בוקר מצויןןןןןןןןן

בוקר מצויןןןןןןןןן

אההההההההההההההההההההה סוף סוף היום הזה הגיעה היום מפגש מעריצים עם שירי מימון איזה כיף. חג הודיה שמח אם יש פה משהוא אמריקאי כמוני. בהצלחה כל מי שצריך

בוקר טובבבבבבב../images/Emo26.gif

יש לי היום מבחן ענק במתמטיקה
שיהיה לי בהצלחה
יום נעים
רעות

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo36.gif

היום אנחנו נוסעים עם השכבה ל"משואה" זה משהו על השואה....קשור להיסטוריה בעעע נחזור בסביבות 6 בערב פלוס מינוס.. רעותיי בהצלחה מאמי עדו תהנה שיהיה לכולם המשך יום מקסים

צהריייים! באתי לביקורון../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אממממ אז ככה.. הייתי בשעת אפס.. היה פסדר
שעה ראשונה.. אממ היה אמור להיות המבחן החוזר בערבית.. אז אני וחברה שלי הלכנו לחפש תמורה
ואז אמרו לנו שזה נדחה לשעה אחר כך.. אז הלכנו כאילו לחפש עוד
היינו קצת בחוץ ואז נכנסנו לשיעור.. אח"כ היה ערבית.. היא אמרה לנו שבשעה רביעית נעשה תמבחן.. שעה שלישית תנ"ך.. היה פסדרררררררר
ושעה רביעית המבחןןןןןן.. היה ממממש אחלה! היה לי קל.. אני לא מתחרטת שעשיתי תמבחן החוזר הזה
סיימתי אותו מהר לאללה.. ואז חיכיתי קצת בחוץ ונכנסתי ל5 דקות אחרונות של השיעור
ו..
אמממ מה אני עושה כאן? אז ככה.. היום אני לומדת 4 שעות.. זתומרת.. האחרים לומדים 4 שעות
עכשיו ב2 יש לי שיעור.. קורס כזה בבצפר.. מ2 עד 5.. אז יש לי שעתיים.. אז חזרתי הביתה
למנוחה קצרצרה.. וב1 וחצי אני הולכת שוב לבצפפפפפרר.. וחוזרת רק ב5.. אבל היום נראה תמדריך שאני אוהבת במחשבים
היה לי יום אחלה בינתיים.. שרק ימשיך ככככה.. נראלי אני הולכת לישון טיפה או לראות טלוויזיה או להשאר כאן
בכל מקרה.. תודע ענקיתתתתת על אתמול
חיחיחי זה ממש שימח אותי
המשך יום מקסים!

צהריים טובים

חזרתי לפני רבע שעה ועכשיו אני הולך לקנות מתנה ולמפגש עם שירי. והדס חג ההודיה זה חג אמריקאי לא נוצרי.

אחח אתם לא מאמיניםםם מה היה לי היום

דבר ראשון .. אתם מכירים את הלהקה בית הבובות
<אם לא זה בסדר .. גמני לא
> אז קיצר הסולן של הלהקה היה היום אצלינו בבצפר .. הוא בא להופיע .. אז אין לי מושג ממה התלהבו כולם .. הוא נראה זקן מאוד ... ולא משו .. וכולם טסים אליו לקבל חתימה .. ואני נתקלתי בו ..
קיצר היה שם גם איזה חייל חצוצרן מה זה חמודדדדד אז פתאום כולם עוזבות את הזקן ובאות לחייל ומבקשות ממנו חתימה או טלפון או אייסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואתם קולטים כולן מנסות להתחיל איתו ומול הפנים שלו רבות אחת עם השניה: "הוא לא שם עליך .. הוא שלי ... עזבו אותו
" ואני נשפכתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
והוא מסכן לא יודע מה לעשות
גמני דיברתי איתו חמוד לאלה
והוא חילק ת'אייסי שלו אבל לא היה לי דף ועט אז לא רשמתי .. חפיף
ואזזזזז הכיתה של אח שלי <ז'> עשו לו מסיבת הפתעה פרידה <בגלל אנחנו עוזבים> והם כאילו הרחיקו אותו ואני ואמא שלי הבאנו עוגות והתחלנו לחתוך אותם .. ואחרי הביאו ממתקים וקולה .. יווווווו איזה כיתה מחורפנת יש לוווו
משוגעים
כול הזמן צילמו אותם וישר אחרי התמונה הם טסיםםם לראות מה יצא <מצלמה דיגיטלית> ואז עשו לו איזה ספר פרידה
ונתנו לו איזה מתנה גדולה .. וכול שניה שואלים אותי: "את אחות של סער
את אחות של סער
את אחות של סער
...<לאח שלי קוראים סער>" וכולםםםםםם התנפחלו עלייי ואני להם כןןן אני אחות של סער יוו קרציות
והבנות התעקשו שאני יקח ת'אייסי שלהם
אז לקחתי .. והיה כיף ושמח
ורועשש יוו ילדים מחורפנים יש לו בכיתה כמעט כמו שיש לי
וזהו

למעלה