בוקר לשבוע חדש

בוקר לשבוע חדש../images/Emo88.gif

לקווווום הלו צריך ללכת לעבודה הופה היי לקפוץ מהמיטה להפסיק לנחור בקולי קולות
אני כבר מוכנה ומזומנה לשבוע הארוך שעומד להתחיל עוד כמה דקות הולך להיות חם אבל פחות ממה שהבטיחו שזה כבר מסמן טובות אין שום חג השבוע שזה דווקא חבל
אבל המלאכה רבה ויש להתחילה
שיהיה בוקר עליז וצבעוני לכוווולם
רק טוב!!!

עלווה

New member
גחלולה וכולם בוקר נהדר

מי נוחר מי
ציוץ הציפורים זו הנחירה היחידה שאני שומעת
והיא ערבה לאוזניי....מן הרגשה שאני גרה בכפר שבוע נפלא ובשורות טובות

alondli

New member
..וכבר צהריים, יום שקט ויפה בחוץ, למעט..

רעשי השיפוץ של דירה שכנה..
מה לעשות, מ"אושיות" מגורים בבניין דירות..

ניקו 45

New member
האם אפשר להמליץ לך אלונדלי../images/Emo82.gif

על הרחבה קהילתית אצלנו כאן בישוב ? בית פרטי על חצי דונם במחיר של 75% מעלות הבית המשותף שלך ב...שאתה גר בו . וחוצמזה מה שלומך ?

alondli

New member
חחההה..../images/Emo6.gif כאמור, יצאתי מהבית לשעות אחדות..

רחוק מהרעש..ועתה שהם סיימו , להיום..השקט היחסי חזר למקומו, עד מחר בבוקר..

ניקו 45

New member
קרוב/רחוק זע עניין יחסי זוהרת

להיות רחוק מהרעש , ההמולה מסאון ה"שוק" , מערפיח העיר .... ולהיות קרוב אלי , לשמים הבהירים , לאוויר הצלול , להיות הכי קרוב ל.... אלוהים ...

w o m a n 10

New member
צילושק'ה בואי לכאן ../images/Emo152.gif

בקיבוץ חולדה גם מרחיבים... 140 יחידות דיור 2.5 מליון שקל ל-300 מ"ר נחטפו כמו לחמניות טריות. עושה קונקורנציה לניקו

ניקו 45

New member
תבואי פה צילושק'ה../images/Emo70.gifותתרחקי קמעה ממייה האחת

תביאי 800,000 ש"ח ותקבלי מגרש של חצי דונם +"בית קטן בערבה" של 140 מ"ר . ומייה האחת ... חשודה בעיני ...

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif חשודה לבבית ניקולאי..../images/Emo8.gif

נוווו טוב סביר סביר בהחלט.. פיסת האדמה האלוהית אי שם בגליל. אח אח אך... בחיי מה אני צריכה 140 מטר ריבועים? מחפשת את חלקת האלוהים הקטנה..חצי דונם קוסם לי..
רק במחצית הבטון שאמורה להבנות עליו
אזי המשך לבדוק..אי שם בישובי הגליל..ואולי הצעתך המקצועית תקרום עור וגידים

צילוש43

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אימרי לי מייל'ה..

המיליונים גדלים שם על העצים??? קטן עלי,
משאירה זאת לחולדיים

alondli

New member
הצעה מעניינת..../images/Emo45.gif, רק תזכיר לי...../images/Emo8.gif

בכמה זמן נסיעה מגוש דן מדובר..??..
ובעיקר, כמה זמן נסיעה מהמרינה הקרובה??..
האמת שכיום..גם אני וגם אשתי פחות נלהבים מבית פרטי, שטח גדןול, גינה, דשא.. שנינו אנשים עובדים, עם תרבות פנאי, חברים רבים ופעילות חברתית..גם לא מתאים לנו להתרחק לישובים קטנים/רחוקים מהמרכז.. בזמן הפנוי המוגבל ובתקציב המוגבל, לא מתאים לנו להוציא הרבה אנרגיה (ו/או כסף..) על תחזוקה ונקיון של בית פרטי ( בהכרח גדול מדירה) גדול, של גינה גדולה, השקייה, ריסוס, ארנונה גבוהה יותר, הוצאו מיזוג גדולות יותר..
אולי זה גם עניין של הרגלי חיים, של תרובת, ובסך הכול עניין של עדיפויות אישיות..יש מי שזה מתאים להם יותר, אחרים פחות..
..

w o m a n 10

New member
אלונדלי, שעה נסיעה משם ואתה מגיע ../images/Emo8.gif

לתחנת רכבת המובילה אותך היישר למרכז הארץ
אתה צודק, לא כל אחד אוהב בית פרטי. ולא רק מהסיבות שהזכרת שחלקן זניחות. האמת היא שכיום, אנחנו יותר מטפלים בחצר מאשר משתמשים בה יחד עם זאת... יהיה לי קשה לחזור לבית משותף. בקשר לרעש של שיפוצים... גם כאן שומעים ת'רעש של השכנים ממול.
ניסור וקדיחות שחדרו למוח דרך החלון הפתוח. [הם כרתו עצים בחצר ועשו פרגולה]. אבל החזרנו להם
ביום שישי הבת עשתה מסיבבבבבההה את הבסים שמעו רק השכנים
למעלה ישנתי כמו תינוק נרדמת.. מתעוררת.. צועקת קצת ונרדמת חזרה.

alondli

New member
שעה..ורק עד הרכבת?../images/Emo8.gif

..ונכון שבארצנו הקטנטונת, אפשר למצוא לא מעט אפשרויות מגורים בבית פרטי גם בטווח נסיעה של עד שעה מתל-אביב. אבל אז נכנס לחשבון עניין כלכלי כבד, למי שצריך לרכוש כזה בשנים אחרונות.. ואז חוזרים שוב לעניין של סדר עדיפויות, ובפרט אלה כלכליות. לקח לי זמן להגיע לתובנה הזאת- אבל הגעתי אליה, גם אם לא מייד..
- שחפצים , עד כמה יקרים ללב או לכיס, הם רק כלים ואמצעים כדי לשרת את נוחיותו , רווחתו והרגשתו הטובה של האדם, "בדרך אל האושר"... וצריך לדעתי להיזהר שלאורך הדרך , אולי בהיסח דעת או שינוי כיוון לא מודע , לא יקרה ההיפך, שאנחנו "משרתים" חפצים , קטנים כגדולים..

למעלה