בוקר מקסים לכולם!!!!!

yafit75

New member
בוקר מקסים לכולם!!!!!

קודם אנצל את ההודעה,, כדי למסור לאחת והיחידה,,, חן המקורית מצטערת על אתמול,,,, מבטיחה פיצוי הולם!!! השתוללנו המון,, והיה כבר מאוחר,,,,,ולא הצלחנו להגיע! חולה עליך! אךך אתמול,,,,,,,,,,, הגרנד קניון הזה,,, שיגע אותי,,,,,, איך שנכנסתי לקניון,,, קודם חיפשתי את החנות של מכבי חיפה,,,,,, ואיך שראיתי את החנות,,,,,,,, הסתערתי עליה,,,,,,, הושטתי ידיים לכל הכיוונים,,,, לקחתי כל מה שבא ליד,,,, דגלים, מדבקות, כיסוי להגה, חליפת טרניניג ארוכה, גרביים, מעיל, כובע מהמם, צעיפים,,, בקיצור,,, כל מה שהייתי צריכה,,,,!!! אבל מה??????. יצאתי בנזק,,, של 790 ש"ח!!! אבל שווה!!!! ולכם זוהר ומשיקו,,, תמשיכו לשמוח,,, כי הפועל הפסידה לנצרת,,, חחחחחחחחחחחחח ודרך אגב,,,, מחכה להתערבות,,,!!!! בקיצור,,, יום טוב לכולכם!

יפיתתתתתת../images/Emo24.gif

יש לך על מה להתנצל יא תולעתתתתתתת חיכתי לכם אוףףףףףףףף רבאאאאק באמת געגעתי טופפפ אסלח לך הפעם רק בגלל שאמרת שאקבל פיצוי
העיקר שנהנתם, והשתוללתם מתוקה פעם אחת אני סולחת<אבל לא שוכחת> חחחח אז תזהרי להבריז לי בפעם הבאה שיהיה בוקר טופפפפ לכולםםםםם

אחיותייייי האהובות../images/Emo24.gif

בוקר נפלא ונשיקה לשתיכןןןןןןןןן נשיקה ענקיתתתתת מווווו
אאאהההה

../images/Emo25.gifיאללה בורחת לסידורים

אוףףף באסה לצאת בקור הזה אבל אין ברירה נדבר בצוהריים אם לא אקפא בחוץ בינתיים ביייייי

yafit75

New member
אהלן טאקי

מה שלומך,,, איתך הרבה זמן לא יצא לי לדבר,,, מקווה שאצלך הכל בסדר!!! בוקר נפלא

למעלה