ערב טוףףףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif
קיבלתי מצלמה דיגיטלית למומולדת מאבא שלי שלי לבדדד ולא צריכה לתת לאפחדדדד
אביחייייי
מזה יפה לך אדוםם
היתה מסיבת פיג'מות אצל חברה שלייייי... היה ממש ממש כיף
סתם מצבי רוח שבגללם לא רציתי ללכת.. אני שמחה שהלכתי
היו מזה צחוקיםםםםם..... חחחחחחחח חברה אחת שואלת "איפה אמא של שחר
" שחר זאת זאת שעשינו אצלה תמסיבה והיא עמדה לידה.. אז כולם אומרים לה "הנה" ומצביעים עליה אז היא עושה "לא.. זו סבתא של שחר" ואנחנו פשוט על הרצפההההההההההההה
איזה פאדיחה זהההההה חחחחחחחחחחחח ואח"כ היתה חבילה עוברת תיעדנו הכל במצלמה
היו צחוקיםםםםם... ואז בערב הזמנו פיצה.. ומישי שם עשתה בניית ציפורניים ואחת אמרה לה שזה לא יפה והיא התחילה לבכות ואז היא אמרה עליה משו מאחורי הגב ואמרו להיא ושתיהן בכו ואז גם שחר בכתה ומזה בלאגניםםםם... כל הזמן ניסינו לסדררר... אותה אחת עם הצפורניים התחילה לרוץ הביתה ואז החזירו אותה ובסוף הכל יסתדררר
ואז הזמנו סרט בyes "סיפור סינדרלה" עם הילארי דאף וצ'אד מארי [
] בשעה 23:20 בלילה חח אני כבר ראיתי את זה אבל רציתי לראות שוב ומזה המלצתי על זה ובסוף כולם נהנו
והשליח פיצה בא וראינו אותו במצלמה של האינטרקום וכולן "איזה חתיךך" ואז שהוא יצא מהמעלית צילמנו אותו
היינו שיכורות לגמרי עשינו שטויות בלי סוף
ועשינו חגיגות כל הלילההה.. עד 5 בבוקר.. ב5 בבוקר כבר כולם רצו לישוןןן.. היינו 8 בנות שנשארו לישון אצלההה.. ואני הייתי בערך ה5 שנרדמהה.. 3 נרדמו ראשונות אחרי זה זאת שישנו אצלה ואחרי זה אני.. אחת (חחח אביחי- שניצל
) ישבה כי היא לא רצתה לישון ו2 חיכו שכולם ירדמו לצבוע אותם בלילה
אז אותי צבעו באמצע חחח בערך ב5 ורבע והרגשתי וקמתיייי וצעקתי "אבל דיייייי
אתן לא מבינות אני רוצה לישוןןן
" ואז אח"כ נרדמתי ואחרי עוד כמה דקת אני קמה אני שמה תיד על המצח ומה אני רואה
הכל משחת שינייםםםםםםםםם... ולא רק משחת שיניים.. המשחה ש=ל=י הערתי את זאת שחשדתי בה (כי אני הייתי בהתחלה מאלה שלא רצו לישון אז ידעתי שיצבעו אותי
) והלכתי לשירותים לראות כל המצח משחת שיניים בלעעככססס
ואודם אדום ושחוררררר... ואז חזרתי לישון והכל הסריח מהמשחה איכסס על השמיכות והכל.. אז קמתי ואמרתי "אני לא יכולה לישון ככה איכס הכל מסריח פההה" אני לא בנאדם נחמד כשמעירים אותי
ואז חברה שלי אומרת לי "יש לך גם על המכנס משחה" ואז אני רואה גם על המכנססס.. אני חטפתי תעצבים של החיים שלי ולא הלכתי לישון ושאלתי מישהי שהיתה ערה מי שם עליי והיא לא רצתה להלשין עד ששכנעתי אותה והיא אמרה לי
ואז הלכתי לראות אם על האחרות קישקשו ולקחתי תפלאפון והארתי עם האור שלו ואני רואה כולן מקושקשות וכל אחת שעברתי לידה אני מתפוצצת ועושה רעשים
זה צחוקים והכל אבל מי ששמים עליו זה מגעיל.. פסדר אח"כ אחת מהן נרדמה לקחתי תאדום עשיתי לה סולמות על הלחיים וכל המצח חחחח היא נראתה כמו אינדיאנית
כי אני מחזירה אם עושים לי ככה אני לא מוותרת.. ואז לא הלכתי לישון.. וככה כל הלילה ישנתי אולי 10 דקותת.. ובבוקר סתם צחוקים וגם בלילה.. בקיצור היה נורא כיף ומצחיק
אעעע מגילהה
בעעע גם אביחי והודיה שאמרו שהם יקראו לא נראלי שהם יצליחו
בכל מקרה תודה למי שקרה (חחח כן יש רשימה ארוכה ביותר של אנשים שקראו
) היום אני לא יראה תאירוויזיון כי ישנתי בלילה בקושי חצי שעהה.. אז בטח אני ירדם באמצע או משוו.. מחר אני כבר יתעדכן בתוצאות
שיהיה ערב טוףףףףףףףףף