בוקר מושלם....

בוקר מושלם....

היום אני לא הולכת לביה"ס כי יש לנו בוק רפורט ושכחתי לקרוא את הספר חחחחח מחר יש לי מבחן במתמטיקה וביום חמישי במדעים ואז יום ראשון אחרי זה בגיאוגרפיה ואז זהוווווווווווו נגמרים הלימודים יש עוד 10 ימים ללמוד (בלי שבתות וימי שישי כי אני לא לומדת בימי שישי וגם בלי שבועות ויום ירושלים) בהצלחה לכל הנבחנים ......... אוהבת -הדס-!

תתביישו לכםם../images/Emo70.gif צהריים טובים../images/Emo110.gif

מזה אין תגובותתתתתת
אני לא הגבתי כי הייתה לי שעת אפס (בלעכססס
) הדסיי
בהצלחה בכל המבחניםםם
אני הסתכלתי בלוח מבחנים ונגמר כבר שבוע שעבררר
אלא אם כן מישו רוצה מבחן חוזר או שהוא פספס מבחן כלשהוא
בכל מקרההההההה... אני מרגישה נוראא.. הראש והבטן לא הפסיקו לכאוב לי כל היום
המורה לחשבון הקריאה תציונים של המבחן משווה.. והלך לי בו כ"כ גרוע ואני יודעת את זההה..
והייתי די בטוחה שאני יקבל נכשל או באזור ה60 ככה.. אבל אז היא אמרה 83
באותו רגעעע.. הייתי הבנאדם הכי מאושר בעולםםםםם
כי זה לא מוריד לי את הציון של מתמטיקהההה.. וכי הצלחתי הרבהההההה יותר ממה שחשבתיי.. זה לא ציון כזה טוב אבל זה הרבה יותר ממה שחשבתי והעיקר שאני מרוצה
ובבוחן בחשבון קיבלתי 100
והיה לי יום פשוט מעולהה.. אם לא מחשיבים את זה שאני לא מרגישה טוב
שיהיה לכם יום מקסיםםםםםםםםםםם

../images/Emo187.gifצהריים טופים../images/Emo70.gif

יאאלה חבריה להתחיל להציף..חחח מיכלוש כל הכבוד אמרתי לך שאת תקבלי ציון גבוהה ב100% ועוד איזה ציון100 כל הכבוד..מאמי אוישש יחכמה אחת .. חופיתושש.. שיהיה לך בהצלחה מחר..!!! בעזארת השם גם את תצליחי.. קרן
לאן נעלמת אני צכ'ה לדבר איתך..(אז תתחברי למסן ..) |הדגשהמשך יום טוב לכולם
אוהבכתם הודי

אני יגיד לכם למה אף אחד לא כותב

נופר-->מכינה מפלטה.. אביחי-->בבית ספר. איילת-->מכינה את התיק לטיסה ולגיוס רעות-->מכינה ש.ב הילה-->זזה(ככה היא אמרה לי) מעיין-->במסן(אין לי מושג מה היא עושה שמה) מור-->יושנת(אבל יש מצב שהיא יושנת עכשיו בשיעור) סיוון-->ניראה לי יש לה עכשיו מבחן(בגרות) קרן-->הולכת מכות(סתם כפרעלייה..
) יעל--->יושנת מירי-->לא דעת... שחכתי מישהוא
וזהוא ורק מיכלוש וחופי ואני פה חחח איז מבאס אם יש פורום עם 4 ילדים חחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

ואומרים ישנה לא יושנת
חחחח ממש מורה ללשון אני
פשוט אני כל הזמן מתקנת אנשים בבצפר וזה חחחח כבר התרגלתי.. סורי את תראי שתתחיל העונה השלישית הפורום יחזור למצב שלווו
ב"ה

חחחחח.. טעות..

מיכל מורה ללשון את לא תיהיה ולמהכי אומרים בית ספר לא בבצפר חחחחחח (סתם מאמי....)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

חחחחח פעם אחת חברה שלי רשמה בשיעורי בית "בצפר" במקום "בית ספר" והמורה כמעט הרגה אותה
ואני גם לא רוצה להיות מורה ללשון
בכלל לא רוצה להיות מורהה.. חחח כי המורים האלה מתעללים בילדים ואני לא רוצה להיות כזאת

אביחי 33

New member
צהרים טובים../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

וואי היה לי מבחן מחצית במתמטיקה עכשיו.. חח לא למדתי כ=ל=ו=ם. איזה כלי ילד אחד מכיתה יב' ישב לידי ועשה מתכונת אז הוא גילה לי שאלה אחת.. איזה גבר
אני כבר הולך לעשות עבודה במחשבים למחר...בעע
המשך יום נעים עם חיוך מקסים לכולם
אוהב מיליון
אביחי

אההה קנו לי פלאפון חדש מהמם

אמא שלי עשתה לי הפתעה וקנתה לי פלאפון הכי חדיש של סלקום משהו חבל"ז... בדיוק מתי שהייתי מעוצבנת.... מי שרוצה מ'ס מוזמן..

למעלה