בהצלחההה
ח חולה על סיון אלבז New member 8/11/05 #1 בוקר מצויןןןןןןןןןן רציתי לקום בשעה 4 בשביל לראות משחק פוטבול אבל קמתי רק ב5 והיה משחק מצוין והקבוצה שאני אוהב ניצחה איזה יום מאושר יהיה לי היום ואני מתחיל היום ב9 ומסיים ב11:45 איזה כיףףף בהצלחה כל מי שצריך
בוקר מצויןןןןןןןןןן רציתי לקום בשעה 4 בשביל לראות משחק פוטבול אבל קמתי רק ב5 והיה משחק מצוין והקבוצה שאני אוהב ניצחה איזה יום מאושר יהיה לי היום ואני מתחיל היום ב9 ומסיים ב11:45 איזה כיףףף בהצלחה כל מי שצריך
ר רעות האכלנית New member 8/11/05 #2 איזה כיף לך../images/Emo70.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif בוקר טוב לכולם יש לי היום בוחן במתמטיקה על היקף ושטח ריבוע אמממממ שיהיה לכולם בהצלחה במבחנים ואל תשכחו לחייך בקיצור: יום נעים לכולם
איזה כיף לך../images/Emo70.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif בוקר טוב לכולם יש לי היום בוחן במתמטיקה על היקף ושטח ריבוע אמממממ שיהיה לכולם בהצלחה במבחנים ואל תשכחו לחייך בקיצור: יום נעים לכולם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/11/05 #7 בוקררררררררר../images/Emo110.gif קמתי עם מצברוח מעולה.. קמתי וקיפצצתי בבית.. ושזה קורה.. זה אומר שיהיה המון מצברוח בבצפר אז יהיה לי יום יותר טוב מאתמול אני מקווה יש לי מבחן בביולוגיה.. שיהיה בהצלחה לי ובהצלחה לכל מי שיש יומושלםםםםםםםםםם
בוקררררררררר../images/Emo110.gif קמתי עם מצברוח מעולה.. קמתי וקיפצצתי בבית.. ושזה קורה.. זה אומר שיהיה המון מצברוח בבצפר אז יהיה לי יום יותר טוב מאתמול אני מקווה יש לי מבחן בביולוגיה.. שיהיה בהצלחה לי ובהצלחה לכל מי שיש יומושלםםםםםםםםםם
כ כוסית על הגג New member 8/11/05 #10 בוקר טובבבבבב../images/Emo42.gif יששששששששש היום לא לומדיםםםםםםםםםםםםםםםם <בשהילי > יש לי היום סיור של של"ח <למי שיודע מה זה> ישששששששששש אני לא לומדתתתתתתת אבל באסה שאני עדיין חולה שיהיה בהצלחה לכול מי שיש בוחן או מבחןןןןןן
בוקר טובבבבבב../images/Emo42.gif יששששששששש היום לא לומדיםםםםםםםםםםםםםםםם <בשהילי > יש לי היום סיור של של"ח <למי שיודע מה זה> ישששששששששש אני לא לומדתתתתתתת אבל באסה שאני עדיין חולה שיהיה בהצלחה לכול מי שיש בוחן או מבחןןןןןן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/11/05 #12 תהני ותרגישי טטווב../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif (מיכל מה את עושה פה?! קישטה!!) אעע הזכרתי לעצמי מששוו כרגע חיחיחיחי עכשיו לא יגידו שאני שכחנית איזה לא קשורה אני בקיצקץ אור תהני
תהני ותרגישי טטווב../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif (מיכל מה את עושה פה?! קישטה!!) אעע הזכרתי לעצמי מששוו כרגע חיחיחיחי עכשיו לא יגידו שאני שכחנית איזה לא קשורה אני בקיצקץ אור תהני
כ כוסית על הגג New member 8/11/05 #14 חיחי טנקס מיכלושששששששש ((מיכל קישטה מה את עושה פה )) חיחי סתם .. |נעל|
כ כוסית על הגג New member 8/11/05 #15 עדו למה למה לא סיפרתתתתת../images/Emo35.gif למי שראה אתמול דודו טופב .. אז עדו היה בקהל .. וקיבל כרטיסים לפסטי .. מישו ראה אותו
עדו למה למה לא סיפרתתתתת../images/Emo35.gif למי שראה אתמול דודו טופב .. אז עדו היה בקהל .. וקיבל כרטיסים לפסטי .. מישו ראה אותו