בוקר לבן לכולם

adimayer

New member
בוקר לבן לכולם

אני חיה - לא נעלמתי, סתם הייתי נורא מסכנה, חולה במיטה עם דלקת גרון. זה יכל היה להיות הרבה פחות גרוע עם הרופא היה נותן לי אנטיביוטיקה, אבל ברגע שהעלתי את הרעיון בפניו הוא הסתכל עלי כמו על רוצחת תינוקות וסינן בשקט איזה מן אמא אני ואם לא אכפת לי מהתינוק שלי. עניתי לו תשובה מטומטמת בסגנון של: אני הולכת למות ואם אמות אז גם התינוק ימות ורצוי שאהיה בריאה בשבילו. אז הוא קם מהכסא, הושיט לי את היד ואמר לי "תרגישי טוב גברת מאייר". זהו. אז הלכתי למיטה לרחם על עצמי. יש אוטו חדש ונפלא, רק שיצא לי לעשות בו רק סיבוב קצר, כי מיד אח"כ חליתי. מה שממש מדליק ברכב זה שיש חימום לטוסיק, בשלב מסויים הוא גם צולה אותו, אבל עד אז זה ממש כיף. תמונות בקרוב. אנחנו עדיין לומדים איך להשתמש במצלמה הדיגיטאלית או יותר נכון איך להעביר את התמונות למחשב. עוד חדשה מרעישה - השבוע הגיעה בדואר חבילה גדולה עבורי. ובכן כמו שחשבתי זה היה הק ר מ ב ו הנפלא והטעים שאמא שלי שלחה. את הראשון אכלתי במיטה והשמעתי כאלה קולות שאיש כבר חשב שמצאתי לי דרכים מוצלחות יותר לשעשע את עצמי
זהו בינתיים - סוף שבוע נעים לכולם ושהלבן ימשיך (אני בניגוד לעוגן מאד אוהבת שלג)

een ogenblik

New member
הכל לבן, הכל לבן

מזג האוויר הזה מזמין מחלות, והכי טוב לעבור אותו מתחת לשמיכות. שלג נראה מאד יפה מחלוני (למרות שמגרש החניה כבר לא לבן), אבל אני זוכרת היטב שהיופי הזה אינו מיועד לטיול בחוץ. הסוף שבוע הזה יהיה מוצלח למדי, מהסיבה החשובה מאד - אני עם האיש! (לא אוהבת להיות רחוק מהאיש.) אם המזוודה שלי (שהגיעה באיחור) לא הייתה חוטפת מכות רצח, ולא היה מתפוצץ בקבוק שמפו על הבגדים שאמי טרחה לכבס (כדי שלא נצטרך לכבס בבלגיה), ולא היה צריך עכשיו להתחיל בסבב כביסות, שאין לי מושג מתי יתייבשו, אז הייתי ממש במצב רוח טוב. תהיי בריאה.

Sparker

New member
מקנא מאוד בלבן שלכן...

פה נעשה חמים... ממש מתסכל!! אני באמת מקנא בשתיכן... גם אני חולה אנוש (לא עשנתי כבר 3 ימים) ואני גם לא יכול להרשות לעצמי לצאת החוצה כי יש לי מבחן מאיים ביום שני... סופ"ש מהנה לי... אגב עוגן, אני פעם טסתי לישראל עם בקבוק שמן זית משובח מספרד שהתפוצץ גם לי במזוודה והשאיר אותי בלי בגדים לכמה ימים... שמן זית לא יורד בקלות... אל תנסו זאת בבית.
אני חוזר לספרים... טוב לראות אותך פה עוגן (וגם אותך עדי)...

adimayer

New member
ספרקי - לא ממש הבנתי

אתה חולה מסכן ולכן לא יכול לעשן או שהפסקת לעשן ובגלל זה אתה "חולה" איך שלא יהיה סופ"ש מקסים ובריא לך ו
ביום שני

adimayer

New member
אני כ"כ מבינה אותך בנוגע לכביסות

ראשית, לאחרונה הפכתי להיות עבד של המכונת כביסה. כמעט כל יום מכונה (ועדיין אין תינוק). אז אומנם יש מייבש, אבל המון בגדים של האיש לא יכולים להיכנס למייבש (ניסיתי פעם אחת - עכשיו אני שומרת את זה לילדים) שנית, בחורף זה פשוט סיוט. למכנס ג´ינס מסכן לוקח כ-שלושה שבועות להתייבש (אם הוא לא קופא קודם). הבעיה העיקרית היא סוודרים - אלה לאחר יומיים כבר מתחילים להסריח. הפתרון האומלל כרגע, הוא לשים על כל רדיאטור בגד אחד או שניים כך שיש תצוגת בגדים בכל מקום בבית. ושמפו על בגדים לא כ"כ נורא כמו שמן זית
לפחות זה מריח טוב.... תעדכני אותי בבקשה לגבי הספרים שהבאת (לאחר שתקראי אותם כמובן) - אמא שלי מגיעה באפריל אז אני רוצה לעשות לה רשימה. בייי

een ogenblik

New member
אמי התקשרה

והצלחתי להמנע מלספר לה על הכביסות הצפויות, והיא מאושרת מכך שחסכה לנו עבודה (הרדיאטורים עובדים תמיד בעבודה כפולה בחורף). התברר שהטיפטוף שלי לדודי על כך שאני עוזבת בדיוק ביוולדת של אמי עזר, ואתמול בערב דודי ודודתי הגיעו עם פרחים ועוגיות לישיבה בצוותא. הייתי מספרת לך על התרופות החביבות על אמי (דבש ובצל) אך עלי הן עובדות בצורה פסיכוסומטית (רואה את הצנצנת דבש שבתוכה הושרה בצל, חושבת על כך שאני אמורה לטעום מזה ומבריאה במהירות), ואיני יכולה להתחייב לגבי אחרים. כתוספת לרשימת הספרים הקודמת, אז יש לי גם "דרומית לגבול, מערבית לשמש"/הארוקי מוראקאמי, "החוב לעונג"/ג'ון לנקסטר. ואין לי מושג אם סופרים צ'כים מעניינים אותך, אך יש ספר שאני חייבת להמליץ "המלחמה בסלמנדרות"/קארל צ'אפק. מדוע אני חייבת להמליץ עליו? א. אני תמיד ממליצה עליו, ב. התברר שהספר אזל גם במוזלים של צומת ספרים, אבל בחנות של צומת ספרים בחוצות המפרץ נשארו להם עותקים בודדים ב-30 ש"ח, וכדאי לקנות לפני שבאמת אי אפשר יהיה להשיג בכלל.

nalu

New member
בשבדייה יש דווקא פיתרון לכביסה...

יש שני חדרי כביסה גדולים במרתף (בבניין דירות), כל אחד עם 3 מכונות כביסה גדולות, מייבש ענק רגיל ועוד שני מייבשים לבגדים עדינים. קובעים יום (4 שעות) לחדר הכביסה וצ'יק צ'ק הכל מכובס וייבש. פיתרון נהדר! וגם לא צריך לקנות מכונת כביסה הביתה...

roniboom

New member
עדי מתוקה תרגישי טוב !!וטיפ קטן-

בתור רופאה סינית אני ממליצה על לכסניות מציצה של zinc&vitamin c ניתן להשיג בכל dm או חנויות דומות .בטוח בהריון מאוד יעיל !!! העיקר הבריאות האהבה אני

adimayer

New member
תודה חמודה בהחלט אנסה זאת

כבר שלחתי את האיש לחנות

little wave

New member
../images/Emo101.gif תרופת סבתא....

אמא שלי נשבעת בפטנט הזה, ומי שניסה אימץ לליבו בחום..... אז ככה: חומרים: חצי כפית כורכום (שזה תבלין בצבע צהוב חרדל באנגלית הוא ניקרא טורקמון), וכפית דבש (שזה תמיד טוב לגרון כואב). אופן הכנה: מערבבים יחד ובולעים (הכל הכל כי יוצא די הרבה) שלוש פעמים ביום. בדרך כלל רצוי לקחת את התרופה מייד כשמרגישים התחלה של שפעת או כאב גרון. אזהרה ידידותית: זה דיי מגעיל במראה וגם בטעם (לדעתי בכל אופן) אז רצוי לבלוע הכל בבת אחת ולשתות משהו מיד אחרי. אם מקפידים על ההוראות זה עובד!!!! תרגישי טוב

little wave

New member
אם אינני טועה אז כן, אבל ליתר ..

ביטחון אני אבדוק כשאגיע הביתה ואחזור אליך עם תשובה בטוחה. (אמא שלי מילאה אותי בכמויות אדירות מהארץ - שיהיה - כמו שהיא אומרת).

little wave

New member
../images/Emo62.gif יש לי רעיון ... לשיפוטכם:

אני מאוד אוהבת לבשל אבל הרבה פעמים אני נתקעת עם בעיות תרגום של שמות תבלינים באנגלית. מה דעתכם לארגן מילון עברי-אנגלי לתבלינים ומונחים בבישול/אפיה כשרשרת חדשה?

למעלה