בוקר לא משהו

ורד13

New member
בוקר לא משהו

אנחנו בשלבים סופיים של ארגון החוזה. ביננו מסתדרות נהדר. אבל מול עו"ד.. אני קורסת. כל הזמן שיחות טלפון, וכשאין שיחה אני , פרנואידית, תמהה מה מתבשל. או שאני מטומטמת או שהם. במקום להלחם עם הריון נלחמים על ניסוח סעיפים. בוקר מחורבן ואני לא יכולה לעבוד כי כל הזמן מתעסקת עם היאוש הזה. סתם משתפת...

נתי26

New member
היי ורד

היי ורד ושבת שלום! אני אומנם עוד בשלבים מאוד ראשוניים בתהליך, אבל מרגישה שיכולה להבין אותך. תזכרי ורד, אלו רק עיכובים קטנים בדרך למטרה לגדולה! תחזיקי מעמד, כי עם כל יום שעובר אתם יותר ויותר קרובים... אל תתני לפרטים טכניים לישבור אותך! בסוף הכל יפתר ויסתדר, אני בטוחה!!! שנשמע רק בשורות טובות והמון הצלחה. שלך, נתי

היי ורד חיזקי ואימצי "לא קלה../images/Emo5.gif

דרכינו" אך אפשרית..............
כול שלב מביא איתו מתח חדש,שימרי על כוחותייך עוד יגיעו ימים של אושר תחבקי את ילדך והכול יהיה מאחורייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנדה1

New member
הי ורד, בירוקרטיה

נכון, הבירוקרטיה משגעת, מתים כבר להתחיל עם הדבר האמיתי... אבל הבירוקרטיה הזו מאוד, מאוד חשובה. חייבים לעגן בצורה חוקית וברורה את כל החובות והזכויות של כל אחד מהצדדים ואז כשנכנסים לתהליך כל צד ממלא את חלקו כפי שהוסכם ואם מתעוררת שאלה, פונים לחוזה ובודקים זאת. ואז כבר תודו לעו"ד שנסח חוזה ברור, מובן מקיף וכולל. אוטוטו ואתם מתחילים במרוץ האמיתי. בהצלחה.

נתי יקירה../images/Emo140.gif

תתחזקי כי הסוף תמיד טוב. בסוף כל הקשיים יראו כקליפת השום . המטרה מקדשת את האמצעים. אני מדברת מנסיון עברתי תהליך פעם אחת ויש לי ילד בן חמש וחצי ועכשיו אני בתחילת תהליך פעם שניה. שיהיה סופ"ש נעים

נתי26

New member
היי לירון

קודם כל תודה על המילים החמות! רציתי לשאול אותך, כאשר עושים את התהליך בפעם השנייה, האם גם אז עוברים את הכל עוד פעם? שוב מבחני התאמה ומבחנים פסיכולוגיים? סופ"ש נעים! נתי

נתי חמודה../images/Emo140.gif

בפעם השניה עוברים הכל מחדש לצערי, גם אבחון פסיכולוגי. ממש טמטום אבל מה לעשות, אפשר היה להסתפק במשוב פסיכולוגי כי הרי עברנו את התהליך אז אנחנו יודעים מה מצפה ואם אובחנו פעם אחת כמתאימים אז פתאום זה יתהפך. טוב מספיק לקטר. בפעם שניה לא פחות לחוצים ויודעים לקראת מה הולכים ונזכרים בקשיים אבל החשוב מכל זה שיודעים שהתוצאה שווה. שיהיה שבוע בכיף

ורד יקירה../images/Emo141.gif

כמו שכתבתי לנתי. תחזיקו מעמד הכל בסוף שווה והקשיים נמחקים כאילו לא היו ומתחילים לחיות רגיל . בהצלחה

עָנת

New member
כולנו עברנו את התסריט הזה../images/Emo4.gif

הציפיה להתחיל בדבר הממשי מאוד גבוהה. כך שההתעסקות עם הדברים שלכאורה "שוליים" מעצבנים! אבל אין מה לעשות,ורד,מינסיוני חשוב מאוד שהחוזה יהיה מקיף. מאחלת לך לעלות לחתימה במהרה. והכי חשוב

ורד13

New member
תודה

היום כבר היה קצת יותר קל. שינה, סרט בטלוויזיה והטלת אחריות על הבעל- מסתבר מאוד מרגיעים. וכשהוא מתעסק עם כל זה אני יכולה "לנוח בשמירה"...

mondani5

New member
עוברים גם את זה...

זכור לי שדחו לי את המפגש הסופי לאישור הוועדה בגלל שנדרשתי לשנות ניסוח של מילה או שתיים בחוזה המהולל שכלל לא הסתכלנו עליו במהלך כל ההליך,זה מפוצץ ומקומם ,אבל בסוף שוכחים את הכל ,תשאירי כוחות לתקופת ההחזרה ההריון והלידה,שם צריכים הרבה מאוד כוחות. בידידות אירית

איילת567

New member
אירית צודקת אחרי כל הבלגן....

שעושה הוועדה לא מיסתכלים יותר על החוזה לאחר החתימה ממשיכים הלאה וצוברים כוחות לתהליך החשוב באמת התקופה של ההחזרה ההריון והלידה שם ההתמודדות האמיתית את הדרך הזאת תעשו ביחד בכוחות משותפים כמו שאנחנו עשינו.אירית מה שלומך ואיך כולם מרגישים בבית מונדני. מאחלת לכולם בהצלחה והרבה נחת רוח עד חתימת הוועדה הנכבדה. איילת הפונדי של אירית

למעלה