בוקר מזדמן...

יחפון

New member
בוקר מזדמן...

מזג אויר סגרירי,על קו ת"א - ירושליים, שעה שבע בבוקר,בקושי 15 אנשים,אבל היא דווקא בחרה לשבת בספסל האחורי היכן שתכננתי לנמנם עם רגליים מאוזנות על 3 כסאות. סליחה אני יכולה לשבת כאן? בהחלט! מקווה שרגליי לא מפריעות... ממש לא מאמי! וואווו-מאמי? הרסת אותי על הבוקר,את נשמעת מה זה חמודה... איפה קנית את הסווצ`ר היפיפה הזה?! בקניון רמת גן,נראה לך? מדהים,אני רואה שלא אוכל לנמנם לצידך... צודק!!! קמתי היום קצת מממממממ.... חיפשתי משהו ומישהו כמוך... בלונדיני,עם עיניים כחולות והורסות,עם בגדים מחוייטים כשהפנסים שבמכנסיים מסגירים הכל.... את האמת את צודקת! לא אוכל להסתיר את מה שמתחולל בי ברגע זה,,, ולחשתי לה בשקט,רוצה? אני חייב,אני מצוייד על כל צרה שלא תהיה... המשך כבר..

יחפון

New member
חייבת להרגיש אותך..

מפשיל ממנה את מעיל העור האיטלקי שעליה,ומנגד החלה שולפת ממני את הצעיף תוך כדי שהיא נשענת על רגליי האופקיות,ומתחילה למשש את הדופק ולוחצת על הדוושה שלי,(נראה לי שהנהג קלט במראה את העומד לקרות...) ובבת אחת פתחה את גאוותי הזקורה עם כיפה מהממת ונודפת מהמקלחת של הבוקר וקרם לחות שאני אוהב לשים,ועוד לא הספקתי לעכל מה שקורה,וכבר הייתי כלוא בפיה החרמן עם השפתיים החטובות שלה! החלטתי שלא אטמון ידיי בצלחת,ודחפתי את שני ידיי דרך צאוורה לגבה הקמור והחלק,פתחתי את החזייה שלה,ובבת אחת תפסתי את שני הרימונים שהספיקו להזדקר ואפי` לטפטף,דבר שפשוט הרס אותי... ובתנועות שרק אני יודע התחלתי לגרות אותה,וכולה רועדת,מתרגשת.מתכווצת,מתחילה לגנוח חרישית,ומגבירה את קצב היניקה,והופפפה,אני לוחש,אני מתפוצץ!!!

יחפון

New member
המשך...

חמודי! אל תדאג,לא שתיתי קפה בבוקר,אני אדאג שלא תאבד טיפה... יונקת ללא רחמים,אין מצב! וואו מתאפק לא לצעוק ומתפוצץ בפה שלה בגלי צונאמי אדירים וחמים,וכמו שהבטיחה גמרה את הכל ולא השאירה טיפה... ופתאום- גבעת שאול מי ביקש??? אוף אני צריכה לרדת יאאאאללה! כולי רטובה , תודה מתוקי,זרקה לי כרטיס ביקור שלה ועפה.... איזה בוקר סגרירי!!!

למעלה