בוקר לבן ורטוב

בוקר לבן ורטוב

בTV רואים את השלג יורד בירושלים אכן בוקר רטוב , הברקים והרעמים כל הלילה אני את השלג ראיתי רק בTV אף פעם לא במציאות אבל הרעמים הברקים העירו אותי בחמש בבוקר ואחר כך היו רעמים קשים מאד אצל השכנים למטה הרעש של ההתרסקות לא יודעת מה הוא שבר והצעקות שלו עלו לשמים טוב ואני תקועה באמצע זה היה מפחיד לא יודעת מה עלה בגורלה , היא מוכרת שאשה מוכה אני לא יכולה לעזור לה שהוא משתולל כה אני עצמי מתכווצת מפחד ובבית יש 3 ילדים, מה יהיה עליהם רואים את המחזות הללו

בוקר טוב וקרררררררר../images/Emo188.gif

ברק|
ברק|
WOWWWWWWWWWW איזה מזג אויר ... עצוב סיפורך על שכנייך ,הדבר היחדי שבאפשרותך ומחובתך לעשות הוא להזמין משטרה ,אם את חושבת שהאשה בסכנה ... כל התקשורת עסוקה בשני נושאים דו"ח וינוגרד ו..... שלג .....סערה .. .אז נערמו כמה סנטים של שלג בירושלים ובצפון רמת הגולן... מה בכך ? זו סיבה להשבית מדינה? עיר בירה? לפי זה כל ארופה וצפון אמריקה היתה אמורה לשבות בחורף ... רק אבקש סעו לאט !!! הכביש חלק ויש סכנת החלקה בסבירות גבוהה

אם אזמין משטרה

את תהיה מוזמנת להלוויה שלי, לא רוצה להתעסק איתו תקראי את התשובה לפנינה

טיגריס2

New member
נסיכת הכוכב שאלה לי אלייך

את שומעת ויודעת על אלימות איומה שמשתוללת אצל שכנייך ואת מספרת כאן על כך ועוד מוסיפה ששלושה קטנים יש שם בבית איך את יכולה לחיות כך עם עצמך ולא ליידע את הרשויות? אפשרי גם בעילום שם ואם חס וחלילה חס ושלום האישה תרצח ע"י בעלה או הילדים יפגעו איך תחיי עם המצפון שלך? במיוחד את שעברת כל כך הרבה כאב פנינה

היא מוכרת ונמצאת בפרויקט מיוחד

יש עובדת סוציאלית שעוקבת אחריה , הילדים מסודרים בצהרונים למעשה הדירה על שמה , הם גרושים , היא נותנת לו לגור איתם זו בחירה שלה, הוא כל היום יושב בבית היא עובדת מטפלת בקשישים, הוא פושט רגל , לא עובד כל היום צורח בבית הילדים צועקים כל הזמן מקללים , זה סיוט חוץ מזה שהבן שלהם הצית את הבית, ואני נפגעתי נשמתית הורידו אותי כברים עם חמצן , ופונתי עם אמצבונס, הרכוש שלי נשרף , להם העיריה דאגה לשיפוץ של הבית הביאה וציוד חדש לבית בגדים ואוכל שיכנה אותם חודש בבית מלון , אני לא ראיתי שקל , לא מהעיריה ולא מהם הביטוח לא שילם כי זה הצתה אני שנפגעתי בגופי שלמתי הכל מכיסי , הוא קבל לווי מעובדת סוציאלית ואני כלום , ואני ראיתי את השריפה מולי העיניים ונלכדתי בבית , הוא לא חשב להוציא אותי מהבית , לא ידענו שאת בבית הם קבלו אכסון בבית מלון ואני חייתי בבית סספגתי את הריח שחל השריפה הריח של הצבע והריאות שלי נפגעו קשה כי אין לי הורים ללכת להתארח אצליהם , נשארתי לגור בחדר השרוף בקיצור מישהו נגש לעיריה ושאל למה איפה ואיפה אמרו לו הם שייכים לפרויקט של משפחות עם אלימות היא נכה של ביטוח לאומי , לה אין זכות לקבל עזרה מאיתנו ,הוא מאד כעס , ארגן לי תרומה שאוכל לשפץ את החדר שלי השכנים דברו איתם בעבר, שוב דבר, בדרך הביתה שמעתי שם צחוקים והתנהלות רגילה בקיצור לא על המצפון שלי אפילו לא בפרומיל, למה היא נותנהת לו לגור בבית , הבית ל הילדים ושלה הוא יכול לגור אצל אימו, היא מבשלת את הדייסה ואנחנו אוכלים אותה עם הצרחות שלו

טיגריס2

New member
הבנתי את מה שאת מספרת לי

אבל בכל זאת נראה לי שברגע שיש צעקות וצרחות וזה מה שנקרא הפרעה לשכנים או לחילופין לא מסתדר לי שהרווחה יודעת על האלימות ולא מרחיקים אותו מהבית או מוציאים את הילדים לפנימיות בכדי להגן עליהם ואותה האישה שבעצם פוגעת בילדיה בכך שהיא מחזיקה אותו בבית אולי היא נותנת לו לחיות בבית למרות גירושיהם כי הוא מאיים עליה באיזה דרך? בכל זאת נראה לי שאם הייתי נמצאת בסיטואציה כזאת הייתי מתקשרת למשטרה בצורה אנונימית ובקשר להרס של ביתך את יכולה לפנות לעמותת ידיד הם יכולים מאוד לעזור לך בהרבה מובנים פנינה

אני לא רוצה להעמיד את עצמי בנסיון

דחיפה אחת שלו ואני אעוף לרצפה אני לא אשה בריאה יש שכנים נוספים השומעים ולא מתערבים שכנה אחת התערבה דברה איתם היה שבוע שקט!!!! לא יותר מזה זה משפחה חריגה תרתי משמע , חונכות וצהרונים משתדלים לעזור כמה שאפשר והאמת כל הדירות סובלות מהרעשים והנזקים שהם עושים

טיגריס2

New member
מבחינה חוקית עלייך או על השכנים לדווח

אי דיווח משול לשותפות לפשע ושוב אין צורך עם השם אלא אנונימית ולמסור שהם מוכרים כמשפחה עם אלימות במשפחה ולפי מה שאת מספרת אחת השכנות דיברה איתו ולא קרה לה כלום

למעלה