בוקר מצוין לכולם

3שרונית

New member
בוקר נפלא ../images/Emo79.gif

"ולא תמיד הכול נכון הכול מובן, חיים זה לא שיעור חשבון זה גם מבחן. עכשיו עלה קטן הכול רגוע, אך מרחוק אולי ענן מגיע. קח איתך צידה לדרך את ברכתי, חצי הכוס היא מלאה תזכור תמיד. וכשהשמש אל הים שוקעת, אל תדאג מחר היא שוב זורחת. תחזיק חזק עלה קטן שלי, כי לא תמיד הכול בחוץ בהיר, ורוח סער וסופה קרה, תזכור ותתחזק, אני איתך.... תחזיק חזק עלה קטן שלי." (אברהם פריד) "

M a x i1

New member
בוקר נפלא ../images/Emo24.gif

יא רע אחת... אתמול שלחתי לך מסר מושקע... למה לא ענית?

M a x i1

New member
התפוז הזה..גרררר ../images/Emo46.gif

נו אז תשלחי לי שוב מה כתבת בערך
ו
מי בא היום למקסים? מה עם קום קום? וג'ני? וגולשת אנונימית? נעלמו כאן מהפורום... אולי נתארגן ספונטנית על הערב? מה דעתכם?

shelly1975

New member
../images/Emo207.gif שאלה...

אם מישהו כאן במקרה יודע... האם נכון שעפ"י חוק מגיע לי יום חופש על כל חודש עבודה?

לא בדיוק

זה ענין של ותק אבל עד כמה שאני יודעת בשלוש שנים הראשונות את זכאית ל-10ימי חופש בשנה. אחרי זה ל-11 ואחרי זה אין לי מושג

כח אדם או לא, את עובדת.

יש את המינימום, ויש חברות שנותנות יותר. ב www.hilan.co.il אני מאמין שיש יותר פרטים..

לא בדיוק

מגיעים לך 10 ימי חופש בשנה. ואם את מסננת עכשיו זונות מבין שפתייך, אני מצטרפת. זונות זונות זונות.

shelly1975

New member
מה שקרה זה ש....

פיטרו אותי הבני זונות. יותר נכון המניאק שלא רצה לקבל אותי מלכתחילה. הרי שסיפרתי שלפני שהתקבלתי לכאן, אמרו לי שלא התקבלתי ואחרי שעה שיחת חרטה 'בעצם כן נעסיק אותך' וזהו, אבל מהיום הראשון ההוא שבגללו כמעט לא קיבלו אותי, ניסה לשים לי רגליים, וכשפיטר אותי אמר "אמרתי לXYZ שזה לא יעבוד, לא הקשיבו לי, אין בינינו כימיה" מניאק!!!!! חושב שהוא בא לדייט הבוס הפוץ שלא הייתי משתינה לכיוונו. אני אמורה לעבוד עד מחר, יענו סוף החודש אבל הם רוצים שאתרכז כרגיל. עם החבר'ה הצעירים הסתדרדתי
וגם עם הבוסית השלישית היה סביר, בסדר. אוווף. כבר לא שמה זין על כלום כאן, רק מחכה שייגמר ואוכל לחפש את מקומי, ואף מתכוונת לחפש אופציה אחרת, רוצה לבדוק דברים אחרים. מבולבלת...

shelly1975

New member
../images/Emo6.gif כן, הם בערך אומרים

"את מפוטרת בגלל קפריזה של אחד הבוסים שלא תפס "כימיה" איתך, והחל מהראשון לחודש אין לך משכורת, אבל בבקשה תתרכזי, ביזנס אז יוז'ואל" פאק

למעלה