בוקר........מוקדם..

li 3 האחת

New member
בוקר........מוקדם..

זהו בעוד כמה שעות ומקווה שילך מהר אהיה רישמית גרושה..(ומיום ליום מבינה ובטוחה שעדיף כך) אחזור להיות אלמנה שזה עדיף מלזכור שהייתי נשואה לאיש כזה. תתפללו ותחבקו וירטואלית שיעבור לי קל ומהר.. אוהבת וכואבת ~לי

מיק41

New member
ליאתי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.........

חושבת עלייך מיום ראשון בלילה.... מקוה שיעבור לך הכי הכי הכי בקלות שרק אפשר..... שיגמר כבר הסיוט...... שתהיי אחרי....

פשו שי ת

New member
ליאתי היקרה

איתך לאורך כל הדרך מחבקת ואוהבת אותך ואת הילדים ה' ישלח לך רק טוב .......... יהיה רצון שיעבור היום הזה כמה שיותר מהר
מכל הלב חגית

../images/Emo24.gif

ליאת המתוקה מיום ראשון בערב מתפללת עבורך שיגמר מהר שתוכלי להמשיך בחיים בדרך שאת רוצה בהם שולחת לך ים של כוחות ואהבה כל בוקר וערב ומחכה לשמוע מה איתך יפתי המתוקה

em0854

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifחיבוק ממני

מאחלת לך שהימים הקשים שאת עוברת ישכחו במהרה. עדנה

ליאתי../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך... (הבקרים אצלי מתחילים מעט מאוחר יותר
). אולי את כבר אחרי.... ובכל מקרה, תראי את הטכס הזה, כסמל להתחלה שלך חדשה ויותר טובה. אני מקווה שבקרוב תוכלי, לשים את העבר הקצר שלך עם האיש הזה מאחור, לנשום לרווחה, שאת כבר לא שם, ולהתחיל לצעוד עם הפנים קדימה לעתיד טוב יותר.

li 3 האחת

New member
ואו...

אלוהים הטוב מזל שיש לי אתכם..זהו אני אחרי. היה קצת קשה מהמעמד להיות במקום כזה אבל ברוך השם עבר ונגמר. כמו שנאמר ברוך שפטרני מהאיש הזה. מתפללת לאלוהים שיתן לי לשכוח את השנה שזו את האיש הזה וכל מה שקשור אילו... אוהבת את כולכם~ליאת

ליאתי ים של אהבה שולחת לך

שקמתי הבוקר חשבתי עליך המון היתה לי הרגשה טובה בשבילך ושמחה שהתפילה שלי נענתה מהשמים ועכשיו להתחזק ולהמשיך חיים הלאה יקירה עוטפת אותך מפה בהמון אהבה

ליאתוש../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הייתי רוצה שהחיבוק לא יהיה ורטואלי ,אבל כרגע הוא כזה. אני מרגישה שמכאן את רק תצמחי ותצלחי , קחי זאת כעוד שיעור בחיים , וצעדי בצעדי ענק לקראת עתיד טוב יותר.

למעלה