חוויותתתתתתתתתתת../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
כמו שאתם יודעים הייתי היום בטיול לרמלה
אממ בהתחלה הלכנו למסגד <בית כנסת של ערבים> הורדנו נעליים ונכנסנו .. <כי היה צריך להוריד נעליים הערבים אוהבים ת'ריח
חיחי סתם> זה היה מבנה ענק ורחב .. והכולללל שטיחים
אין אפילו רצפה אחת
ואחר כך הלכנו לכנסיה <בית כנסת של נוצרים> ופתחה לנו את הדלת נזירה אחת שהביאו אותה במיוחד מחוץ לארץ .. לא הבנו איזה שפה לדבר איתה אז דיברנו אנגלית .. אין לי מושג אם היא הבינה ..
.. קיצר הכנסייה זה כמו שאתם רואים בסרטים
יש צלב כזה גדול מקדימה מזהב ... ומאחורה היה המון כיסאות כמו ספסלים שישבנו עליהם .. ואחר כך ראינו איפה שאיש יושב ומתוודה לכומר .. מכירים את זה
שיש איזה כומר בתוך איזה משו .. לא יודעת איך לתאר .. ובצד השני יושב איש או אישה ובאמצע יש רשת .. והם אומרים שחטאו ופשעו וכ'ו ... קיצר כשיצאנו מהכנסייה הנזירה כזאת מסתקלת אלי .. אז חייכתי אליה <פדיחות> אז היא עושה לי צ'או צ'או ... ואמרתי לה גם צ'או צ'או .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווו ורק לי ואני כזה נשפכת כשיצאתי .. כי היה לה קול מצחיק
ועוד עניתי לה
מה חשבתי לעצמי אני לא יודעת ..
ואז הלכנו לשוק
יש שם מלא דברים ומלאאאאאא סירחוןןןןןןן הלכתי עוד שניה להתעלף מהסירחון הזה
איףףףף .. לא קניתי כלום .. כי בקושי היה זמן ..
אז קיצר המורה שלנו אמר לנו כמה שאלות .. ושעכשיו נתחלק לכמה קבוצות ונלך לשאול את האנשים בשוק שאלות
והם אמורים לענות לנו
יווווווו איזה פדחן המורה הזה
הייתה איזה שאלה: למה טובה הרוזטה
אז אני וחברות שלי הולכות בכול השוק ומתחילות לשאות את כולם שאלות
וכשהיגענו למוכרת של רוזטה שאלנו אותה: "מה זה רוזטה לעזזל
ולמה היא טובה
אז היא מתחילה לצחוק ועושה לנו: "רוזטה זה מיץ שקדים והיא טובה לתיפקוד המיני" ואז היא אומרת לנו: "תקחו אחת למורה שלכם
" יווווו נקרעת שםםם ורק מתפדחת
נכנסתי במלא ערבים .. כאילו דחפתי אותם אבל לא בכוונה .. בגלל שחברה שלי הסטומה הזאת דוחפת אותי על כולם כמעט הלכתי להרוג אותה שם
.. ונכנסנו לאיזה חנות של משחקים אז חברות שלי עושות למוכר: "אפשר לשאול אותך שאלה
" אז הוא אומר כן .. אז שאלנו אותו איזה משו .. אני כבר לא זוכרת מה .. ואז הוא עושה לנו: "זה השאלה שלכן
חשבתי אתם רוצות לשאול אותי מה אני עושה היום בערב
יוווווווו ואני נקרעתתתתתת אני עושה לו בטח בטח זה בדיוק מה שרצינו לשאול
... ואז הלכנו לאיזה מקום שקוראים לו בריכת הקשתות .. ובדרך רץ איזה ערבי עם עגלה ורצה לדרוס אותנו
הוא השתגע
ואז הגענו לבריכת הקשתות .. זה מין מקום כזה שכאילו הבריכה מתחת לאדמה .. וכאילו זה בריכה גדולהההה כזאת .. והיינו צריכים לשוט בסירות עם משוטים שמה
והכול דוחא שם .. המים ירוקים עם דגים קטנים
אז קיצר אני וחברות שלי נכנסנו לאיזה סירה .. ואני וחברה שלי חתרנו בסירה .. וואיייייייייי זה היה כזה קשההההה המשוטים האלה מה זה כבדים
וכשיצאתי היד שלי נהייתה בצורת משוט
יו זה היה כואב
... ואז חזרנו לאוטובוססססססס תודה לאל
ונתקלתי באיזה ילד בן 17 נראה לי .. יהודי כאילו .. והוא עושה לי פשששש
יש לו מזל שהוא היה חמוד ולא הרגתי אותו שם
.. עדו סורי שלא עניתי
כבר אמרתי לך שלא לקחתי פאלפון .. <אני מפחדת שיגנבו לי שם ..> לך תדע .. חוץ מזה השארנו את התיקים בחוץ .. אז גם ככה לא הייתי שומעת ..
זהווווווווו
היה כיף .. לא נראה לי שמישו יקרא את כול זה