בוקר יש מישהו בפורום?

domdom1

New member
בוקר יש מישהו בפורום?

אני בבית חולה עם חום ואין לי מה לעשות ,אז אם יש מישהו שיגיד

אני פה...

חולה אבל היום הלכתי למשרד... מכיר את ההרגשה הנוראית הזו להשאר בבית בחוסר מעש... מאחל לך שתבריא מהר...

domdom1

New member
תודה

מרגיש על הפנים הכל כואב ,הרגשה נוראית באמת. מה איתך?

ככה ככה...

חזרתי מחו"ל חולה ועכשיו אני על אנטיביוטיקה ועוד תרופות... תחושה לא נעימה של עייפות מתמדת, אבל יודע שבסוף זה יעבור... וחוץ מזה - סופשבוע מגיע אוטוטו - זה הזמן לנוח קצת...

הלוווווווווו רגע רגע .......

מה קרה לכם אתם? בסה"כ לא הייתי פה יומיים (או שלושה?) וזה מה שקורה? אז תהיו בריאים ומהר
פנטום............ יש מרק עוף?

../images/Emo12.gif איזה שיח גברים ../images/Emo8.gif

דומדום ופנטומון ממני אל כל אחד מכם
אחפש אותך עד שאמצא אותך... ואז אגרור אותך למיטה... ואט, אט... אחמם אותך עד שתלהט..... ותזיע..... ארעיד אותך עד שכל גופך ירטוט . תתחיל להזות ולדמיין דברים..... אגרום לך ליבב ולנהום... רקותיך יהלמו במהירות... עד שראשך יתפוצץ . ואז, כשאגמור... אעזוב אותך לטובת מישהו אחר
עד שניפגש בעוד כמה חודשים. שלך...
השפעת.
********************************* כל קשר ביני לבינה מקרי בהחלט
החלמה מהירה.
(הגיע במייל)

j u l i a n o

New member
ניווש וירדני....

ככה לא מתנהגים!!! חברים חולים בבית...משועממים, ואתן אפילו ביקור בית לא חושבות לעסות (לעשות). זה לא נקרא חברים זה חברים!!!
מי מתנדבת? מאחל בריאות לכולללם

sagiberg

New member
ביקור רופא ../images/Emo25.gif

אם לא החלמתם עד עכשיו הנה כמה עצות סבתא שתמיד מועילות לי: כף לימון- עושה נפלאות לגרון מיץ בצל- מייבש את האף (אבל מגעיל משהו פחד) המון ליטופים מבן הזוג או מכל מתנדב אחר- זה תמיד עובד תהיו בריאים

j u l i a n o

New member
איך איך?............../images/Emo67.gif

מיץ בצל וכף לימון הולך יחד עם ליטופים מבן / בת הזוג??? שלא לדבר על מתנדבת
שופעת ויפה...חחח....

j u l i a n o

New member
"קצת מקוררים"

זאת האבחנה של המחלה כשחוטף אותה בן הזוג! "שפעת חמורה"=האבחנה כשחוטפת אותה בת הזוג!!!
תמשיכו לקטר אחים יקרים-רק ככה תזכו במעט צ'ומי מנשותיכם...ואם לא אז מאשה אחרת!!!

למעלה