בוקר מי פה???????? ומה זה הניסיון החדש בהוספת הודעה ???????.. מה רע בישן???????????
מ משיייי New member 17/7/06 #1 בוקר מי פה???????? ומה זה הניסיון החדש בהוספת הודעה ???????.. מה רע בישן???????????
ד דגה קטנה שטה בים New member 17/7/06 #2 אני פה |מרימה את היד| והניסוי הזה עם הוספת הודעה נראה דווקא חביב
מ משיייי New member 17/7/06 #3 לא יודעת ההרגל את יודעת אבל לעשות ניתרגל גם לזה מה קורה מה שלומך מזמן לא קישקשנו יש חדש?
ד דגה קטנה שטה בים New member 17/7/06 #6 המממממ בערך- קצת עסוקה בתכנונים לנסיעה- אני נוסעת לתאילנד חודש הבא
ד דגה קטנה שטה בים New member 17/7/06 #16 תודה../images/Emo9.gif אני נוסעת עם חברה,ויש מצב שאולי עוד חברה תצטרף, היא עדיין לא יודעת כי היא סטודנטית ויש לה מבחנים. אנחנו מתכננות נסיעה לחודש
תודה../images/Emo9.gif אני נוסעת עם חברה,ויש מצב שאולי עוד חברה תצטרף, היא עדיין לא יודעת כי היא סטודנטית ויש לה מבחנים. אנחנו מתכננות נסיעה לחודש
B Barvazoom New member 17/7/06 #10 וואלה, תשובה מעמיקה...../images/Emo3.gif לא מבינה על מה את מדברת בנודע להוספת הודעה.... קשה להסביר? : )
וואלה, תשובה מעמיקה...../images/Emo3.gif לא מבינה על מה את מדברת בנודע להוספת הודעה.... קשה להסביר? : )
B Barvazoom New member 17/7/06 #14 אה!!!זה כי אני עושה הוספה מהירה... תודה משייי.... : ) אגב, איך אתם חברים שם בצפון? שולחת לכם .....
ב בוא שניה הרצגובינה New member 17/7/06 #5 היי משי מה המצב??? אני בבית, מתכונן למבחן בסטטיסטיקה ועוד מעט אני זז לברית של בן דוד שלי. מקווה שאת לא משתעממת בעבודה.
היי משי מה המצב??? אני בבית, מתכונן למבחן בסטטיסטיקה ועוד מעט אני זז לברית של בן דוד שלי. מקווה שאת לא משתעממת בעבודה.
מ משיייי New member 17/7/06 #7 חחחחחח לא לא משעמם לי אני פה בגלל כל המלחמה הזו אין יותר מידי עבודה כל ההופעות שהיו מתוכננות בוטלו מובן ביותר אבל סידרתי קצת זרקתי קצת ניירת -לפעמים ימים כאלה בלי טלפונים מצויינים לעשיית סדר ואני גם לבד במשרד אז עם מוסיקה שאני אוהבת אין יותר כייף מזה מזל טוב לברית
חחחחחח לא לא משעמם לי אני פה בגלל כל המלחמה הזו אין יותר מידי עבודה כל ההופעות שהיו מתוכננות בוטלו מובן ביותר אבל סידרתי קצת זרקתי קצת ניירת -לפעמים ימים כאלה בלי טלפונים מצויינים לעשיית סדר ואני גם לבד במשרד אז עם מוסיקה שאני אוהבת אין יותר כייף מזה מזל טוב לברית
ב בוא שניה הרצגובינה New member 17/7/06 #13 זה נורא... את המבחנים התחלתי באמצע יוני ואני מסיים אותם רק ב- 29.8 (ואלו רק מודעי א'). למה למשוך את זה חודשיים וחצי למה זה סיוט שלט נגמר.
זה נורא... את המבחנים התחלתי באמצע יוני ואני מסיים אותם רק ב- 29.8 (ואלו רק מודעי א'). למה למשוך את זה חודשיים וחצי למה זה סיוט שלט נגמר.