בוקר מאל

בוקר מאל ../images/Emo10.gif

בשבועיים האחרונים אני בבעיה קשה שכל מכשיר חשמלי שנדלק אני שומעת ציפצופים- לפעמים זה קורה-להרבה אנשים אבל אצלי זה לא נפסק אחרי כמה שניות זה ממשיך כל הזמן שהמכשיר דולק, התחרפנתי מזה כבר, בו זמנית הייתה לי בעיה שלא הייתי מסוגלת להריח דברים, לא יכלתי להתקרב למטבח הריחות היו עושים לי רע. לפני כמה ימים הלכתי לרופא משפחה, הוא אמר לי שקוראים למצב הזה עירות יתר ושאני אדבר עם הניורולוגית. ביום חמישי האחרון הייתי בפעילות בתנועה שאני נמצאת בה, בלילה גיליתי ששכחתי את הכדורים בבית אני לא חושבת שאי פעם הייתי בלחץ כזה בגלל ששכחתי את הכדורים, לא יודעת למה ממש נכנסתי להיסטריה [וקרו לי מלא מקרים שלא לקחתי יום או יומיים את הכדורים ולא קרה לי כלום..] ביום שישי בבוקר- בערך חצי שעה אחרי שקמתי- פירכסתי..למזלי לא היו שם הרבה ילדים.. אין לי מושג למה זה קרה אני רק זוכרת שכשהתעוררתי כבר חיכו בחדר אנשי מד"א(סתם הייתי צריכה להיות 4 שעות בבית חולים!!!)... מישהו יודע מה זה העירות יתר הזאת?? זה קורה/קרה גם לכם? אוף מישהו!

היי איילה../images/Emo24.gif

אני מבינה מהדברים שאת כותבת שמדי פעם את שוכחת ליטול את התרופות שקיבלת כדי שלא יהיו לך התקפי אפילפסיה ושהגוף שלך מאותת לך שהוא עומד לקבל התקף... הייתי מציעה לך לסדר לך איזשהו צלצול בנייד שלך שיזכיר לך לקחת את התרופות שלך איתך אם את נוסעת לאיזשהו מקום וגם ליטול את התרופות בזמן מפני שהמצב של ההתקפים שלך ילך ויחמיר אם לא תטלי תרופות בזמן ויהיה מאוד קשה לאזן אותך בעתיד. תרגישי טוב ותשמרי על הבריאות שלך

בד"כ שאני שוכחת זה רק בבית

אני תמיד לוקחת את התרופות איתי. וכשאני שוכחת זה קורה פעם ב...- אבל גם כשאני שוכחת לא קורה כלום. ואני מאוזנת-כבר 4 חודשים לא היה לי, ולפני הפירכוס הזה היה לי 8 חודשים נקיים אוף.

sbh100

New member
לקיחת תרופות

זה מה שאני עושה הפלא פון שלי מצלצל לי פעמיים ביום בשעות 08.00 ובשעה 14.00 כך יוצא שבזמן העבודה אני לא שוכח לקחת את התרופות. הצלצןלים זה רעיון גאוני לחולים כרוניים שצריכים לקחת תרופה בזמן מסוים.

חחח אני לוקחת את זה לפני הציחצוח שי

יניים אז לא יוצא לי לשכח הרבה..[אני שוכחת כנגיד נגמרות לי התרופות בקומה למעלה ואין לי כח ב12 בלילה לרדת למטה לקחת תרופות..]

אין בעד מה:)

כדי לא לשכוח אני תמיד שמה לי בתיק קטן כזה שנמצא איתי בתוך התיק שאני יוצאת איתו מהבית לכל מקום תרופות למקרה חירום שמספיקות ל 3 ימים. ואת גם יכולה לשים בארנק שלך באיזה רוכסן סודי... קיצר- אם לא תשכחי די סביר שלא יהיו לך התקפים ואם יהיו אז תחזרי לנוירולוג צריך לבדוק את המינון. חיבוק!

שתדעי,שחלק מהמכשירים האלק'

באמת מוציאים צפצופים. כמו טלויזיה.. אם תשימי על מיוט ותעמדי מאחורי הטלויזיה ותדליקי ותסגרי אותה,תוכלי לדעת מתי היא פתוח

כן אני יודעת

אבל את הציפצופים האלה לא שומעים אחרי כמה שניות, אצלי זה פשוט ממשיך זה קרה לעוד מישהו המצב של "עירות יתר"?

../images/Emo208.gif

הקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצה

לי זה קורה

אני יושב בסלון מול הטלויזיה ופתאום אני שומע טו כזה ארוך שמפסיק רק כאשר אני מכבה את הטלויזיה

אוף אני מרגישה כל כך חרא עם זה

כמעט כל מי שהיה בפעילות שם(140 איש) יודע על זה שפירכסתי, או ששמעו, או שראו את האמבולנס, וגם אנשים שלא היו שם שמעו על זה[לצערי ככה זה בתנועה..] היה ערב חברתי שכל קבוצה אמורה לעשות הצגה. היום התברר לי שאחת הקבוצות רצתה[אחד הילדים הדפוקים הביא את הרעיון הזה והיו ששיתפו פעולה...] לעשות קטע שילד מפרכס שכאילו ימרחו לו משחת שיניים על הפנים שזה יראה כמו קצף, ברגע האחרון חברה שלי מנעה מהם לעשות על זה קטע...אני יודעת שלא אמור להיות לי אכפת אבל זה ממש מפריע לי גם שיודעים על זה- שפירכסתי- לא מהמחלה וגם שרצו לעשות על זה קטע, זה ממש לצחוק על חשבוני. נמאס לי מזה, זה גם דפק לי חופשה של 4 ימים שהייתי אמורה להדריך שם נפגעי טרור וחולים באילת מראשון עד רביעי. זה מעצבן!

הקטע של הקבוצה השניה

בהחלט לא בסדר ואני חושבת שאחד המדריכים היה צריך להפסיק את זה(יש כאלו לא?) בני כמה הילדים בכלל? נשמעים ביסודי משהו. אני מכירה מקרוב את כל הקטע של התקף בטיול או ארוע. ככה שאני יכולה להבין אותך.. זה שכולם יודעים שזה קרה לך זה לא מיוחד או רע, תמיד מרכלים כל משהו- הפעם זה על זה. צריכה לזכור שמי שראה אותך סביר להניח נבהל מאוד ולא ידע איך ממש להתמודד עם מה שהוא ראה.. אני יודעת שחברה שלי אחרי שראתה אותי בהתקף הייתה די בטראומה ושנים אחר כך פחדה שאני אקבל לידה התקף... הכי חשוב שלא יהיה לך עוד התקף, לא משנה איפה.

.....

המדריכים לא היו שותפים בהכנת הפעולות, לא הילדים ממש לא ביסודי - אלא בכיתה י"ב.. ראו את זה רק איזה3 ילדים, זה מה שמעצבן, כנראה שהאמבולנס עשה כל כך הרבה רעש.. נכון לא קל להתמודד עם דברים כאלה ולצחוק על זה זה סוג של התמודדות. אבל לרגע לא חשבו על כמה זה יכול להשפיע עלי?

אני ממש לא מצדיקה אותם

עצם העובדה שהם בי'ב רק באה לרעתם. וכמו שאמרתי, אולי רק 3 ראו אבל לשלושתם יש פה, ועל דברים כאלו מדברים. גם בלי אמבולנס.. האמבולנס פשוט גרם לאנשים לשאול אבל הם היו שומעים על זה ככה או ככה. ואת יודעת, זה לא רע שכולם יודעים, זה יכול להיות לטובה.

לטובה שהם יודעים שאני אפילפטית

לא שפירכסתי בזמן הפעילות, זה היה למיונים לשנת שירות בתנועה, אני מקווה שזה לא יעשה לי בעיות[באישור הורים כתוב שאני מאוזנת.., מסתבר שלא..]

היית מאוזנת

וחוץ מזה שאת יכולה לבקש מהרופא שיכתוב מכתב שאת כשירה לשנת שירות.. אבל, את חושבת שאת כשירה? אני זוכרת שממדריכים שלי קיבלתי תמונה שזה לא שנה קלה, לא תמיד ישנים הרבה וזה הרבה עבודה כל היום.. לא?

בטח כשירה../images/Emo3.gif

שמעי שום דבר לא קל אני ממש מחכה לשנת שירות הזאת,אני לא יודעת מה אני אעשה אם לא יקבלו אותי לשם..:S בתנועה[שאני רוצה לעשות בה ש.ש.] אני נמצאת כבר 9 שנים, אני ממש לא רוצה לעזוב אותה עכשיו...

למעלה