בוקר מהמם לכולם!

אוֹסי א

New member
בוקר מהמם לכולם! ../images/Emo42.gif

מה זו האופטימיות הקוסמית הזו על הבוקר? שום דבר מיוחד, פשוט הצצתי החוצה ונתקפתי בשמיים מדהימים של כתום-ורוד-אדום, וזה דבר שיכול לשנות לי את כל היום. אז אחרי שקפאתי מקור כמה דקות במרפסת, אני מפשירה את האצבעות עם כוס קפה (נדמה לי שאני מתמכרת- 6-7 כוסות ביום זה הרבה?
), והיום נראה טוב, משום מה. מקווה לא להתבדות (לא לפני שיעור הסטוריה, אניווי). יום נעים!

kung fu

New member
בוקר נפלא! ../images/Emo42.gif

איזה פורום כיפי! רק היום גיליתי אותו

dana2909

New member
בוקר נוראי../images/Emo186.gif

טוב. אני גוססת. זהו, אני מתחילה לכתוב צוואה. אתמול אפילו לא יכולתי להתיישב מול המחשב, והיום יש לי ישיבה די חשובה בסוף היום אז החלטתי להגיע, בינתיים לא הצלחתי לטפס על הכסא. שמתם לב שברגע שבחורה לא מרגישה טוב, השאלה הראשונה ששואלים אותה, זה האם את בהריון? סליחה? אסור לי להרגיש רע? זה רק תוספת מיוחדת לגועל. יש לי הרגשה שעוד שעה שעתיים אני הולכת הביתה, כן ישיבה - לא ישיבה...

mprb

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אוסי- גם את ראית את הנפלאות היום? זה היה מ ד ה י ם! העננים נראו כאילו הם נמשכו לשמש.... אני ישבתי מרותקת!

kung fu

New member
תרגישי טוב ../images/Emo20.gif

מנוחה תמיד משפרת את ההרגשה
אני אישית הולכת לפנק את עצמי באיזה ספא היום או מחר

Dor K

New member
אם תגידי את זה 3 פעמים...

זה לא יעשה שהיא תרגיש טוב מהר יותר...

kung fu

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

מה שקרה הוא ששלחתי פעם אחת. לא נשלח. עשיתי REFRESH כמה פעמים ולא נשלח. טוב, שלחתי שוב....ושוב לא נשלח. לבסוף אמרתי...טוב כנראה יש בעיות בתפוז. חיכיתי איזה 10 דקות וראיתי שההודעות עדיין לא עלו, ושלחתי פעם שלישית
משעשע

kung fu

New member
וכמובן מנהלות הפורום:

אמא מחקו 2 הודעות, והשאירו את הראשונה. (בלי כל השרשור למטה)

zimes

New member
נו - את כבר מתחת לפוך???

לגבי ההריון - את צודקת. היתה לי אפילו רופאה שעשתה לי את זה
אבל ההברקה הכי גדולה היתה של אמא שלי, שכ"כ רצתה נכדים, שפעם, כשכארבה לי הבטן, היא אמרה שאם אני בהריון, זה בסדר, הם יעזרו לי, ולא נורא שאין לי בן זוג.

מיטללל

New member
../images/Emo141.gif ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

< אפי, דנה, היום יום שלישי! >

מיטללל

New member
מהמם?

אוסי יא מגזימה !!! עכשיו חזרתי מ"בחוץ" השמים מאוד רגילות וגם קר מה הלהב? 7 ביום זה הרבה את מכורה ועוד מכורה למשהו מגעיל. יום נעים גם לך

maayan15

New member
../images/Emo42.gifיום עייף..מאוד עייף....

קמתי ב8.07 אחרי שמתוך שינה כיביתי את השעון המעורר (פעם שלישית ב-3 ימים נדמה לי..) בדר"כ הייתי חוזרת לישון והולכת לשעה הבאה..אבל אז נזכרתי שב8.20 יש לי מבחן בכימיה...אפילו לא הסתרקתי כמו שצריך!!..התלבשתי בשיא המהירות והודעתי לאבא שלי שהוא מסיע אותי...זה היה מבצע אבל הגעתי בזמן...המבחן אגב, הלך לא רע... אני עייפהההההההה!

אוֹסי א

New member
מיטל חמודה,

ב-11:00 השמיים לא אמורים להיות כתומים-ורודים מהממים.. זו פריבילגיה לאנשי ה-6:00 בבוקר. ואגב, היה היום פשוט יום מקסים (מבחינת מזג אויר), שמיים מדהימים במשך כל היום, שמש נעימה רוב הזמן... פשוט כיף. ואם כל התיאורים המשתפכים לא מתאימים למה שקורה בסביבתכם- חבל, תעברו לעמק יזרעאל.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יותר טוב מאתמול.. הולכות להיות לי כאלה בעיות עם הבנק, ועדיין לא דיברתי איתם אפילו כדי לברר את זה.. 6 כוסות ? אני צריך להתחיל לשתות יותר קפה... פעם הייתי שותה 2 בבוקר, 2 אחר הצהריים ואחת בערב, אתמול שתיתי 4 תה. מה שמראה שאפילו להתמכר אני לא מצליח כמו שצריך. וברוכה הבאה
למצטרפת החדשה..

The Charmd One

New member
ככןןן../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

גם אני ראיתי את זה!!! אני כזה באה להוציא בגדים מהארון ובדרך אני עוברת ליד החלון(יצא לי חרוז...אני ממשיכה ללכת...ואז אני עוצרת וחוזרת לראות... זה היה פשוט מדההייםם כזה שילובציה של עניים קטנים בצבעי כתמתם ורדרד מקיפים נקודת אור של שמש...
היה שווה שעת אפס בשביל זה

De-Panther

New member
בוקר בלי רצון לכתוב לכולכם ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

התעוררתי ב7 ורבע חברה של אבא שלי שהעירה אותי ראתה שאני יושן על ספרים ואני הרגשתי כאב נוראי בצד שבו ישנתי על הספרים... אני הייתי ישנוני היא הזיזה את הספרים מהמיטה ואז אני חזרתי לישון לכמה דקות אחרי עשר דקות התעוררתי שוב והתארגנתי כדי להגיע לאוטובוס... אחרי זה ישנתי באוטובוס ובסוף הנסיעה איזושהי ידידה שלי העירה אותי
הגעתי לבית הספר והתחלתי להסתובב... לא היה לי ממש חשק לדבר עם אנשים אבל בכל זאת דיברתי עם איזשהו חבר שלי ואחרי זה היה צלצול לשעה חופשית אבל קבעתי עם איזשהו מורה שיעזור לי במשהו... אז ישבתי עם המורה לפיסיקה שיסביר לי מה החומר שאנחנו לומדים עכשיו... סינוס זה דבר שהוא לא מובן... עכשיו הבנתי... אחרי זה הלכתי לסיפריה וראיתי ילד אחד עובד על העבודה בפיסיקה ועשה שם כמה טעויות עם הגראפים במחשב... המורה בידיוק הסביר לי מה צריך לעשות אז אני הסברתי לילד הזה... אחרי זה הלכתי לחפש איזשהו חבר שלי ואז מצאתי אותו ומשום מה הוא לא רצה לדבר איתי כל כך... ואז היה שעור ספורט ואז הייתה הפסקה וניסיתי לדבר עם החבר הזה והוא פתאום אומר לי אתה לא מבין שאני כועס עליך?? ואני שואל אותו על מה?? אתה לא יודע אז לא חשוב... בקיצר אחרי זה העדפתי להתרחק ממנו קצת שירגע ואז היה שעור סוציולוגיה - מדעי החברה ואז הייתה הפסקה גדולה ושמעתי שירים במחשב וחשבתי למה לעזעזל החבר הזה שהוא חבר טוב כועס עלי... ואז הגיע המורה להיסטוריה ונתן לי דיסקט עם הציונים של כל מי שהוא בדק לו את המבחן לרוב הכיתה הוא בדק חוצממני ועוד כמה ילדים... ולא שמרתי את הקובץ עם הציונים... בעעעעעעעעע בקיצר הוא כל פעם קרא לילד אחר שהיה בכיתה ורצה לדעת כמה הוא קיבל... ואז היה דיון משעמם בכיתה ואני ישנתי ואז הייתה הפסקה קצרה ואחריה הסתובבנו ליד אולם הספורט כי היה שם פעילות כזו להסתובב בין דוחנים של כלמיני עמותות... אבל זה לא ממש עיניין אותי... לא נורא... ודיברתי עם חבר טוב אחד שלי שהוא חבר טוב גם של החבר הזה שכועס עלי... ושאלתי אותו למה הוא כועס עלי והוא אמר לי שהוא אמר לו ששיקרתי לו אז אחרי זה חיפשתי את זה שכועס עלי ושאלתי אותו במה בידיוק שיקרתי לו והוא התחיל להסביר לי על משחק אחד שהוא מאוד אוהב והוא חשב שגם אני אוהב את המשחק ובגלל זה הוא אסף לי שם דברים והוא אמר שבגלל זה ביזבזתי לו זמן וכלמיני דברים כאלה... אני חשבתי שהוא עושה את זה כי הוא נהנה... לא כי הוא רוצה שאני אשחק בזה... והוא אמר שזה לא בסדר שלא אמרתי לו שאני לא אוהב כל כך את המשחק הזה וכלמיני שטויות כאלה... אני ממש לא מבין מה הבעיה שלו... זה סה"כ משחק... רוב השכבה משחקת בזה... אני לא אוהב את זה... בקיצר חזרתי לאותו חבר טוב ואמרתי לו שזה בסה"כ בגלל המשחק הזה והסברתי לו את מה שהוא אמר לי... ואז הם דיברו ביניהם ואז הבנאדם הזה החליט שזה לא מוצדק שהוא לא מדבר איתי בקיצר הוא ניסה לפייס בינו לביני... וזה שלא מדבר איתי לא רצה... אז כרגע... אם הוא לא רוצה לא צריך... אחרי זה היה שעור היסטוריה ואז היה שעור כימיה ואז נסעתי הביתה ואז הגעתי הביתה ואצל אח שלי היה חבר והם שיחקו בייבלייד... אז הבאתי את מה שאני הכנתי... ניצחתי אותם... ואז ראיתי טלויזיה ואז הכנתי לי אוכל והמשכתי לראות טלויזיה ואז עליתי למעלה למחשב... ומאז אני כאן
ולכל מי ששמע את הסיפור עם מה שקרה עם אח שלי אתמול... הוא קיבל חופש של יומיים מהצבא... ובקצרה אני לבד בבית הוא חוזר לבד חולה כמעט מעולף הביתה אחרי שהוא נסע מהצבא באוטובוס עד לבית... זה היה בערך ב6 וחצי אני עוזר לו ודואג לו עד שקרוב ל10 אבא נזכר להגיע וסוף סוף יכולתי לנוח ולעשות איזושהי עבודה בפיסיקה... הסוף

De-Panther

New member
ניצלתי ממוות!!!!!!!! ווואוווו!!!../images/Emo9.gif

היה לי היום בעיה עם האור בחדר... נשרפו כמה מנורות כבר... והחלפנו גם את המתג של האור... בקיצר אחרי הפעם הקודמת שעשינו את זה אז אבא שלי לא חיבר טוב את המנורה... יש לי מנורה כזו גדולה את יודעת כמו ששמים בדרך כלל בסלון או בחדר גדול... וזה נפל... מזל שלא הייתי בחדר באותו זמן ועכשיו החלפנו גם את הבית מנורה... אני ממש ראיתי את זה נופל!! הייתי חדר לייד ושיחקתי בייבלייד
ואז הסתכלתי שמאלה וראיתי את המנורה מתנדנדת לשניה ואז ראיתי אותה מתחילה ליפול ואז הייתה הפסקת חשמל בבית והיה בום ענקי וזכוכיות התפזרו בכל החדר שלי ויצאו גם ממנו אחוצה והגיעו לחדר שהייתי בו...

למעלה