בוקר מפתיע

בוקר מפתיע

קראתי הודעה בפורום והמילים היו מוכרות כל כך ורק שנשאתי עינייי לכותרת הייתי בהלם כי זה משהו שאני כתבתי בעבר העיניים מלאו בדמעות החו ימים שככה בקשתי מהחיים את הרעות והאחווה ואהבה והחלק הזה מת בקרבי לאחרונה לא מאמינה שזה יקרה אי פעם וואני יודעת שאני ילדה של אהבה, קיימת בזכות האבה של הורי ז"ל אבל האהבה רחקה ממני כמו השמש והירח , כרחוק מזרח ממערב וכמה שאני קוראת לה שוב היא מתרחקת ממני כמה חלמתי על האהבה והאהוב , רציתי להיות אהובה ונאהבת אך לא כך נכתב בגורל שלי עלי אדמות וכאבי לב עמוקים ואני משאירה לעולם הזה את הרצון שלי לאהבה כזו תמימה ושופעת ואמיתית עולם של אהבה שיצרתי במילים ואז גם הייתי בריאה וחזקה כי האהוב הדמיוני שלי חזק אותי ואהב אותי פנטזתי וזה נתן כח לנשמה לשרוד דברים קשים , מכאובים אמתיים של החיים הייתי רוצה לשוב לרחף , אולי צריך להקים לתחיה את האהוב הדמיוני הנה השיר המקורי שלי פנטזיה של בוקר. הבוקר עולה וקרן שמש שובבה מפזזת בחדר החשוך ידייך החמות עוטפות אותי ברכות ובעדינות ואני מניחה את ראשי על חיקך החם מקשיבה לצליל לבך, מקשיבה לקולות נשימך נכנסת עמוק בין ידיך, ואתה חובק אותי חזק ואני יודעת שיש פה אהבה וחיבה וגם המון רכות יודעת שזו אהבה אחרת , כזו טהורה ומיוחדת ואתה לוטף את שערי הקצר , מעניק אהבה בישנית נזכרת במוסיקה הרומנטית שהקשבנו לה אתמול איך רקדנו יחד שלובים זו בזה במשך שעות איך הגוף שלי נע מולך ,בתנועה רכה ונצמדת עכשיו נצמדת לגופך החסון , שאין בו גרם של שומן מלטפת את הצלעות החזקות הנעות חרישים עם הנשימה מרגישה איך אתה מעורר חיים בגופי הרדום עדיין אני צמודה אליך ומתחממת מחום גופך הלוהט אז אתה לאט לאט ניעור משנתך ונושק לעורפי ברכות מסובב אותי אליך ,ובחיוך מקסים , פוקח את עיניך נושק לשפתיי ,בוקר טוב אהובה שלי אומר לי הלוואי בוקר כזה יגיע פעם , ככה רוצה אותו ואני אזכה לישון בין זרועותיך , להתעורר כך לבוקר רומנטי וקסום שקדם לו ערב רומנטי וקסום ויודעת שזה אפשרי רק אם תרצה בזה גם אתה.

אחחח... הלוואי והיית פה לידי והייתי יכולה

לחבק אותך
- רק תזכרי שאת לא לבד. ואני יודעת שלא קל להסתגל לזמן שעובר, לשינויים שחלים אבל את תעברי את זה כמו גדולה, בטוחה בכך.

תודה מתוקה

את החיבוקים שלי את מכירה ויש המון פה חיבוקים עבורך העניין הוא הירידה בחשק שלי לחיות ולהשתולל

למעלה