בוקר לוהט

בוקר לוהט

כמה חם היום?! מאאאאאאאד, חמור מאד המצב, ככה פתאום באמצע פברואר בזמן שצריך גשמים ורוח יש שרב טפייייי מה פה קורה פה?!
אני כבר בעבודה עם המזגן בדרך לרכוש קרטיבים
לצינון היום הארוך שלי שיהיה יום קל ונעים לכוווולם, מציעה לכם לקרוא את הסיפור הנהדר על ביזי
רק טוב!!!

../images/Emo13.gifבוקר ליום חמים ונעים../images/Emo135.gif

מי אומר שמדינתנו לא מעניינת,,עוד לא הגיע פורים ומזג האוויר השתגע,גם הבוקר הרוחות פה משתוללות בשרביות, אני יושבת מול הצג ועושה הפסקות עם מטלית לחה להסיר האבק,יש לי בעיה, איני יכולה לאטום ת'בית הרמטית, גם במפרץ 1 לא התעסקתי בניילונים וסרטי הדבקה,אמרתי אז לבני משפחתי מי שרוצה שיתעסק עם האיטום אבל הם אמרו אם את חושבת שזה מיותר אז לא צריך,

שושקלההההה

נעים??????? טפייי מה נעים ביום הזה?? גררררר חם לוהט אבק גררררר מזל שאני לא בבית, אחרת הייתי צרכה לטאטא כבר בפעם העשירית,
איזה מזל שיש הרבה עבודה נה נני ננננה נה
וכשאני אגיע בחצות מהיום הזה בין כה לא אראה בעיינים כלום בטח שלא את האבק
המשך יום נפלא לה
רק טוב!!!

itaf10

New member
כמה הפכפך מזג האויר

אמצע פברואר- החודש שאמור להיות הכי קר מזג אויר דביק שרב ולא כל כך נעים בשמש. (אצלנו) עדיין חששתי לצאת בשרוול קצר משום שבבתים עדיין טמפרטורת החדר די קרה... כך שבתוך החדר די נעים (עם שרוול ארוך) בחוץ די חם. אולי שיטת הבצל כאן היתה ראויה בשימוש. אני חוששת בשל מזג האויר ההפכפך דווקא בפורים תמיד, אבל תמיד קר ודי גשום.. דווקא להכעיס את הילדים המתחפשים. יש צדק בעולם? לא, רק בשמים והוא כוכב. שימשיך להיום יום נפלא.

alondli

New member
..לא מודה, לא יודע, לא שמעתי, לא ראיתי..../images/Emo8.gif

אני בעבודה, בחלל ממוזג ומנותק, עד 8 בערב.
אבל אין ספק שבנושא מזג האוויר.."בעל הבית השתגע"..
..

ברק 188

New member
אכן כן חם...חם...

ולא נעים לי לאומר לכם ידידי שלי מאוד נעים עם זה למרות שיודע ומודע אמצע פברואר אמור להיות קר וגשום הסירו בגדים מעליכם ודאגה מליבכם החורף לא תם הוא עוד יחזור לכן ובגדול על כול הנאה משל'מים נראה שכמו תמיד בפורים שהילדים מתחפשים משמים לא מתחשבים וגשמי ברכה הקדוש הוא ממטיר טוב שאלה מי מזה מיהו הזמר המקטע של השיר הזה פרס למנחש/ת תלייה ליד המן הרשע אחלה חוויה מיוחדת לפורומש
הזה ואני לא הוזה ולא חוזה זה מה שתפוז הקציב לי בחסות כבוד השר ליבר'מן.

טליה1233

New member
ברק, אני אתך

בחום ובשמים
מוכנה שירד גשם בשעות הכי סבירות: בין 2 ל-4 .... בלילה
ובמיוחד אם ימשיך להיות חם
לחידתך, איני יודעת לענות מכיוון שאין לי אפשרות האזנה. כרגיל
))

לילה שרבי../images/Emo199.gif../images/Emo178.gif

אני חזרתי מיום העבודה נה ני נננני ננננה נה אפילו חזרתי מוקדם, לפני כמחצית השעה יששששש
ואני כל היום ישבתי בתוך המזגן כשהוא מכוון ל - 16 מעלות והיה לי קריר ונעים
לילה טוב וחלומות פז לכוווולם רק טוב!!!

לא מבין אתכם

נכון, חם, ומישהו אמר כבר שהכדור הוא עגול ז"א הכל יכול להשתנות ובגלל עיגולו בצד אחד קר, בצד שלנו חם, ככה זה ןלגבי פורים????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מבין אתכם, כולכם כתבתם שהגשם יפגע בילדים. מה ילדים??????????????? מה?????????????????????? ומה אנחנו????????????? אתם לא מתחפשים????????????????????????? לא רציניים. טליה,,,,,,,,, תתיצבי וצרי קשר, ולייידנו ברחוב, את תראי אותי בתחפושתי ברק, להגיע עד אליך עם התחפושת, נראה לי שיעצרו אותי קודם אבל ,,,,, ממה שהבנתי , יענו מדאגתכם לילדים, אתם לא מתחפשים??????????? לא יפה

למעלה