בוקר לחמישי

בוקר לחמישי

שאחריו מגיעי שישי ובסופו של דבר שבת
הבטיחו לנו יום חם ואפילו הכבדה בעומס איזה אושר אין דבר שמשמח אותי יותר מהודעה כזו מלבבת בפתחו של יום
שיהיה לכולם יום עשיר בחוויות טובות , יום יצריתי וחביב בוקר טוב לכווולם
ומשהו לחיוך
שתי בלונדיניות עובדות במחלקת הגינון של העירייה, אחת חופרת בורות והשניה מכסה אותם אחריה. בוקר אחד הן יצאו לעבודה, הגיעו לרחוב המיועד והתחילו, אחת חופרת בורות והשניה הולכת אחריה ומכסה אותם, הן עבדו במרץ עד שהגיעו לקצה הרחוב ואז עברו לצד השני והתחילו שוב.
אחד מדיריי הרחוב שראה אותן עובדות בכזו חריצות היה המום מהעבודה המושקעת והמוקפדת של שתי הבלונדיניות, אבל הוא לא הבין מהות העבודה אז כשהן חלפו על פניו הוא ניגש לחופרת ושאל "תראי, אתן עובדות נהדר, אבל למה את חופרת והשניה הולכת אחרייך ומכסה?" הבלונדינית החופרת ניגבה את הזיעה ואמרה "נכון, זה נראה מוזר, אנחנו בד"כ צוות של 3 אבל היום האמצעית ששותלת את העצים הודיעה שהיא חולה..."
רק טוב!!!

טליה1233

New member
בוקר טוב גחלילית ../images/Emo13.gif ולכולם יום חביב ../images/Emo140.gif

השיר שמנגן לי הבוקר... אם כבר לבד החברים של נטאשה מילים ולחן: מיכה שטרית ולא כמו בעבר ולא כמו שדובר הכל עומד לא זז. עצב גשם אהבה, לא משנים דבר משהו מת, משהו נגמר. אהבה רחוקה ברכבת תחתית שחוצה בלונדון איזושהי כיכר, לי כותבת "קצת קר עכשיו, מתי אתה בא?" מיליוני אנשים לבד, ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה, שנתחמם, שלא נקפא, שלא נשתגע. זה משתנה אבל לאט ומשנה כל כך מעט איפה אני ואיפה את? את לא כאן את בראש את ברכבת תחתית ואולי את בכלל לא אמיתית והמצאתי ש... קר וש... איכפת לך מתי אני בא. מיליוני אנשים...

טליה1233

New member
האם שמתם ../images/Emo23.gif ל....

פרסומת כרטיס הברכה הקולי Vocal Greeting ? פרסומת חביבה שהדרישה לתשלום מוצנעת בה. חמודים

ניקו 45

New member
לא אמתין לתמונה שלך עד הערב ../images/Emo24.gif

ובשורה טובה לי אלייך זוהרת . אתמול התבשרנו בעמק החולה שניצני הסתיו כבר הופיעו בדמותן של חסידות אשר הקדימו השנה את בואן וכן .... בדמותו של עגור אחד אשר בא לבדוק ת'שטח בטרם יקרא לכל "עמו" ו"שבטו" שיבואו בהמוניהם לכאן , אל עמק החולה . יש לי תאוריה האומרת : שהשנה תהיה שנה גשומה ביותר , אמן . וכשמדובר בבלונדיניות זוהרת .... אני מעדיף למלא פי מיים .
יום שכולו ברכה לך

rtho784

New member
הסתיו מתקרב,אנימאושרת,כבר לא יכולה.....

עם החום הזה....

למעלה