בוקר מצויןן

חופייי

New member
../images/Emo26.gifיאוו אתם נקרעים מצחוק...

איזה קורע היה לי היום חברה שלי (המפורסמת), מתה על יהודה ברמות מטורפות..(גמניי אבל לא בצורה הזאת). החלטתי לעשות לה תרגיל היום. היא לא יודעת את הפלאפון שלי בעל פה, אז לקחתי לה את הפלאפון שלה בלי שתדע ושינתי את השם שלי במספר שלי בפלאפון שלה מ: חופית ל: יהודה לוי. קיצר יש לה עוד יומיים יום הולדת. אמרתי לה שהבאתי לןאמא של יהודה את המספר שלה כדי שיאכל לה מזל טוב. היינו בהפסקה לקחתי את הפלאפון שלי והתקשרתי אליה (
תזכורת: כשאני יתקשר יופיע השם יהודה לוי ולא חופית, כי שינתי). קיצר היינו בהפסקה והתקשרתי והיא היתה לידי, פתאום הפלאפון שלה צילצל והיא קפצה והעיפה שולחנות..היא פחדה לענות והיא היתה בהיסטריה...כל הכיתה נשפכה מצחוק, ואז חברה שלי ושלי ענתה ושיתפה איתי פעולה והיא אמרה שהיא שומעת שירים וכנראה הוא בחזרות. כולה היתה אדומה ואז התקשרתי עוד פעמים וניתקתי מהר. אחרי ההפסקה התחיל השיעור וחברה שלי לא היתה מרוכזת אז המורה שלי עושה לי " *** את לא מרוכזת היום וזה לא מוצא חן בעיני, את לא איתנו" ואני וחברות שלי נקראות מצחק. ואז שלחתי לה הודעה (
תזכורת - שאני ישלח הודעה יופיע יהודה ולא חופית ). רשמתי לה כזה " *** מזל טוב חמודה! המון אהבה ונשיקות יהודה. ובאמצע השיעור היא הביאה צעקה ושולחת לי מסרים שהוא שלח לה הודעה וכאלה ואני נשפכת על השולחן. ואז שלחתי לה עוד הודעה " מצטער שלא יכולתי לדבר, מקווה ששימחתי אותך. מקווה שנתראה בשיר נולד. יהודה). כולה היתה באופוריה והמורה לא מבינה מה קרה לה. אחרי השיעור היא באה להראות לי את ההודעות ואז כל החברות עושות לה" אאאאאאאאאאא פיספסת אואואוא" יאוו אם הייתם שם הייתי נקרעות. חח היא נפלה על הכיסא מסכנה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאאאאאאאאאאא איזה קרועותתתתתתתתתתתתתתתתתתת
יאא הרגת אותיייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מיסכנה הילדה
יוווווווווו דיי אני נשפכת פה
איזה קרועות
ומה היא אמרה
היא בטח הרגה אותכם

חופייי

New member
חחחח היא ניסתה לשכנע את עצמה

שזה כן הוא..חחחח היא אמרה לי " אולי זה באמת הוא"..יאוו מסכנה כמעט אכלה אותי.אבל זאת ילדה מסובבת על כל הראש!! היא אמרה לי " אני רוצה לזרוק ליהודה לבמה חוטיני" ואני נקרעתי כי היא בחיים לא תגיד את השם הזה. היא מזה לא כזאת. יהודה שינה אותה לגמרי!!

יעל 13

New member
נזכרתי בעוד משהו../images/Emo3.gif

אתמול שראיתי נולד לרקוד עם חברה שלי ואמא שלי...היה לי גרעפס...וחשבתי שהוא קטן...אז עשיתי...והוא לא נגמר!!!!!!! הוא היה ענקקקקקקקקקק אמא שלי מסתכלת עליי בשוק חחחחח פעם שהייתי עם אמא שלי איפשהו אמרתי לה "אמא בואי תחרות גרעפסים" אני ניצחתי

וווווווווואי../images/Emo110.gif

גני עשיתי ככה פעם לחברה שלי
זתומרת ניסיתי.. באתי לעשות חדש.. והיא רשמה אתזה בתור "המושלם" עכשיו באתי להקליד תמספרים ושכחתי שזה אומר את המספרים אז היא קלטה אותי..
זה קטע ענננק

צהריים מצוינים

היה משעמם כרגיל בבית ספר אבל הדבר החשוב הוא שעוד 5:45 שעות הדרביייי אההההההההההה הפוכל קורעים את מכבי אמן

צהרייייייייייייייים../images/Emo110.gif

היה לי מבחן שעתיים ראשונות במתמטיקה.. היה מבחן ק=ל.. זה מיצ"ב כזה.. רק שהוא לא של כל הארץ.. רק של השכבה שלנו.. היו שם תרגילים ממש שילדים בכתה ב יכולים לעשותתת! בחייי! היה קל לאללה המבחן.. ולא עשיתי שאלה אחת
ונראלי טעיתי בעוד 2 בערך.. אבל הלך אחלה בעיקרון
והיתה איתנו מורה בשעה הראשונה.. ווווווווואי כמה צחקתי ממממממממממנה
התגובות שלה וזה.. ובשעה השנייה הכתה לא סתמה.. ובמבחנים שלא שותקים אני מזה מתעצבנתת.. זה מביא לי תקריזה
אני יוצאת מריכוז לגמרי.. וגם אם זה יהיה תרגיל 1+1.. אז לא הפסקתי לצעוק ובגלל זה לא עשיתי תשאלה ההיא
כי לא נשאר זמן לחשוב.. אבל לא משנה.. העיקר שעברנו
ובשעה שלישית המורה התעצבנה עלינו ונתנה לנו בוחן למחר ואנלא דעת כלוווווום.. ושעה רביעית רצנו 5 סיבובים! שזה 1500 מטר.. אני גאה בעצמי שעשיתי אתזה
כי האמת יכלתי ללכת.. כי יש לי פטור מריצות ארוכות בגלל האסטמה
אבל חפיף אני גאה בעצמי שעברתי אתזה.. וזהו מה שהיה מעניין

אעע יווו!! אתם לא מאמיניייים../images/Emo110.gif

מה קרה לייייי!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אני וחברה שלי עושות קיצור דרך דרך איזה גבעה מאחורי גינה במקום לעשות עיקוף.. עכשיו תמיד אנחנו עוברות שם.. ואפעם לא היה שם משו מוזר.. והיום אנחנו כזה הלכנו.. מדברות וזה.. פתאום 2 כלביייםם בגודללללללל הצררררררוותתת שששללליי!! אמאאאאאאאאא:| ואני באה לרווווווווץ לבניין לייידד להכנסס וחברה שלי עצרה אותיי כמו מפגרת
ואניי והיא בשיא ההסטרייייייה.. וצרחות ואתם לא רוצים לדעת
כל מי שאני מספרת לו צוחק עליי
והם מממממש התקרבו אלינוו ונבחוו ועשו תרעששייייים האלההה.. וחברה שלי צורחת הצילוווווווו.. לא ידעתתתי אם לצחוק ממנה או לבכות מזה.. זה היה הדבר ה=כ=י מפחיייייייד שהיה ליייייי! יותר מהג'וק! אני צרחתיי גםם "לכו לכוו" [כן מיכל הם גם יקשיבו לך..] ועשיתי כאילו אני זורקת עליהם אבן [זה תמיד עובד
] והם ברחו קצת וחזרו.. ואשה אחת שמעו תצרחות עעדדד הביתתת שלה היא שאלה אותי מה קרה
ואני וחברהה שלללי כמעט בכינוו שםם.. כ"כ נבהלנוו.. אבל כשיצאנו מזה לא הפסקנו לצחוק על עצמנוו.
אבל זה באמת היה נורא מפחיייד! בחייייייייים שלי אנלא עוברת משם

חופייי

New member
פחדתי? זה כלום לעומת מה שהרגשתי

לא יודעת למה אבל שאני הולכת עם חברות , ישר יבוא אליי כלב...רק אליי ועוד הכלבים הכי חרמנים...

חחחחחחחחחחחח ווואי..../images/Emo110.gif

נכון את מרגישה כאילו הם עוד שנייה נושכים אותך ואת מתה?
[או שזאת רק אני?
] אני הרגשתי כמו בסרטים האלה
גם רצנו וקפצנו וזה אז הכל זז לנו כזה מהר ופעיל כמו בסרטים
זה היה כ"כ מפחיד

חחחחחחחחח אני לאא!../images/Emo110.gif

אבל אם היו באים אליכם 2 כלבים ענקיים [ובחיי שזה בלי הגזמה.. הם היו כאלה גדוליםםם!] אז היית מתהה מפחדד

את מגרשת כל דבר

חחח אפילו עורב הולך לו בכיף את הולכת להרביץ לו.. איזה עורב? נמלה... אפילו נמלה את לא יכולה לראות בשקט...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחח סיוןןן תהיי בריאהה! אני פחדנייייייית
אני בדר"כ מזה אוהבת כלבים
אפילו תגדולם.. ופתאום הוא בא ורדף אחרינו ונבח עלינוו
זה היה מפחיייד

למעלה