בוקר לכולן (קצת ארוך)

בוקר לכולן (קצת ארוך)

9 וצי כמעט בבוקר , אני שוכבת על הספה בסלון עם כוס קפה קר ורואה צעירים חסרי מנוח כדיי להתנתק מהחדשות שאנו רואים 24 שעות ביממה , אך פתאום נשמעת סדרת פיצוצים , אני לוקחת את הכלבה ונכנסת לממ"ד , מנסה להתקשר לאבא שבעבודה אך הקווים קרסו ואני לא מצליחה לדבר עם אף אחד חוץ מאנגל היחידה שבמפתיע ענתה לי .(תודה מאמי על התמיכה והאהבה את יקרה לי מאוד) . בעוד אני מדברת עם אנגל נשמעת אעזקה. כאן נשברתי , אני לבד בבית בחדר ביטחון מקווה שלא יפול טיל , פשוט התחלתי לבכות . אחרי מספר דקות אבא שלי מגיע , נכנס לחדר ביטחון , אני מחבקת אותו כל כך חזק , בחיים לא שמחתי כל כך לראות מישהו . הוא מספר שבחוצות המפרץ לא רחוק מהעבודה שלו נפלו קטיושות והוא רץ מיד הביתה כדיי להיות איתי ונשארנו יחד כמה זמן בממ"ד . אחר הצהריים החלטתי שאני נוסעת אל אמא שלי לכייון עפולה , אולי שם יהיה יותר בטוח , אך גם פה פתאום נשמעה באחת עשרה וחצי בלילה צפירה ונפלו טילים לא רחוק מכאן . זהו , אתמול היה יום שאני לא אשכח , אני בת 23 עוד מעט ואני חושבת שמאז מלחמת המפרץ לא שמעתי אזעקות וגם אז הייתי ילדה קטנה בת שבע וחצי והרגשתי די בטוחה אי אפשר לתאר את מה שעובר , זה פשוט קשה ומלחיץ ובא לך לפעמים להגיד , מה עשינו להם שזה מגיע לנו , לפני שש שנים יצאנו מלבנון , מה הם רוצים מאיתנו , למה כל המלחמה הזאת, למה פעם אחת ולתמיד אנחנו לא יכולים לחיות פה בשקט , מבלי להיות חרדים לגורלינו זהו מקווה שזה לא יותר מידי ארוך אני אשתדל להחזיק מעמד דלית

adigen31

New member
הי דליתוש ../images/Emo24.gif

מקווה שאת קצת יותר רגועה כמובן שאנחנו באותה סירה של מצב בטחוני על הפנים, אבל צריך מה שנקרא לנשוך שפתיים לסמוך על צה"ל ולהמשיך בשגרה עד כמה שניתן!!! אין ספק שהחיים כאן לא קלים, דלי הדם והדמעות לצערי כנראה עוד לא התמלא (והבעיה שאף אחד לא יודע מתי הוא הוא כן יתמלא), אבל מן הסתם אין לנו מקום אחר, זה נשמע קלישאה אבל זה באמת נכון, אף אחד לא מחכה לנו שם בחוץ בזרועות פתוחות. מאחלת ימים קלים יותר, בהצלחה בבחינות

yaelluu

New member
מחזקת אותך ואת כל בנות הצפון.

תחזיקו מעמד,אנחנו איתכן!!!!

1שרהפ

New member
אוי שיבוא כבר השלום !!!ושה' יתן

לכולנו המון כח להתמודד עם כל הצרות שפוקדים את עם ישראל שרה

למעלה