בוקר יקיריי יום עמוס היום... שיהיה יום נפלא לכולם
@ @@ New member 26/11/02 #3 בוקרררררר../images/Emo25.gif מי היה אתמול בדיכי והיום יש חיוך יש מצב חסר לך שלא גדוללללללל , מצטערת שלא הייתי פה אתמול
בוקרררררר../images/Emo25.gif מי היה אתמול בדיכי והיום יש חיוך יש מצב חסר לך שלא גדוללללללל , מצטערת שלא הייתי פה אתמול
מ מיקי 35 New member 26/11/02 #4 היום... הרבה יותר טוב... תודה מקסימה שלי... וקדימה... כנסי למסרים !!
ק קטנה וחמודה New member 26/11/02 #8 ריקוש´ מה העיניינים? שמעתי שאת ירושלמית כמוני, נכון? אם כן מאיפה? מאיפה אני יודעת? משירן.
מ מיקי 35 New member 26/11/02 #9 קטנטונת... מה שלומך ? לא יצא לנו לדבר... מה הביאך עד הלום ? שירן ? או שיש לך עוד סיבות ?
ק קטנה וחמודה New member 26/11/02 #12 מיקי????????????../images/Emo10.gif למה? צריך להיות לי סיבה כדי להיות פה? זה נראה כאילו אני שואלת אותך בכעס אבל,לא
מיקי????????????../images/Emo10.gif למה? צריך להיות לי סיבה כדי להיות פה? זה נראה כאילו אני שואלת אותך בכעס אבל,לא
מ מיקי 35 New member 26/11/02 #13 חסר לך... שתשאלי אותי בכעס... סתם הסתקרנתי... ולא, לא צריכה להיות שום סיבה כדי להיות כאן... ובכלל... ממש כיף לנו שאת כאן
חסר לך... שתשאלי אותי בכעס... סתם הסתקרנתי... ולא, לא צריכה להיות שום סיבה כדי להיות כאן... ובכלל... ממש כיף לנו שאת כאן
ק קטנה וחמודה New member 26/11/02 #14 וואו..... איזה כיף לי מיקי אולי תספר קצת על עצמך, מה אתה אומר אנחנו לא מכירים.
מ מיקי 35 New member 26/11/02 #15 טוב... נעים מאוד... אני מיקי רגיש, ספונטני ובעל חוש הומור אייייייךךךךךך ?
ק קטנה וחמודה New member 26/11/02 #16 אחלה בן כמה? מאיפה? מה עושה בחיים? באיזה שעה אתה קם בבוקר? באיזה שעה אתה הולך לישון? סתאם... תרחיב קצת במילים מה אתה מתקמצן על הדיו?
אחלה בן כמה? מאיפה? מה עושה בחיים? באיזה שעה אתה קם בבוקר? באיזה שעה אתה הולך לישון? סתאם... תרחיב קצת במילים מה אתה מתקמצן על הדיו?
מ מיקי 35 New member 26/11/02 #17 תפתחי את הכרטיס... יש תשובות לרוב השאלות... אני קם מוקדם מכפי שאני רוצה, והולך לישון מאוחר מכפי שאני מתכוון וכן ממי... הדיו יקר מפז... יתר הפרטים... טוב נו... סבלנות... נכיר
תפתחי את הכרטיס... יש תשובות לרוב השאלות... אני קם מוקדם מכפי שאני רוצה, והולך לישון מאוחר מכפי שאני מתכוון וכן ממי... הדיו יקר מפז... יתר הפרטים... טוב נו... סבלנות... נכיר
@ @@ New member 26/11/02 #10 חמודונת... העניינים מעניינים... ואני גרה במושב ליד י-ם אבל כל היום אני נמצאת בעיר הקודש... גם את גרה במושב ליד, נכון??? אז אני נמצאת בכיוון השני, ליד כביש המנהרות איפה את עובדת???
חמודונת... העניינים מעניינים... ואני גרה במושב ליד י-ם אבל כל היום אני נמצאת בעיר הקודש... גם את גרה במושב ליד, נכון??? אז אני נמצאת בכיוון השני, ליד כביש המנהרות איפה את עובדת???