בוקר מושלם שכזה...

בוקר מושלם שכזה...

קבענו להפגש הבוקר, אמרת שתגיע בערך ב 07:30 , אני שתמיד קמה מוקדם מחכה לך בקוצר רוח כבר משעה 05:30, אחרי שכולם יצאו ונשארתי לבד התקלחתי התמרחתי בקרם גוף, לבשתי ביייבידול שחור וסקסי לכבודך, סוף סוף נשמעה הדפיקה המיוחלת בדלת, פותחת לך, ומיד מתקרבת לנשיקה לוהטת המסבירה כמה חיכיתי לך...
אהבתי את המבט בעיינך כשהסתכלת עלי בייבדול, הובלתי אותך למיטה למה שאחרי זה הבנתי שהסתבר כבוקר המושלם ביותר,
נשכבנו במיטה התחלנו להתנשק נשיקות סוערות מלאות תשוקה, געגוע ,אהבה, נשיקות שאומרות ומראות את הכל, התחלת לנשק את כולי מהשפתיים למעלה ועד שהגעת לשפתיים שלמטה, ענגת אותי כמו שלא עינגו אותי מעולם, נישקת, מצצת ,ליקקת, פשוט זיינת אותי עם הלשון מביא אותי לתחושות מטורפות כאלה שטרם חוויות, מגיעה לאורגזמה המיוחלת אבל אתה לא מרפה מממשיך להדליק אותי ללקק לענג ומביא אותי לארגזמה נוספת ומיד אחריה לעוד אחת מטריפת חושים, ואני בעולם משלי חווה אוגרזמה אחת אחרי השנייה מבקשת שתעצור לשנייה רוצה לתת לך נשיקה אוהבת וחיבוק עוטף אתה זורם איתי עושה הפסקה קצרה ועוטף אותי בחיבוק מלא אהבה מלטף אותי ברכות וממשיך לנשק אותי נשיקות קטנות אך מלאות אהבה, מתהפכת לשכב על הבטן ואתה מנצל את זה להמשיך לענג אותי ולהטריף אותי, מנשק את כל הגב שלי, מטריף אותי עד שמגיע לחור שמאחור שמקבל טיפול מסור מהלשון שלך שכבר הוכיחה כמה היא מדהימה, אצבע נשלחת לכוס שכבר נע מעצמו ושוב אתה מביא אותי לשיא נוסף שאחריו מתחיל מיד לעבוד על השיא הבא...אבל הפעם אתה סוף סוף חודר לתוכי, נכנס ויוצא מתוכי עד שאתה מביא אותי שוב לגמור פעם אחר פעם עד שנגמר לי הכוח...נשארים מחובקים עוד קצת...
ומסיימים את הבוקר המושלם במקלחת משותפת בה אני מסתכלת עלייך בעיינים המביאות מלא אהבה תשוקה ומחכה כבר לפעם הבאה!

yaron599

New member
מדליק !

ממש ציפיה שמורטת
הסיום ...גרנדיוזיות אירוטית אמיתית...

למעלה