בוקר טוב... הבנתי שאתמול היו חגיגות מוקדמות ואת השאר יחגגו בחדרי חדרים
א א פרסקי New member 11/9/08 #9 בוקר טוב... הבנתי שאתמול היו חגיגות מוקדמות ואת השאר יחגגו בחדרי חדרים
מ מיצה נבים New member 11/9/08 #10 בוקר טוב ../images/Emo42.gif יאללה, שיגיע הסופ"ש כבר, היה שבוע ארוך ומייגע מדי בעבודה אני מוכנה לסופ"ש של בטלה מוחלטת.
בוקר טוב ../images/Emo42.gif יאללה, שיגיע הסופ"ש כבר, היה שבוע ארוך ומייגע מדי בעבודה אני מוכנה לסופ"ש של בטלה מוחלטת.
K kleo patra New member 11/9/08 #13 בוקר טוב אכן היה טוב לפגוש שוב את החברים ולצאת מהשגרה המעיקה.. סופש רגוע ונטול דאגות.
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 11/9/08 #15 אפ'חד לא רוצה לבלות בריקודים היום? ../images/Emo4.gif כנראה שרק אני ישנתי טוב בלילה האחרים עדיין תשושים וסחוטים מאמש
אפ'חד לא רוצה לבלות בריקודים היום? ../images/Emo4.gif כנראה שרק אני ישנתי טוב בלילה האחרים עדיין תשושים וסחוטים מאמש
מ מיצה נבים New member 11/9/08 #18 אני לא תשושה וסחוטה! לעומת זאת, אני עייפה כל השבוע הזה (אולי יש קשר לעובדה שאני נמצאת השבוע כל יום 10+ שעות בעבודה?), אז הערב יש מצב לפיזוזים... you name the time and the place
אני לא תשושה וסחוטה! לעומת זאת, אני עייפה כל השבוע הזה (אולי יש קשר לעובדה שאני נמצאת השבוע כל יום 10+ שעות בעבודה?), אז הערב יש מצב לפיזוזים... you name the time and the place
K kleo patra New member 11/9/08 #19 ואני עומתך כל השבוע הזה עבדתי בקושי 6 שעות ביום... הברזתי מוקדם כל יום, ככה זה יש תקופות בטלה.
ל ל ב י א ה 3 New member 11/9/08 #16 ../images/Emo199.gifבוקר... אני גמורה!!!! ויש לי יום ארוך היום בעבודה....
א א פרסקי New member 11/9/08 #22 הבנתי.... עשיתם חיים וזרקתם אותי לכלבים לא מזמינים לא שואלים לא כלום חחחחחחחחחחחחחחח שמח שנהנתם
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 11/9/08 #31 שתוק אנחנו יודעים שלא היית בא בכל מקרה בגלל זה לא הזמנו אותך
ש שרשירית New member 11/9/08 #43 ואני נראית לך שרשירית הזורמת? אתה מתבלבל עם מישהי אחרת צוות הוואי (5-0) ובידור התפטר