תודה מאמי
ח חופיתוש של הפורום New member 30/5/05 #22 הנה תמונה של הפלאפון שלי זה הצד האחורי שלו.. תיראו מה עשיתי (צריכים להכניס תמונה)
א אביחי 33 New member 30/5/05 #23 אהה אני מכיר תפלאפון../images/Emo6.gif איזה פצצצה הוא תאמיני לי הייתי קונה אותו רק בשביל להשים את התמונות שאני ארצה מאחורה.. חח זה פצצצה תתחדשי מאמי
אהה אני מכיר תפלאפון../images/Emo6.gif איזה פצצצה הוא תאמיני לי הייתי קונה אותו רק בשביל להשים את התמונות שאני ארצה מאחורה.. חח זה פצצצה תתחדשי מאמי
ק קרן הפ66ה New member 30/5/05 #26 לחברה שלי יש כזה היא שמה של אגם. התמונות של אמ"ל מוכנות!!! כתבתי עליהם כברC)קרן. אני לא אגואיסתית פשוט פעם כבר גנבו לי תמונות מושקעות ... בדרך!!!
לחברה שלי יש כזה היא שמה של אגם. התמונות של אמ"ל מוכנות!!! כתבתי עליהם כברC)קרן. אני לא אגואיסתית פשוט פעם כבר גנבו לי תמונות מושקעות ... בדרך!!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/5/05 #30 לא עולה ליי../images/Emo110.gif אפשר קישור חדש ניסיתי כבר 3 פעמים ולא הצליח חחח
ר רעותי המתוקה New member 30/5/05 #29 ../images/Emo9.gif איזה יפים../images/Emo70.gif ../images/Emo171.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/5/05 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/5/05 #33 ערב טוףףף../images/Emo110.gif אני תכף הולכת לצבוע תפאנל שלייי.. חחחח יש לי 3 אני אחד יצבע.. רעה שכמותי מחר יום ארוך יש ליי.. הלוואי יבטלו לי תמצטיינים למחר זה עד 3 ורבעעע היום כוכב נולד אז אני עפה אני יהיה פה יותר מאוחרר ערב טוף לכםםםם
ערב טוףףף../images/Emo110.gif אני תכף הולכת לצבוע תפאנל שלייי.. חחחח יש לי 3 אני אחד יצבע.. רעה שכמותי מחר יום ארוך יש ליי.. הלוואי יבטלו לי תמצטיינים למחר זה עד 3 ורבעעע היום כוכב נולד אז אני עפה אני יהיה פה יותר מאוחרר ערב טוף לכםםםם