בוקר נהדר

בוקר נהדר../images/Emo24.gif

וחופש נעים. מה קרה? אי אפשר כבר לאמר איזה בוקר טוב לכולם.

מאקי

New member
בקר נהדר.... איזה כיף.. אין ביה"ס

חופש נעים לך.... שיהיה אחלה מזג אויר.. וים נעים לך.. אני

mikca

New member
בוקר טוב

ראיתי שנהנתם אמש במדורות. אני "נהנתי" רק מהריח. "צללתי" למיטה בשעה 22.00, מידי פעם התעוררתי כשהבן הגיח הביתה מהמדורה לקחת כל מיני פריטים. החייל כ"כ עסוק ועייף שמדבר איתנו "בקצרנות" בימים האחרונים, הוא מתקשר ופותח את השיחה ב"יש לי דקה". אנחנו מאד מעריכים את זה שבדקה הזו הוא לפחות חושב עלינו וטורח להתקשר ולהודיע מה שלומו. יום נהדר לכולם

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ריח ה-
באוויר. אני ביום חופש, בערך, לוקחת את האמא לבדיקות. נהנית מתחילת בוקר בלי לחץ.

mikca

New member
כנראה פיספסתי אתכם ופתחתי

שירשור בוקר טוב חדש. תהנו מהחופש.

מחקר על מילומינקים/ פלאפון

עשו מחקר חדש ומצאו בו שהפלאפון שינה את התייחסות המילואימניק לשירות בניתוק ממקום עבודתו ומשפחתו. אני חושבת שזה הדבר הטוב ביותר שאפשר לאמר על הפלאפון. זוכרים את המקרים שבעל "יצא" למילואים עם מזכירתו בחו"ל? נגמרו להם הימים הטובים. מחקר עולה המון כסף. למה זה חשוב?

מאקי

New member
הגיוני כי זה משאיר אותו קרוב גם

כשהוא רחוק. יש משהו באביזר הזה שהפך את העולם לכפר קטן. האיש שלי מקפיד תמיד להשתדל.. (סחטין על הניסוח) לומר להם בקר טוב וליל מנוחה.. לשאול איך היה המבחן ומה חדש... העשור וחצי האחרונים הפכו את הרחוק לקרוב .... כשאני משוה את זה לעבר. וכן אני מסכימה לגבי כמה קשה עכשיו לשקר להמציא .. וכו... אבל זה רק קצה קצה הקרחון. זוכרת פעם היו מהדורות ערב של עיתונים??

סמדר בנ

New member
ומה הבעייה לענות

לנייד בחו"ל או להתקשר דרך מרכזיה מכאן וזה נשמע כמו שיחה מקומית (או לסגור אותו ולספר שאי אפשר היה להשאיר פתוח או שלא היתה קליטה). נכון יש לי מוח קרימינלי?

למעלה