בוקר/לילה טוב

בוקר/לילה טוב../images/Emo3.gif

אני הולכת עכשיו לישון..אני שפוכה מעייפותתתתתתת
בוקר טוב לכל מי שמתעורר
יומטוב

בוקר טוב../images/Emo24.gif

סוף סוף קמתי רגועה... עד יום שלישי תשכחו שאני נ=ו=ג=ע=ת באיזה ספר או משהו.. אומנם יום שישי הבגרות בלשון... ויום רביעי התפוז זהב
(שאני לא באה בגלל הבגרות הזאתי אבל איילת כן...) אבל למי איכפת... חופש קצת לא יזיק.... אתמול היה לי את המגן בהיסטוריה... וכמעט כל מי שמכיר אותי יודע כמה למדתי וחרשתיייייי
(מהפורום: שירן, איילת, הודיה, אביחי, מעיין... וכל מי שהשתתף בשיחה שאמרתי שאני לומדת עם חברה דרך המקרופון) ואתמול הלך לי לא טוב... שמו לנו דברים שאמרו שירדו במיקוד.. וכמעט בכיתי במבחן... חרשתי המוןןןןן
מהבוקר ועד הלילה איזה שלושה ימים... וכל הזמן חיפשתי עוד ועוד חומר כדי להקל עלי שאני ידע יותר ויבוא למבחן 100% מוכנה... אבל אולי בגלל זה הלך לי חרא... כי למדתי יותר מידי... אני לא יודעת... בכל מקרה חזרתי מבואסת... נקווה ל70... שיהיה לכולם יום מדהיםםםםם
אביחי אל תשכח אותי... או היום או מחר... אוהבת אותכם המוןןןןןן
רעות

הדסוש15

New member
רעות את תצליחי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם הבצפר שלי שם לנו במגן דברים שבכלל לא למדנו.
נקווה לטוב

הדסוש15

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לכולם יום נעים

../images/Emo24.gifשבוע טוף לכולם../images/Emo13.gif

וואי איזה שבת היתה לי...כל היום חרשתי למתכונת בהיסטוריה ונרדמתי עם הספרים ופתאום אמא שלי נכנסת וקולטת אותי ישנה..חח איזה קטעים זה חומר כזה משעמם, לא מאחל לאף אחד..

חופיתוש'!!!!

עזרתי היום לאח שלי ללמוד!!! חחח נכון אתם צריכים באיזשהו פרק רשום על הספר הישר = ספר קדום שרשום בו את המלחמות של ה' ? וגם שמכנים את שאול ויהונתן לצבי כי צבי זה מקביל לתפארה או משהו כזה??? חחחחחחחח בטח את לא זוכרת כלכך איך צחקתי שעזרתי לו ...זה פשוט משעמם מוות!!!!!!!!!!!!11

חח איזה אחות לתפאת..קבלי ח"ח

אולי תבואי לעזור גם לי....נעביר את הזמן מהר..חחחח בקשר למלחמות ה' עוד לא סיימנו את החומר אז בנתיים אנחנו לא למדנו את זה...וכל בית ספא בוחר 2 נושאים שהוא יכול ללמד הבית ספר שלי בחר בחסדוץ בעע אולי הבית ספר של אח שלך בחר נושא אחר...נשמע יותר מעניין
בהצלחה לאחיך
חולה עלייך יפיופה

שבוע טוף../images/Emo70.gif../images/Emo158.gif../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

שיהיה לכולם את השבוע הכי סבבה אל תשכחו-->שבועות מתקרב... וחופפפפפפפששששש סופסוףףףףףףף עד יום שלישי לא להתלהב חחחחחחח סתאם אוהבת'תכם נופר.

היי כולםםם...איזה באסה...

אני כניראה צריכה מורה פרטי לערבית . כך שבחופש [חודש ממנו
] אני אצתרך ללמוד לערבית..

יש לי מורה להמליץ לך.....עבדול../images/Emo6.gif

חח סתם מאמי אל תתיאשי מערבית, לדעתי זה המקצוע האחרון שצריך להיות אכפת ממנו... בהצלחה כפרוני

למעלה