בוקר מלא אהבה

שששששששש../images/Emo3.gif

ואוי לך אם את יורדת עליי
כולם קוראים ככה לילדים קטנים חמודים

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותייייי אתמול...היא הסתכלה על תמונה של אחותי...והיא פתאום באה ביציאה "איזה פשושיי" ואני כזה "פשושי? למה לא ג'וק?" חחחחחחחחחחח היא הרגה אותיייי והיא עוד ממשיכה עם זהה חחחחחחחח מפגרת

חופייי

New member
../images/Emo26.gifערב טוב לכולם..איזה צחוקים

היה לי היום..... בשעה 10 אני וחברה החלטנו ללכת לתל אביב ולא להמשיך ללמוד כי היה לנו שעתיים חופשיות...שיחררו אותנו בלי בעיות!!! בתחנה מרכזית ראינו את אבא של הראל סקעת...ולקחנו אוטובוס לתחנה המרכזית החדשה... היה מזה סבבה....הלכו לי הרגליים...חיפשתירה שלי מגפיים וחרשנו שם כל חנות אפשרית...איזה צחוקים כל מוכר רצה שנקנה אצלו אז הוא הוריד במחיר ..ככה עשינו לכולם עד שהם עשו לנו הנחה של ממש...כאבו לי ממש הרגליים ואז החלטנו לחזור ושחיכנו לאוטובוס ראינו את מתן דסקל מנולד לרקוד רץ...חחח איזה חמוד וגם את הדתי ממעורב ירושלמי... קיצר יום מצחיק בטרוף

יעל 13

New member
ערב חרא!!!!!!!

חברה הייתה אצלי ופתאום אמא שלה מתקשרת להגיד שדחו לנו את החרמון...כוס אמק!!!!!!!!!!!!!! ולמה דחו?! יש ירד שלג בערב!! מי יהיה בערב שם בכלל?! טוב כן נהיה...אבל שבוע הבא יהיה הרבה יותר קר!!!!!!!!!!!!! ואיזה קטע...אבל לא נוסעים לחרמון בגלל שיש שם שלג? תהרגו אותי אבל מזה בא לי לפוצץ אותם!!!!!

קנו../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

והם רעייים!! הם שמו מתחת לכל השוקולד פרה כיפכף וטורטית [אני לא מסוגלת לראות תדבר הזה
] וסוכריות טופי
זה היה יותר יפה רק שוקולדדד
אבל פופי חמודהההההההההההההה

מזה אינלי כח להתעצבן הדס../images/Emo110.gif

אני יכולה לדבר עם מי שבא לי וכמה שבא לי בלי לתת לאפחד דו"ח על עם מי אני מדברת ועם מי לא. זה ממש לא אמור לשנות לך עם מי אני מדברת.

למעלה