../images/Emo26.gifיאוו אתם נקרעים מצחוק...
איזה קורע היה לי היום חברה שלי (המפורסמת), מתה על יהודה ברמות מטורפות..(גמניי אבל לא בצורה הזאת). החלטתי לעשות לה תרגיל היום. היא לא יודעת את הפלאפון שלי בעל פה, אז לקחתי לה את הפלאפון שלה בלי שתדע ושינתי את השם שלי במספר שלי בפלאפון שלה מ: חופית ל: יהודה לוי. קיצר יש לה עוד יומיים יום הולדת. אמרתי לה שהבאתי לןאמא של יהודה את המספר שלה כדי שיאכל לה מזל טוב. היינו בהפסקה לקחתי את הפלאפון שלי והתקשרתי אליה (
תזכורת: כשאני יתקשר יופיע השם יהודה לוי ולא חופית, כי שינתי). קיצר היינו בהפסקה והתקשרתי והיא היתה לידי, פתאום הפלאפון שלה צילצל והיא קפצה והעיפה שולחנות..היא פחדה לענות והיא היתה בהיסטריה...כל הכיתה נשפכה מצחוק, ואז חברה שלי ושלי ענתה ושיתפה איתי פעולה והיא אמרה שהיא שומעת שירים וכנראה הוא בחזרות. כולה היתה אדומה ואז התקשרתי עוד פעמים וניתקתי מהר. אחרי ההפסקה התחיל השיעור וחברה שלי לא היתה מרוכזת אז המורה שלי עושה לי " *** את לא מרוכזת היום וזה לא מוצא חן בעיני, את לא איתנו" ואני וחברות שלי נקראות מצחק. ואז שלחתי לה הודעה (
תזכורת - שאני ישלח הודעה יופיע יהודה ולא חופית ). רשמתי לה כזה " *** מזל טוב חמודה! המון אהבה ונשיקות יהודה. ובאמצע השיעור היא הביאה צעקה ושולחת לי מסרים שהוא שלח לה הודעה וכאלה ואני נשפכת על השולחן. ואז שלחתי לה עוד הודעה " מצטער שלא יכולתי לדבר, מקווה ששימחתי אותך. מקווה שנתראה בשיר נולד. יהודה). כולה היתה באופוריה והמורה לא מבינה מה קרה לה. אחרי השיעור היא באה להראות לי את ההודעות ואז כל החברות עושות לה" אאאאאאאאאאא פיספסת אואואוא" יאוו אם הייתם שם הייתי נקרעות. חח היא נפלה על הכיסא מסכנה!
איזה קורע היה לי היום חברה שלי (המפורסמת), מתה על יהודה ברמות מטורפות..(גמניי אבל לא בצורה הזאת). החלטתי לעשות לה תרגיל היום. היא לא יודעת את הפלאפון שלי בעל פה, אז לקחתי לה את הפלאפון שלה בלי שתדע ושינתי את השם שלי במספר שלי בפלאפון שלה מ: חופית ל: יהודה לוי. קיצר יש לה עוד יומיים יום הולדת. אמרתי לה שהבאתי לןאמא של יהודה את המספר שלה כדי שיאכל לה מזל טוב. היינו בהפסקה לקחתי את הפלאפון שלי והתקשרתי אליה (