בוקר מסטול

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר מסטול ../images/Emo72.gif

כן..... גם אתמול יצאתי לקרוע ת´עיר (אני חושבת שאני קצת מגזימה) עם הרבה
והכרתי.... עלם חמודות של ממש... אבל.... אני קצת נרתעת.... ישבנו והיה מאוד נחמד, הבאתי לו את מס´
ואחרי מס´ דק´ שטף אותי מבול של הודעות ממנו... קצת מפחיד
לא
אז... זה די הרתיע אותי, ראבקקקקקקק אני מכירה אותו כמה שעות והוא שלח לי הודעות של אה
ה
... (שת´אמת קצת החמיאו לי) אז מה עושים
ועוד משהו קטן.... אשתו של החבר של האקס שלי התקשרה אלי הבוקר... היא ראתה את החברה של האקס שלי לראשונה... זה לא קצת חצוף מצידה
אליי ולתת לי דו"ח מפורט, איך למה וכמה? אז, יש לי צביטה קטנה
...והיא עושה לי בלבלות... טוב אני מדברת המון, אז יום קסום
שיהיה לנו

מיקי 35

New member
ריקי...

אז הבחור מתלהב... למה להירתע ? תזרמי עם זה... אל תהיי ילדה... אם הוא מוצא חן בעינייך פשוט תזרמי !!! וכן... די דבילי שהיא התקשרה ! חוץ מזה... טוב שיצאת והשתוללת.. תמשיכי כך !!

מאו יין

New member
ממממממההההההההההההה??

מה זה צריך להביע??? אשת חברו של ה-X ??? מה לך ולך בכלל??? וכן זה מ ט ו מ ט ם מצידה לחלוטין!!!!! לצלצל אליך עם הדיווח הזה!! תתעלמי ועברי הלאה!!!!!
לחיזוק..! לגבי ההוא מאתמול, הוא גם היה קצת שיכור? אם כן אז אפשר לסלוח לו על ההודעות המאוהבות... ותראי איך הוא ממשיך (היום) וכן יש בזה משהו מרתיע.. מישהו שמתמסר בקלות מידי בדרך כלל מאבד מקיסמו!!!

@@

New member
אז....

אני לא "דפוקה" כמו שחשבתי, מאו את ממש צודקת, אם זה ימשך גם היום אני פשוט חותכת, אין לי זמן "לחולים"... אבל... הוא היה ממש מתוק, דבר שלא קורה לי הרבה... גברים לא נכנסים לי מהר ללב... והוא? אני חושבת שיש לו מקום אצלי, אז חסר לאמא שלו אם הוא יתנהג לא בסדר. ולגבי הטלפון של הבוקר.. היא שומרת איתי על קשר (מצידה זה היה כל יום) אבל אני משתדלת כמה שפחות..... פתחה לי ת´בוקר עם הודעה כזאת... אבל אני בסדר, עדין עם 2 רגלים על הקרקע..

mariana

New member
בוקר טוב לך

מה שלומך? אני שמחה שאת יוצאת ומבלה, בקשר לבחור נראה לי שהוא מתחיל להידלק על בחורה פעם ראשונה בחיים
תזרמי ותראי מה יהיה. ובקשר לאשתו של חבר של ישי היא נראת לי ממש מפגרת. יכול להיות שרצתה להעביר לך את האינפורמציה את יודעת בתור חברה טובה. נו מה היא סיפרה עליה? איך היא נראת?

@@

New member
מרינגו ../images/Emo166.gif

איך שאת כמוני, לא אוהבת להחסיר שום פרט! אז מה היא אמרה? שהיה להם מאוד קשה לראות משיהי אחרת במקומי, בחורה שקטה (כמוני
) בלונדינית, רומניה, גוף פיצוץ, ופרוצוף מעאפן... את יודעת.. הסקרנות אכן קיימת לגבי איך היא נראית? אבל ת´בום
שלי אני כבר חטפתי ששמעתי שיש לו מישהי, כל השאר זה כבר לא מעניין.

mariana

New member
אהה ככה????

מה קרה הו יוצא עם בחורות עם פרצוף מעפאן? מותק שלי גם את בלונדינית, וגוף יפה, ודומה לרומניה ופרצוף הכי מתוק שיש. ואין כמוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טוב לא רוצה לדבר עליו יותר, אני צריכה דחוף להיתעדכן באופן אישי
את יודעת אתמול אני ואריאל ניפגשנו בעזריאלי וידידה שלו טובה עובדת שם, איזה רוסייה, בהתחלה הוא סיפר לי שהיא נראת מה זה טוב, והיא חמודה כזאת, מרוב שציפיתי לראות איזה כוסית מהלכת, ראיתי בסוף פרצוף שמן, עם גוף גדול וחורים בכל הפרצוף. אני אומרת לו אחר כך בשבילך היא חתיכה? זאתי? אז הוא היסתכל עליי ואמר לי "היא לא כמוך, ואת נראת הרבה יותר טוב" אז זה תלוי כשתעמדי ליד החברה של ישי הזאת לידו ולידה אני בטוחה שאחר כך הוא יביט יותר טוב.

@@

New member
מרינגו....

אני כבר לא מתעסקת בזה.. זה כבר לא מעניין אותי ושלא לא יהיה לך ספק, אני לא מתכוונת "להתקל" בהם... אני צריכה לעמוד לידה בשביל להרגיש טוב, אני מאוד מעריכה את עצמי, ואני יודעת מי אני ומה אני שווה וגם מבחינה וויזואלית , כך ש.... ישי ילך לחפש ת´עתיד שלו בבזוקה... ותפסיקי עם השטויות שלך, אז ראית את ידידה שלו, אז? ואם היא הייתה כוסית חבל"ז? מה היית עושה? כלום! זה לא אמור לשנות לך כלום, היא איתך מתוך בחירה , מתוך אהבה, וכל השאר בולשיט..... "יופי לא אוכלים בצלחת ובטח שלא תלוים אותו בתור תמונה בסלון"......

mariana

New member
לא הבנת

אריאל התלהב מהבחורה הזאת כשהיינו פרודים היא הייתה ידידה והיא רצתה מעבר לזה, הוא הילהב בכוונה עליה כדי להרגיז אותי , עכשיו את מבינה? וכשראיתי אותה ראיתי את האמת. אז אמרתי לו בשבילך היא נראת טוב? אז הוא שינה נושא. כי הוא יודע שהוא שיקר כדי שאוכל את הלב. את יודעת אשתו של חבר שלי לשעבר ראיתי אותה רק לפני חצי שנה בערך וגם מעורפל, אחרי שהוא איתה כבר 3 שנים. כולם מכירים אותה אבל רק אני לא מצליחה לראות אותה, וכולם אמרו לי "לידה את בובה זאתי סתם שמנה ונראת כמו גבר" כבר חשבתי שהוא יוצא עם מפלצת, אחרי שראיתי אותה ידעתי שכולם מגזימים, היא את יודעת בסיידר. אולי האופי שלה יותר טוב משלי? אין לדעת. אז ככה שהגברים בוחרים את מה שמתאים להם, לפי מה שהם מחפשים ולא לפי מה שאנחנו מצפים לראות. שילך לאלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבינימטטטטטטטטטטטטטט

mariana

New member
נשמה נראה לי שעיצבנתי אותך

נכון? או שאני טועה? כי את נשמעת לי כזאת כועסת. תגידי מה יש אם תרימי טלפון מהעבודה שלך אליי? הבוסים שלך שם?

גברים הם עם מוזר

זה פגם גנטי. זה בגלל הכרומוזום Y שלנו. הוא דפוק קצת. מודה. תנסי לזרום עם זה, באמת. אם הוא רציני, וההודעות האלה אולי טיפה מציקות לך, אולי אפילו מפחידות אותך - אז תגידי לו. אם הוא בחור רציני, הוא יישאר. אם לא, הוא יתעופף. לפעמים תופס אותנו משהו. אני לפני קצת יותר משבוע פגשתי מישהי (ועוד בבליינד דייט) ועד אז כנראה שלא הכרתי את עצמי. היה כזה קליק כמו שלא חוויתי בחיים שלי. אז זורמים עם זה, חיים את הרגע, לא מנסים לחשוב יותר מדי קדימה, לא מנסים לנתח כל מילה, כל תנועה, כל נשיקה (ראיתי אותה רק לפני תשע שעות ואני רוצה לראות אותה שוב, לנשק אותה עוד פעם...). אז גם לה (האישה של החבר של) את יכולה להגיד שאת לא רוצה יותר לשמוע על זה... אם היא בן אדם טוב (ואין הרבה, לצערי) היא תפסיק. לפעמים אנחנו נמנעים מלהגיד דברים שצריכים להאמר וסובלים בגלל זה. לפעמים זה ההיפך. יום טוב לכולנו
אילן

@@

New member
אילן ../images/Emo41.gif

חדש פה, נכון
ברוך הבא
ל
החם והאוה
ב. אז ראשית כל.. תודה על התגובה
זה הרי לא חדש שאנחנו שונות ממכם, המין הגברי... אנחנו לעומתכם, דואגות לנתח כל מילה, צעד, תנועת גוף וכו´.... אבל... בכל זאת זה די מרתיע, זאת לא סתם הודעה , אלא הודעה (אם תהיו ילדים גדולים אולי אני ארשום לכם)
ולגבי האשה של.. בן אדם טוב? כן ולא, אני מאוד משתדלת לנתק איתה כל קשר, אבל זה קצת קשה, היא נורא עזרה לי שהיה לי קשה, אבל היום זה כבר הפך להיות "שיחות של האקס" למרות שביקשתי אין ספור פעמים לא לדבר עליו, אני מקווה שהיא תבין את זה ולאט לאט הקשר יתאדה... אילן, ומה אתה עושה פה? אני רוצה לדעת

אני גם מהמנתחים

(תמיד רציתי להיות כירורג), אבל איתה אני לא רוצה לנתח. איתה אני רוצה לחיות את הרגע. אז תגידי לה, ישר - כל עוד את מדברת עליו, אין לנו על מה לדבר. לפעמים צריך לחתוך את הגפה הפגועה כדי שהחולה יחלים (כירורג בנשמה...). מה אני עושה פה? זה לא שלא היו לי האכזבות שלי בחיים, למי לא היו (nobody knows the troubles I´ve seen, nobody knows but Jesus)... אבל כרגע אני עדיין לא מוכן לספר למה אני פה. נגיד שקיבלתי המלצה. שלך אילן נ.ב. ותודה...

@@

New member
אילןןןןןןןן

אני קוראת אותך לסדר
לא יפה לך בכלל
, למה אתה לא רוצה לספר
עכשיו זה עוד יותר מסקרן אותי
דרך אגב, נראה לי שאתה וגילי מכרים, נכון???

מכרים?

המממ, אפשר להגיד. אנחנו חברים קבועים בפורום חיפה. אחרי הכל, חיפה היא כמו משפחה אחת גדולה (וחלק מהקריות). היא הכניסה לי את הרעיון על פורום "אכזבות". את מכירה את הפתגם - "הסקרנות הרגה את החתול"? אילן

@@

New member
טוף......

ומה ההתרשמות שלך עד כה? למרות שאנחנו היום בהרכב מצומצם (אתה יודע... חג)

את מזכירה לי את "דירה להשכיר"

אני כבר לא זוכר את המילים המדוייקות, אבל בואי נגיד ככה: אני אשכור את הדירה, כי השכנים מוצאים חן בעיני.

@@

New member
אילן....

אחלה שכנה
תפסת לך
שיהיה לך בוקר
נפלא

למעלה