בוקר כ(ע)ולם

שרי 43

New member
בוקר כ(ע)ולם

אם לומר את האמת אני כבר רבע שעה מתברברת עם ההודעה של מרנינה, לא יודעת אם לצחוק או לבכות, מתלבטת אם אני צריכה להגיב לשרשור שנוצר. החלטתי על לא... את תגובתי שלחתי למרנינה דרך תיבת המסרים (שתתאמן איך להוציא הודעות חחחחחחחח) מה שלומכם הבוקר? אני עם ספל קפה חם עוברת על החדשות הטריות של הבוקר והנוראיות של אמש. ערימת ניירות מהשולחן ועד התקרה מחכה לי, אבל אני מתנחמת בעובדה שמחר אני נוסעת לחרמון. "צפוי מזג אויר נפלא ותנאי גלישה מצוינים" אמרה לי הפקידה של האתר..אז קוב....אם תהיה בעבודה בסביבות שש בבוקר אני נכנסת לקפה ראשון אצלך ואם לא..אז תמיד תהיה לנו עוד הזדמנות. נאן..מקוה שאת מרגישה קצת יותר ניידת עם הרגל, כי ביום שבת מרנינה, אפרת ואני מגיעות לביקור...הבטחתי מקיימת
שיהיה לכולנו יום טוב

שר´קה...לחיים - עם ספל ה-../images/Emo96.gif...:

לגבי החרמון - יקירתי - מלבד הצטיידות בכל ה"נססריםםםם...פפחחחחחח איזה מילה...חחחחחחח אז קחי לדרך- קרי ---לד ר ך -- כמויות אדירות של סנדביצ´ים....( לא כריכים..-הסנדביצ´ים טעימים יותר...חחחח...)
ושתייה וספרים וכלי איפור ומשחקי חברה ותשבצים ...יען כי זה פירושו של המשפט - "צפוי מזג אוויר נפלא..אצטרה ..אצטרה..)
.. והיות והפקקים יגיעו מהחרמון עד לאיזור ביתי שבעמקים .. אז ..קדימה להוציא ראש מחלון אוטו - ולהגיד "היי" כשאת בפקק... אלא מה...כשתגיעי ללבן הזה ..הקריר והיפה הזה...שם למעלה ..תהני לך בכיייייייייףףף..... שמרי על עצמך - זהירות במידרון... לא להחליק כלכך מהר...ושבת נהדרת שתהיה.......

השבח לעיל...../images/Emo6.gif אבל, אל תפסיק....

את המסאג´.....חחחחחחחח.... טושי - באמת חסרת לי בימים אלו...נראה, כי האפרוח הצמיח כרבולת ומבקר ...יא-מא-מייה- את כל שוכנות הלול..
...

שרי 43

New member
ציפקה.....

עכשיו חזרתי מהסופר...ניקיתי את כל המדפים באלגנטיות ראויה לשמה שוקו שתיה עם קשית, גבינה בולגרית, קשקבל, גבינה צהובה, עגבניות, מלפפונים, זיתים סורים את חביתת הירק אני אכין בבוקר והיא תוכנס אחר כבוד לכל לחמניה. הסונוויצים בצהרים יהיו מורכבים מפיתה חמה עם קציצת בשר ברוטב עגבניות שהסבתא הכינה לנו עם חומוס, טחינה, מלפפונים חמוצים ואיזה סלט ירקות. וב - ד - ר - ך נתענג לנו על תפוציפס, אפרופו, במבה, בסקויטים פרצוף בטעם שוקולד ווניל, מפינת המאפים לקחתי קוראסון שוקולד ורוגאלך קינמון קצת פיצוחים כי ישראלי בלי גרעינים הוא לא ישראלי לא? שתיה קרה וחמה (שאני אפספס כוס קפה חם??????) חסר משהו? מממממממממ אני רק מקווה שהרכבל יהיה מספיק עמיד לקחת אותנו לפסגה חחחחחחחחחחחח תגידי...שש בבוקר יש אצלכם פקקים? כי קוב בדרך כלל כבר מגיע לעבודה בשעה הזו לא?

רגע..ומה עם שקשוקה,סופריטו,קבבים,..

קצת פשטידות, את יודעת - פסטה ברוטב פסטו, פסטו ברוטב פסטה, אורז שיהיה על יד...גמבות מטוגנות,ביצים ברוטב,לבבות ארטישוק,חצילים מטוגנים,מאפה קישואים ,אספרגוס, לחם -עם זיתים,בצל,תרד,גבינה,עגבניות ממולאות, בשר טלה ברוטב-חציל,יוגורט,עגבניות,לימון,שמן,חריף,עמבה-באה או לא באה,קצת פסטלים,בצק שמרים, ברבוניות,קלאמארי, שטרודל, צלי עוף- עם ובלי, פלפלים,שיפודים,שווארמה, חומוס עליד,קציצות בנוסח -טורקי,רומני, מזרחי,אשכנזי,... בחיי שרק´ה כל מה שלקחת זה רק לבוקר...
עכשיו אני רגועה - לא חסר כלום...חחחחחחחחחח
ושתהיה לך נסיעה נהדרת שקטה ו...ו....היי..זו את שמ מגיעה במהירות כזו ??? שרק´ה...אמרתי..לגלוש לאט ..לא צריך לעלות על האיש המסכן........

אפרת43

New member
אני מתה מרעבבבבב! יש איזו

גלידה משהו??? כזאת עם קצפת, פירות העונה, אגוזים ושוקולד מלמעלה??? לא חשוב הטעמים - הכל הולך!

שרי 43

New member
אתה....... מה אתה נדחף?????

איתך...ממממממממממממממ... אני אהיה בקשר טלפוני...נודניק

אפרת.א

New member
למה לבכות למה כשאפשר לחייך בנועם?

הסקרנות הנשית הורגת אותי ....... מרניייייייייייייי, מתה להציץ לתיבת המסרים שלך :)) אם שרי מצאה לנכון להגיב לתוכה ולא מעל דפי הפורום .. העסק חמור הרבה יותר ממה שחשבתי, חחחחחחח (חד משמעית זה לא כדי שתתאמני להוציא הודעות
) שרי, תגידי נשמה, עובדים אצלכם לפעמים? לא ,כי על פי ערימת הניירת וכוסות הקפה המצטברות מידי בוקר שלא לדבר על נסיעה לחרמון וכו´ - אני מודאגת...(חחחחחחחחחחחחח ומי אני שאוסיף לך מלח על הפצעים?) כשאת נכנסת אל קוב לכוס קפה של הבוקר, וודעי- ש"המלטות"- (מזוודות בתרגום חופשי) מוכנות ליציאה והאיש ארוז ומוכן לנסיעה לתאילנד ואין אפשרות שתיפול טעות כלשהי...הפעם לא לבן, הפעם משי, מחכה בקוצר רוח שיחזור... (תגידי שאני לא נשמה טובה...תגידי...
) נאןןןןןןןןןןןןןןןןן העוגה של אתמול בטח כבר בולעמה ואין צ´אנס לפירור....שמעת נשמה, יום שבת מגיעות אלייך שלוש מורעבות, אז בבקשה! (אנחנו בונות על המסעדה אצלכם שעל הגבעה, הטעם מאז נשאר בפה שחבל"ז) ו...שרי, כשאת חוזרת מהחרמון תביאי דוגמית
, שימי לב: לא לדרוך על שאר הגולשים שלא יחזרו הביתה חלילה
.

חן.

New member
דוגמית../images/Emo113.gif../images/Emo35.gif

כאשר צלמו את התכנית של ארז טל בימי השלג נזקקו ל"כמה צידניות"של שלג. לא התעצלו והזמינו נהג שיסע לחרמון ויביא קצת שלג. ההוא נסע וחזר עם משאית מלאה שלג, הוריד את "הדוגמיות" לחבר´ה בטלוויזיה, והשאר - באחת השכונות בתל - אביב... היה להם סופ"ש מלא ילדים מכל הגילים ודוגמיות שלג עפו לכל עבר...

למעלה