בוקר לכולםםםםם

בוקר לכולםםםםם

נינתי-ההיית או היתה זו הזיה?????????????? אחותי מה המצב??????????? איפה נעלמת לי לכל כך הרבה שנים,ימים,חודשים,דקות,שניות...? אני כל כך שמחה לראות אותך פה איתנו...מה קורה איתך,ספרי,שתפי... אצלי הכל בסיידר... אגב לא נסעתי בסוף לב"ש,מהסיבה הפשוטה שעומר העביר את רוב הסופ"ש במארבים בעזה,ואני נצמדתי לטמבליזיה,לספר של הארי פוטר שסיימתי לקרוא ( סיימתי אתמול את הספר הרביעי והאחרון...נכון לעכשיו...),יד אחת אחזה בבקבוק עם המבחנה,היד השניה לכוס מיים עם קרחונים,והמוח נזל מכל הכיוונים....וכמובן הייתי מלאה בדאגה לעומר היפה שלי,שנמצא שם איפה שממש מסוכן...אבל הוא חזר היום בבוקר לבסיסו,והוא בריא ושלם והכל בסדר... וחםםםםםםםםםםםםםםםםםם וסוורוס יקירי,כל הכבוד,ראיתי שהחלטת להילחם בכל זאת,אני באמת גאה בך... קבל ממני
(וזה שמור ליחידים בלבד..). ראיתי שגם טוש הולכת בדרכך,קטנה,תהיי חזקה הא... ואני מקווה בשביל כולנו שיהיה שבוע שקט וטוב ובלי קריזים ובלי שטויות. יום כתום

tiger

New member
היבנתי נכון?פשוט עבר הרבה זמן מאז

שהיד שלי אחזה במבחנה בפעם האחרונה וגם אז אני חושב שזה היה בישביל משהוא קצת אחר...אני מקווה זאת אומרת (לא לא אין לי ספק כי אנשלולה לא מסטולה הרי).כולנו תפילה לחייל היפה (אין לי ספק) והגיבור ושרק יחזור הביתה בשלום לעשות את אנשלולה שלנו מאושרת ולא מסטולה.אין סוטול כסוטול של האהבה ואין חיידק מסוכן מימנה...שמח ליראות שאת עקוצה חזק.באמת.אושר גדול.רק שישמור על עצמו (תגידי לו שלא ישמור "עלינו" יותר מידי...אנחנו בסדר שישמור על עצמו-תחנכי את הנוער אנחנו יודעים שיש לך את זה)...אמן t

חחחח טייגרון מצחיקול...

לא טעית....אבל שכחת להוסיף למבחנה את הבקבוק...ככה זה משלים את התמונה של המבחנה לגביי לא? לא שזה משנה הרבה,גם ככה הירוק לא היה ירוק יותר,ולא חזק יותר,ולא הוסיף הרבה לכאב ראש שנהיה לי מהחום המזעזע הזה ( שאני אגב,מעדיפה בהרבה על קור ). תודה על התפילות,לא שאני מאמינה גדולה בתפילות,אבל אם זה עוזר במשהו,מי אני שאמנע תפילות..... אגב השם שלי נבחר מהסיבה הפשוטה שכשאני על המחשב,סימן שאני בעבודה ( לרוב) כי אין לי מחשב בבית,ולכן אנשלולה לא מסטולה,תאמינו לי שאם היה לי מחשב בבית המצב היה שונה לחלוטין...חחחחח.... ובנוגע לעומר,תסלחו לי,אבל צפו לזיוני שכל עליו על ימין ועל שמאל (אני מתאפקת....),כי באמת הוא שבה אותי בקסמיו,ויש לו הרבה קסמים בכובע,והוא ילד מדהים ומקסים,ואין הרבה אנשים טובים כמוהו בעולם...רואים לו את זה בעיניים....ואולי ככה זה קיבוצניקים ( זה הקיבוצניק הראשון של חיי). מקוה שהכל טוף איתכם,אני מחכה שהיום יעבור ויגמר,ויטוס כברררררררר אני רוצה שיהיה כבר יום שישי...לראות אותו.. אגב,שאלה לעיונכם- מה עושים עם אח שמסוכסך עם עצמו ועם כל העולם,וגונב לי את הגראס,אפילו שאני מחביאה אותו..פשוט מחטט וגונב,בידיעה שאני אדע ....???????? אגב,זו גניבה לשם הצקה,ומתוך רוע לב....כי יש לו תמיד משל עצמו... יאללה יום כתום

tiger

New member
נו אז כן יש לך חוש הומור...

אז זה רק בבסט שופינג שאת מאבדת אותו? את זה אני מישום מה יכול להבין.

נינת88

New member
הנני.

גמורה מחום ומעייפות. לא ממש הצלחתי לישון, כי כבר ב9 וחצי קיבלתי טלפון, וחברה פתאום הגיעה אליי ב10 ואחרי שהיא הלכה באה עוד אחת עם התינוק החדש והחמוד שלה. העברנו את כל הבוקר - צהריים בבית קפה בשביל המזגן, ואח"כ נסעתי ללימודים, הייתה הגשה לא ממש מוצלחת שלי, אבל זכיתי לראות עבודות מדהימות של כל מיני מוכשרים בכיתה שלי. איך אני שמחה בשבילך על האהבה... הסם הכי טוב בעולם. ואל תהיי מודאגת. זה לא בריא וזה לא שווה. דאגה היא עוד סוג של פחד, וגם אם חס ושלום משו רע יקרה, זה לא ממש יעזור לך שהיית מודאגת... תישארי שמחה! זה תמיד עדיף. זהו. העיניים שלי כבר בחצי התורן... יום עמוס מצפה לי מחר. שבוע טוב טוב טוב שיהיה נינת

תנינההההההההההה../images/Emo110.gif

טוב לא היה אייקון של תנינה הפוכה...זה הכי קרוב שיש..חחחח אז מה קורה איתך? מה הולך עם הצילום ( מתי אני מקבלת שיעורים פרטיים בצילום? דווקא קניתי מצלמה בת יונה במטרה ללמוד יום אחד....), ומתי את מזמינה לכוס קפה ? אגב על איזה ספינה את מפליגה שהעיניים שלך בחצי התורן? חחחח... בנוגע לאהבה...כן היא ממכרת,ודי במהירות,בלי שהתכוונתי,בטח אחרי שהייתי כל כך הרבה זמן לבד,והשלמתי עם הלבד,פתאום קיבלתי כאפאת התעוררות עם עומר,והרבה דברים פתאום מבהילים,אבל אני לוקחת את הסיכון,ונותנת לעצמי ליפול שדודה בזרועותיו (החסונות...חחחח),ובאמת שהוא גורם לי להרגיש נפלא...וזה הכי חשוב... תגידי,מה שלום נורית??????????????. מקווה שאת פה להישאר,ולא לעשות תרגיל קוסמות ולהעלם הא... התגעגעתי אלייך יםםםםםםם

נינת88

New member
מקסימה אחת ../images/Emo171.gif

אחרי הרבה זמן והתרגלות כזאת ללבד, זה ממש מדהים היכולת הזאת שלך להתמסר ככה, בחיי. זה בכלל לא מובן מאיליו. אז תמשיכי ותצליחי! עם נורית לא דיברתי זמן מה. אוהבת אותה בכל ליבי, ומקווה לפגוש אותה בקרוב. עם הצילום אני מתקדמת ומתפתחת, יש איזו חברה די גדולה בת"א שאני במגעים איתה עכשיו, הם רוצים להקים סטודיו מקצועי לצילום מוצרים שלהם, אז הם בודקים אותי עכשיו, כבר הבאתי להם שתי שקופיות של שעון ותכשיטים (שאלו הדברים שאני חושבת שהכי קשה לצלם) והצלחתי ממש טוב, והיום אני נפגשת איתם שוב, כדי שיתנו לי מוצרים אחרים. אני מקווה שיתנו לי לצלם שימשיה כדי שתהיה לי סיבה טובה ללכת לים
בראשית דרכי (האמת שאני עדיין בראשית דרכי) חשבתי שאני הכי אוהבת לצלם אנשים, ואז צילמתי מזרונים מיטות וספות לאיזה קטלוג, וממש רציתי לשבור את המצלמה. אבל את לא מאמינה איזה אתגר מדהים היה בשבילי השעון הזה למשל. לא היה לי מושג מה לעשות עם זה והלכתי להתייעץ עם המורה שלי לצילום, ופתאום נפתח לי עולם חדש של מושגים וניואנסים, ואתגר צילומי שבחיים לא היה לי. גם לעשות סטיילינג למוצר (נגיד, לשים לידו איזה כוס שיוואס, לבחור רקע, ומצע מתאים) וגם לצלם ככה שעדיין הדבר הראשון והמרכזי יהיה השעון, עם תשומת לב מיוחדת לתאורה כי הרי יש זכוכית כזאת על השעון, ולשים לב לברק והשתקפויות. בקיצור, עולם ומלואו. אז אם אינשאללה הכל יזרום טוב, ואחרי שאני אתן רשימה של כל הדברים שצריך בשביל להרים סטודיו, שזה גם מצלמת אולפן מיוחדת שעולה איזה 2000 דולר, (שאין לי שמץ של מושג איך עובדים איתה) ויאשרו את התקציב לכל זה, אני על הגל. בינתיים עובדת קשה בשביל זה. אני יותר מאשמח ללמד אותך לצלם ואהיה ממש מאושרת לשתות איתך איזה כוסית מה את עושה בחמישי בערב? יש לי חברה שהיא DJ והאמת היא שאף פעם לא שמעתי אותה מנגנת היא עושה מסיבה ביום חמישי, ועשיתי לה את ההזמנות, ואני הולכת גם לעצב לה את התפאורה שם (זה יהיה באיזה מועדון באלנבי). אם עומר חוזר מהצבא אז תשכחי מזה, זו הולכת להיות מסיבה של הקהילה
אף פעם לא הייתי במסיבת נשים מהסוג הזה, נראה לי שתהיה חוויה אנתרופולוגית מעניינת
... אז נשתמייע הא? אוהבת אותך המון
נינת

תנינונת....../images/Emo19.gif

כמוך,גם אני אוהבת את המצלמה ומעדיפה להיות מאחוריה....אחחח אם רק היה לי את הכסף ללימודים...ואת הרצון להתישב על התחת... יש לי שכן,שהוא מורה לצילום באובסקורה ( ככה קוראים לביצפר הזה?) ומלמד גם בהדסה בירושליים,וכשממש רציתי ללמוד,התישבתי איתו,והוא הוציא לי את כל הרוח מהמפרשים,אמר שזה לימודים שדורשים המון כסף,כי הציוד יקר,ואח"כ כשכבר יוצאין לשוק אין עבודה,בטח לא לבחורות,ושזה ממש קשה,וביאס לי את התחת,ופשוט ירדתי מזה,וכרגע אני רוצה ללמוד צילום בשביל הפנאי שלי,כי אחרי הכל,לי מאוד נוח מאחורי המצלמה.... וכל כך מענייןאותי כל מה שאת יודעת,וכל הידע הזה על צילום,וזומים,וראבאק...טוב,אולי אני אתחיל לקחת אצלך שיעורים פרטיים..חח בקשר ליום חמישי,יש סיכוי מצויין פלוס שאני אבוא,תשלחי לי מסר פרטי ותגידי לי איך מי למה כמה ומתי,כי כנראה עומר יחזור רק ביום שישי ( הלוואי ויחזור בחמישי ),אז חמישי שלי פנוי לחלוטין,ואין לי שום בעיה עם מסיבות של
,נהפוך הוא,הם אנשים שמחים שיודעים לחגוג.... ואי ואי אני מה שמחה שאת פו...באמת.... כמה טוב שבאת הביתה,כמה טוב לראות אותך שוב!!!

נינת88

New member
יש הבדל

נראה לי בין המסיבות של הגברים בקהילה למסיבות של הנשים... הוזמנתי למסיבה ביתית קטנה כזאת פעם, וחשבתי לעצמי, רק נשים, זה בטח יותר נוח, כאילו, חופשי כזה, נשים יו נואו... וכשהגעתי פתאום קלטתי שאני אכן בין נשים, אבל עם אנרגיה גברית לגמרי מסביבי. לקח לי קצת זמן להתנער מההרגשה המוזרה, ואז היה ממש ממש כיף. לימודי הצילום הרשמיים שלי מסתכמים בשני קורסים של 3 חודשים כל אחד. כדי להגיע לרמה מקצועית אמיתית צריך ללמוד 3 וגם 4 שנים ולהמשיך ללמוד כל הזמן. אני קוראת לעצמי צלמת, אבל אני עוד רחוקה מלהיות שלמה עם התואר הזה. את רוב מה שאני יודעת למדתי מניסיונות. הקורס הראשון שעשיתי היה לי די משעמם, כי לא חשבתי שאני רוצה להיות צלמת, רק רציתי לדעת לצלם. הרצון הזה להיות צלמת, הופך את כל השיעמום של אז לעניין אמיתי. אני גם ממש רוצה ללמוד וידאו. עוד עולם שמרתק אותי. ובקשר לעבודות בשוק - אין עבודה בכלום בימינו, ובגלל זה אני לומדת עיצוב אינטראקטיבי 4 שנים ולא צילום, אבל זו לא צריכה להיות הסיבה. כי עובדה שאני מוצאת את העבודות בצילום ולא בעיצוב. מה שכן, לימודי העיצוב תורמים המון גם לידע שלי בצילום (מבחינת קומפוזיציה, צבעים, סריקות, עיבודי תמונה) וגם בכלל משאיר אותי מחוברת לטכנולוגיות חדשות ופותח לי עוד ערוצים של התפתחות. אז משהו מתחיל להתגבש....
אין הרבה נשים בעולם הצילום המקצועי (בהבדל מהאומנותי). צריך הרבה יוזמה, ביצים ולפעמים גם חוצפה. היה לי איזה תצלום מקסים מהים, והדפסתי אותו על קנווס בגודל 1X70 עשיתי לו מסגרת עץ יפה, נכנסתי למשרד עורכי דין במגדלי עזריאלי(בלי התמונה), אמרתי להם שאני רוצה לעשות להם תמונה לחדר ישיבות, אם ירצו יקנו ואם לא אז לא. אמרו לי בסדר. שבוע אח"כ באתי עם התמונה. הביג בוס לא היה, אז שכנעתי את המנהלת משרד שצריך לתלות את התמונה, שלפתי פטיש 5 קילו מהתיק (זה מה שמצאתי) דפקתי מסמר פלדה בקיר, תליתי את התמונה, ואמרתי לה שיודיעו לי מה הם החליטו. לא הצלחתי למכור אותה. אבל היי, לפחות עשיתי אחלה ניסיון. אני שולחת לך מסר, הולכת להתקלייח, ולאיזה ראיון עבודה. עוד אחד. שיהיה. יום טוב אנשליקי

נינת88

New member
תודה תודה

הבוס הפוטנציאלי נתן לי לצלם תמונות אווירה, יענתו, שני זקנים מאוהבים בפארק, שני חברים עושים לחיים, כל מיני כאלה, וגם לצלם ווקמן בכל מיני סיטואציות, אישה על חוף הים, ילד על סקטים, כאלו... מקווה שיהיה פורה ומעניין ובכלל, היה שם ממש נחמד. צוות קטן ולעניין. פחות חם מאתמול, נכון? אני לא אני בחום הזה... נינת.

למעלה