עדינה תודה סיפור נחמד באידיש זה יותר יפה ומצחיק .........)))))))
O optimi10 New member 24/5/09 #34 עדינה ../images/Emo141.gif תודה סיפור נחמד באידיש זה יותר יפה ומצחיק ......... )))))))
ג גחלילית זוהרת New member 24/5/09 #23 צפון??? איזה צפון?? אהההה צפון תל אביב פשששששש נרגעתי כי לצפון ההוא עוד לא הוצאתי ויזה תודה על המצגת ברקלההה רק טוב!!!
צפון??? איזה צפון?? אהההה צפון תל אביב פשששששש נרגעתי כי לצפון ההוא עוד לא הוצאתי ויזה תודה על המצגת ברקלההה רק טוב!!!
נ ניקו 45 New member 24/5/09 #33 באמת למה לנסוע לצפון זוהרת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif באם אפשר לשבת בבית עם האוויר הדחוס , ההבילי עם הפיח המפוייח במעונך . וכן לסרוג סוודר לימים קרים
באמת למה לנסוע לצפון זוהרת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif באם אפשר לשבת בבית עם האוויר הדחוס , ההבילי עם הפיח המפוייח במעונך . וכן לסרוג סוודר לימים קרים
R rtho784 New member 24/5/09 #35 אני הייתי נוסעת לכל הקיץ לצפת..... לנשום אויר צח בלי הלחות הנוראית במישור החוף לראות את ניקו ןלדבר איתו רומנית. ללמוד תורה,יהדות,קבלה לאפשר לבני ביתי להיות עצמאיים סוף סוף איזה כיף יהיה
אני הייתי נוסעת לכל הקיץ לצפת..... לנשום אויר צח בלי הלחות הנוראית במישור החוף לראות את ניקו ןלדבר איתו רומנית. ללמוד תורה,יהדות,קבלה לאפשר לבני ביתי להיות עצמאיים סוף סוף איזה כיף יהיה
ג גחלילית זוהרת New member 24/5/09 #36 ../images/Emo46.gif הלו הלו במזגן שלי יש אוויר קר ונעים בקיץ הוא תמיד מכוון על 16 מעלות ואני מנקה אותו אחת לכמה זמן, שומרת עליו מכל משמר. טפו טפו טפו וד.א. אני לא סורגת לא יודעת איך, יש לי שתי כנפיים שמאליות רק טוב!!!
../images/Emo46.gif הלו הלו במזגן שלי יש אוויר קר ונעים בקיץ הוא תמיד מכוון על 16 מעלות ואני מנקה אותו אחת לכמה זמן, שומרת עליו מכל משמר. טפו טפו טפו וד.א. אני לא סורגת לא יודעת איך, יש לי שתי כנפיים שמאליות רק טוב!!!