בוקר/לילה טוב

Yaniv-DC

New member
בוקר/לילה טוב ../images/Emo13.gif

הכל כמובן תלוי באיפה אתם בעולם. הרשו לי לשתף אתכם במשהו. יש איזה איש אחד חמוד שכבר כל כך הרבה זמן שמתי עליו. כאילו.... אתם יודעים... רק עין. איש יפה כזה שלא מתקרבים אליו, כי הוא יפה מדי בשביל העמך. אחד כזה שבערב חשפנים חובבים מקבל מקום ראשון. אחד כזה שבמסיבת אייטיז שהייתה הערב בקובלט הסתכלתי עליו בערגה ובלב עמוק בפנים אמרתי אחחחח... הלוואי שיהייה שלי. אז חנוכה מגיע ועונת הניסים מתחילה. לפני כחצי שעה פגשתי אותו אונליין, ולא יודע מאיפה שאבתי את האומץ, אבל כתבתי לו בפשטות you looked cute at cobalt. אחרי כשתי דקות (אני מניח שהוא בדק את הפרופיל והתמונה) הוא השיב ב- היית שם? איך יכול להיות שלא שמתי לב לחמוד כמוך"? "המממ... אתה גבוה, פרופרוציונאלי, לא אמריקאי, מצחיק, שנון, חמוד, אתה נראה לי הטעם שלי. רוצה לצאת לארוחת ערב? אני פנוי מחר בערב" כך אמר לי.... מחר אנחנו יוצאים לדינר (הערב אצלכם אני מניח). אני אמנם לא תולה יותר מדי תקוות בזה, אבל חברים - לפעמים, ההעזה משתלמת. במקרה הגרוע (דחייה) - החבר´ה מדופונט יראו אותי בחברת כוסון. במקרה הטוב - נו, אני סומך על הדמיון שלכם. קר כאן (מינוס ארבע שבהשפעת הרוח מגיעים למינוס שבע, תושבי הסביבה יעני מקס - זהירות מקרח שחור בבוקר!) אז אני אצטנף לי מתחת לפוך ואלך לישון. ואתם ידידי, היו טובים ויום מ-ש-ג-ע.

ליילה

New member
כל הכבוד יניב ../images/Emo98.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני תמיד אומרת שצריך להעז, אז שתהיה לכם ארוחה הכי כייפית, ושכולם יראו אתכם יחד, ובהצלחה דייט כתום לכם

Gefen

New member
יניב ב ה צ ל ח ה ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo94.gif

לפעמים חלומות מתגשמים... אני שמחה בשבילך מאחלת לך שיהיה ערב קסום עם הרבה הרבה... המממ.. אקשן
והרשה לי לנצל את השרשור כדי לספר לכם על סרט שראיתי אתמול. מה אגיד לכם...הכי מפחיד שראיתי אי פעם, אפילו מפחיד יותר מ- pet semetery שהחשבתי עד אתמול כסרט המפחיד ביותר שאפשר לעשות...אני ישבתי שם כל הסרט בחיל ורעדה והיו גם קטעים שעצמתי עיניים..
הקיצר - אם יש לכם לב חלש- להתרחק. אם אתם אוהבים רק סרטים שבסופם אתם יוצאים הרגשה טובה - לברוח כמו מאש, אם אתם מזוכיסטים - להתקרב, אם אתם אוהבים אדרנלין גבוה ואת הריגוש שבפחד - רוצו... והסרט נקרא The Ring. אללה ייסטר ואשתו אפילו היו מפחדים! מישהו ראה? שיגיד אני ויבוא לרעוד איתי פה בפינה.. Before you die you see the ring
גולגולת|| ושאלוהים ישמור אותי, נראה לי אני עכשיו לא ישנה בלילה שבעה לילות (ונראה מי יידע פה למה בדיוק 7 לילות..) גפן

ליילה

New member
כי אם ראית את הסרט את אמורה

תוך 7 ימים למות... ראיתי, ראיתי, פחדתי, אבל היה כיף...
נראה לי שהם קצת ניסו למחזר את ההצלחה של פרוייקט המכשפה מבלייר.

Gefen

New member
למות מפחד....

את אמורה למות מפחד. הקהל האוסטרלי ... פרץ בצחוק רועם כשהסרט נגמר. זה היה מין צחוק של הקלה, צחוק משחרר כזה שהדביק את כולם, אבל אני חייבת לאמר לכם שמזמן לא פחדתי ככה, ממש מזמן. ומה זה המכשפה מבלייר? ספרי...

ליילה

New member
פרויקט המכשפה מבלייר

הוא סרט דל תקציב מאוד שנעשה על ידי כמה סטודנטים, נדמה לי (ואם מישהו יודע פרטים יותר מדוייקים הוא מוזמן לתקן אותי) שהסרט נעשה ב 25 אלף דולר, סרט מפחיד, כאילו תעודי, על קבוצה של חבר´ה צעירים שיוצאים לבדוק את המיתוס של המכשפה שחיה ביער בלייר, ומצלמים את המסע שלהם לתוך היער, והכל כאילו מתועד דוקומנטרית בקלטת שנמצאה לאחר שנעלמו עקבותיהם... מפחיד, דל תקציב, ועשה ים של כסף בכל העולם.

Gefen

New member
רק מלקרוא את מה שכתבת אני

פה רועדת...יא מאמאאאאאאא... גם אם ישלמו לי לא אלך לראות עוד סרטים מפחידים (חח כאילו פעם מישהו ישלם על זה..)

גדול! ולאן הולכים בשביל להיראות?

(ותודה על האזהרה, אפילו שבסוף נראה לי שלא היה שלג)

Yaniv-DC

New member
קרח שחור יותר גרוע משלג.

בשנה שעברה נהרגו בוושינגטון רבתי שני אנשים, עשרות נפצעו, כמות התאונות הייתה אדירה וביטלו בתי ספר. לאן הולכים? לאן שהוא ירצה. לא אכפת לי.

תמי ב

New member
חס וחלילה. אני רק משתדלת לצבור ידע

ומקווה שעד 120 אדע מספיק דברים.

היי יניב, נשמע בהחלט מבטיח../images/Emo94.gif

בהצלחה ואל תעשה מה שאני במקומך לא הייתי עושה... בעצם, זה אומר שאתה לא ממש צריך לחשוב מה לא לעשות
נו טוף, אז פשוט תעשה ושוב חזר המשפט שמי שמ*** מ*** ודי לחכימה

למעלה