בוקר מסחרר!!!!!!!!!!!!!

בוקר מסחרר!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב חברות וחברים. בוקר של קלחת בחירות, התקשורת פיספסה את מנמנת החורף, והבלאגן חוזר לכאן בגדול.

מה שבכל זאת מקומם, או אולי מעלה חיוך: אולמרט! פתאום האיש הפך לתקוה הזויה של השמאל המתוקשר. אני רק מקוה שהעם קצת יותר מפוכח, מאשר להחזיר את האיש שהמיט עלינו אסון בההרפתקה של גוש קטיף, ומלחמת לבנון.

לסיום, תיקון קטן לאנשי התקשורת שהדיוק בפרטים הוא נר לרגלם: אין דבר כזה מפלגת מרכז. מרכז זה שמאל, ולפעמים השמאל מרכז הרבה יותר קיצוני ממרץ או חדש. רק שיש בעיה, שהמותג שמאל הולך ומתכלה, הולך ומתהדה מההשפעה שלו כאן במדינה.

אז נכון, הושענה רבה מאחורינו, ובכל זאת עדיין אקטואלי לאחל: הגוטן קויטאל! (פתקא טבא בלע"ז).

לביא4

New member
יישר כח

כל מילה נכונה!

קליט

New member
בחירות בחורף זה טוב ליהודים . .

כי יש לא מעט חילונים וכו` שבחורף מעדיפים להשאר בבית ולא לצאת לבחור . *שלי יחימוביץ עשויה להפתיע בגדול, היא נשמעת בחורה הגונה וחכמה, לעומת כל הפוליטיקאים הלוזרים בשמאל . . . *נקוה שאהוד ברק יזכה לקבורת חמור

לביא4

New member
צודק ובגדול

שלי יחימוביץ בהחלט חכמה והגונה, בלי קשר לדעות שלה, והיא מפגינה את זה גם כלפי סוגי ציבור אחרים, כולל הדתי והחרדי,
היא גם לא תאבת בצע וחמדנית, וכבר הוכיחה זאת כאשר הציעו לה רכב יקר והיא דחתה את ההצעה והסתפקה ברכב הנוכחי שלה שהרבה פחות,
בנוסף, הערכים אותם היא מביאה, והכוונה יותר לתחום הכלכלי, זה בדיוק מה שהחברה הישראלית והיהודית צריכה, יותר סוציאליסטית ופחות קפיטליסטית,
אהוד ברק אינו מתאים בכלל לפוליטיקה, לאורך כל הדרך הפוליטית שלו רק שטויות הוא עושה, הוא הרס את מפלגת העבודה , האינתיפאדה הגדולה בתחילת שנות 2000,
הבריחה מלבנון, והרשימה עוד ארוכה.

אבל -
הציבור החרדי צריך להתעורר,
ישנם הרבה חרדים שמתהדרים בפנטיות ומחליטים שהם לא הולכים לבחור,
אז חייבים לדעת שכל מי שלא בוחר, לפי החוק של עופר-באדר, הקול שלו הולך למפלגה המנצחת וזה כאילו הוא הצביע למפלגה חילונית,
בנוסף -
כדאי שיבחר, והנציגות החרדית בכנסת תהיה בעלת משקל טובה ורצינית יותר, וכך לא יוכלו חדשים לבקרים להוציא חוקים אנטי יהדותיים
ולזלזל בכל הקדוש לעם היושב בציון -
הרבה לפני שבלפור הצהיר עליה.....

קליט

New member
החרדים הקנאים זה בעיה קשה לפיתרון

אני מכיר איש קשיש חסיד צאנז, שסתם לא מרגיש צורך להצביע בבחירות . יש צורך להעלות את המודעות שגדולי ישראל זצ"ל קבעו שחוב קדוש להצביע למפלגה דתית . *קראתי פעם שאהוד ברק הוא ממש סכנה לביטחון

הציבור החרדי צריך גם לדאוג לטובת הכלל

טובת המדינה, ביטחונה וכלכלתה, גם היא אינטרס חשוב לא פחות.
בדיוק כמו אדם שמחליט להקדיש את חייו לתורה, גם במחיר כלכלי כבד.
אם נעלה להנהגה אנשים פופוליסטים בלתי אחראים, ויהיו האבטחות שלהם לציבור החרדי ככל שיהיו, הם עלולים לדרדר את המדינה לעברי פי פחת, ואז כולנו נאבד.
מה גם, שמנסיון העבר, דוקא עם חוגי השמאל הצליחו החרדים לסגור דילים לא רעים, הרחק מעיני התקשורת שאינה מתעניינת יתר על המדינה במה שנסגר מתחת לרדר, כל עוד וזה מחזק את שלטון השמאל.
ובענין הזה, שלי יחימוביץ היא אשה ערכית, עקבית ודבקה במשנתה, בלי שהיא מסתנוורת משוחד ומשרות. היא איננה מונעת משנאה עיוורת, ואינה מושפעת מדעות פופוליסטיות זולות.

למעלה