בוקר מעולה!!!!

יעל 13

New member
בוקר מעולה!!!!

איזה פרק מדהים היה אתמול אה? אנשים תהנו מהיום האחרון של הבצפר... שיהיה לכולם יום מקסים...

בוקררררררר../images/Emo110.gif

לא כיף לפתוח תבוקר עם הודעות עצובות
(איילת, אביחי..
) היום אני מתחילה ב9 חיחיחיחי
והיום יום אחרוןן.. תעודותתת.. ברוך השםם ממחר חופפפשש
מחר על הבוקר לבריכהההההההההה
או שמחר ננצל את זה ללישון
ממ..
טוף אז מקסימום יום רביעי בריכה
תנצלו תיום להפרד מכולם (כע, כע.. עוד תהיה תקופה בחופש שישעמם לכם בטירוף ותרצו לחזור
) ולעשות בלאגנים ושטויותתתתתתתת
(אני עושה כל יום אבל היום יותר
) ובקיצור שיהיה לכם יום אחרון של בצפר הכי כיפי בעולםםםםםםםם

בוקר ..

טוב הוא כבר לא יהיה ... מוציאים לי היום ת'תפריםםםםם אמאאאאאאאא אני מפחדתתתתתתת

אורוששש אל תדאגיי../images/Emo110.gif

תחשבי שבעוד כמה שעות את כבר תיהי בלי זה והכל יהיה טוב
ועכשיו אני עפתי לחברה שלייי.. ביוושש בהצלחה

chiquitito15

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

הבנתי שגם פה יש מנהג של שרשור בוקר טוב כל בוקר, כן?
אז שיהיה ל-כ-ו-ל-ם המון בהצלחה עם התעודות
ואם נכשלתם? לא נורא, שנה הבאה תהיו הרבה יותר טובים
ותחשבו על זה שנגמר הכלא עד ספטמבר
שיהיה אחלה יום לכולם
אני כאמור אראה את הפרק הראשון ב13:15 ואז אגיב

צהריים מעולים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשיתי עכשיו מתכונת בהיסטוריה והלך די טוב... איך חברה שלי התפוגגה היום.... היא שכבה על המיטה של יהודה מתי שהיא היתה בצילומים אז היא אמרה שאתמול היא ראתה את יהודה בפרק שוכב בלי חולצה ואיך שהיא שמחה שהיא שכבה על המיטה ..איזה קטעים היא רעדה לי...

הדסוש15

New member
צהריים מעולים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש סופסוף סיימתי את כיתה י' תודה לאל
התעודה שלי יפה הציון הכי נמוך שלי זה 70. זהו עכשיו נותר לי הבגרות בהיסטוריה וזהווו סיימתי את הבגרויות לשנה הזאת
שיהיה לכולם המשך יום נעים

../images/Emo15.gifבוקררררר../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איך אני שמחהההההההה.... ח=ו=פ=שששששששששש
אתם קולטים אתזהההה
אני פשוט לא מאמינהההההה....
תנצלו את החופששש, תשמרו על קשר עם כולםם
היום היה ממש מצחיקקק, היינו בבית כנסת כל הבצפרר, והיה שעתיים של חירפון כי היו כל מיני בנות שניגנו על כל מיני כלים וזה כבר התחיל לחרפןןן...:-\ התחלנו לצחוקק מרוב חרפוןן... אחר כך המנהלת דברה שעהההה... ואז היו התעודות הצטיינות שמזה כולם פחדוו.. כי מי שמקבלת אתזה מקבלת נשיקה מהמורה
בעעע... למזלי לא אני קבלתיייי....חחחח חברות שלי הלחיצו אותיייי
עם התעודה הכל היה טוב ב"ה
ממוצע 90 וחצייי.. איזה כלבה המורה לחינון גופני- תקעה לי 80
חחחחח... המורה אמרה שהלוואי וכולם היו כמוני
ואי אמרה שאם יש הרבה דברים טובים אותם לא ממש אומרים אז היא דברה איתי קצת וזהוו... חיכיתי לכמה חברות והלכתי הביתההה... התחלנו לצרוחח "חופשששששששששש" חח זה היה מצחיקקק...
והגעתי הביתה מאושרתתתת
חולעליכםם
מירי

חופששש../images/Emo35.gifאני בשוק אני בהלם

אני... סתם חחח(חירפון..) אממ סוף סוף חופשש איזה כיףף לא ליראות את הבית ספר ובמיוחד את המורים"הנחמדים"ו"המקסימים" ואני פשוט מתה עלייהם(חח סתם..) אממ שיהיה לכולם המשך יום טוב.. אוהבתכם הודי

../images/Emo41.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif

איזה כיףף היה היום:):):):) קיבלתי תעודה די טובה... מחר-חופששש סוף סוף.... יומטוב

צהרייםםם ../images/Emo110.gif

ממוצע 95
חיחי אני גאה בעצמי
מעל 95 זה הצטיינות יתרה ויצא לי בדיוק ככה שזה הצטיינות יתרה.. חחח ממש אני והצטיינות יתרה מסתדר
היה לי הכי גבוה בכתה
ואני עולה למצטיינים במתמטיקה שנה הבאהההההההההה
הייתי בטוחה שלא.. כי הייתי בתחילת השנה במתמטיקה על 96 וירדתי ל80 ישררר
ואז עליתי שוב ל85.. וכל הזמן ככה ונשארתי על ה85 הזה... והייתי במצטיינים לאורך כל השנה (חוץ משיעור אחד שהעיפו אותי כי הפרעתי
) ושנה הבאה יהיו קבוצות לימוד כאלה: מצטיינים, א', ב', ג'.. השנה היה א', ב', ג' והמצטיינים היו צריכים להגיע לשעות אפססס.. ועליתי שזה אומר שאני יהיה עם כל החכמייםם
ובטח כולם יצטרכו לחכות שאני יקלוט תחומר עם הקשות קליטה שלי
נתנו לנו חתיכת בומבה עבודה במתמטיקה לחופששששש.. כי בתחילת שנה הבאה יש מבחןןןן/=/= בקיצור היה ממש טוב היוםם.. הזמינו לנו פיצה וקנו ארטיקיםםם
וצילמנו מלא תמונות בבצפר של כולם וזה חחח ואז תעודות וגמרנוווו
בקיצור היה ממש טוב.. גם כל הציונים האלה יעזרו לי שנה הבאה להתקבל למגמה שאני ירצה
אוקה בלבלתי לכם מספיק תשכללל... אנשיםםם תקלטו חחחחוווווווווופפפפפפפפפששששששששששש
היום הזה סופסוף הגיייעעעעעע
לישון עד הצהרייםםם.. בלי לימודיםםםםםםם.. וטיולייםםם ים בריכהההההההה
חבל שמחר אני צריכה לקום ב8 כי חברות שלי רוצות ללכת ממש מוקדם לבריכהה.. מזה בא לי בריכההה
אז בקיצוורר שיהיה חופש מדהיייםםםםםםםםםםםםםם

ישששש הציון הכי נמוך הוא 80

כל התעודה שלי מעל 80 והממוצע שלי הוא 88.67459 אפשר להגיד 89 (פירגון עצמי חיחיחיח) יואוווווווו איך שמחתי שהמורה לאנגלית לא הורידה לי את הממוצע כי היא תמיד מורידה לי.......... בקיצקץ היה יום שחמד ביותר...... סיימנו ב12 ואחרי זה ראיתי את הפרק החוזר של אמ"ל כמובן... מיכלוש הדסו'ש אממממ וכל השאר כל הכבוד גאונות....חיחיחי

למעלה