בוקר מצויןןןןןןןןן

אהה והברזתי ממתמטיקה../images/Emo3.gif

ומעוד איזה שיעור

חזרתייייייייייי../images/Emo110.gif

שיחררו אותנו ב4 וחצי
היה משעמם חבל על הזמממממן.. שיעמם שם משו פחדד
אבל היה צחוקים אז היה פסדר
והמדריך שאני אוהבת לא היה
אבל חפיףף..
הדסי מאמי תודע על האסמססס

אביחי 33

New member
צהרים טובים../images/Emo42.gif

כבר ערב
היה לנו אנסין באנגלית.היה ממש אחלה
בכללי היה לי יום ממש טוב
ערב טוב

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo36.gif

הרגע חזרתי מ"משואה". עשו לנו הראצות על השואה, סרטים, ואחת שהיתה בשואה...היה ממש מרתק אבל קצת נירדמתי...אכלנו שם ארוחת צוהרים..(שניצלים יאמיי) מקווה שלא שכחתם להצביע לחברה שלי...

אההההההההההההההההההההההההההההה

איזה שלמותתתתתתתת שירי פשוט משולמת היא דיווה יותר מיום ליום. היא הייתה פשוט מאמי אני נמס כל פעם זה לא יאמן. עוד פחות מחודש הבכורה של ההופעה החדש שלה אהההההההההההההההההה.והצתלמתי איתה שוב אחר כך יעלה.

חופייי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים כנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל פליזזז אל תכעסו עליי שלא שירשרתי את זה לשירשור OFF כי אני חושבת שזה קשור (לפחות בעקיפין), סורי שאני מנדנדת לכם אבל אני בטוחה ששכחתם!! יש לחברה שלי סיכוי להתפתח ולהיות כוכבת ולו ליום אחד! תעזרו לי לתת לה את ההרגשה של לעמוד על במה לצד כל הכוכבים בניהם יהודה ואגם! תחשבו שאתם מצביעים כרגע ליהודעה או אני לא יודעת מה...באמת...תעשו את זה בשבילי (אם אתם אוהבים אותי בככל? חחחח) (יאוו אני מרגישה כמו דוברת של עמותה או משהו....) אז קצת פרטים עליה! קוראים לה חן והיא בכיתה שלי...יש לה קול מדהים והיא מופיעה הרבה עם אבא שלה שהוא גם זמר. אך כל ההופעות הללו עוד לא הצליחו לרגש אותה כמו עמידה מול קהל ענק! חן לא הולכת רק בשביל לעמוד לצד הכוכבים אלא בשביל ל-ש-י-ר וזה מה שחשוב!!
בשביל חן "
האהבה היא מוסיקה ומוסיקה היא החיים
כדי שתזכרו אני ימחיש לכם את זה בקישור הבא...!! זה מאוד חשוב

חופייי

New member
../images/Emo26.gifקישור לעצלנים

חשוב לצרף אותה לאומן צביקה פיק!! (רק אליו) מתמודדת מ'ס 4016 בקרוב תוכלו לראות את האודישן שלה

a b u y a

New member
ערב../images/Emo29.gif טוב../images/Emo70.gif

נגמר הלחץ
של מבחן באזרחות וגמרא

למעלה