בוקר יפיפה...

בוקר יפיפה...

באימאימממ'שלי... תאמינו לה.

my sunshine

New member
בוקר מקסים...

אני מאמינה לה וגם לך... וגם לזו, למרות שלא'מבינה מילה.... אני פשוט במרכך

זו...

אומרת לו,כשהוא מנסה שוב לשכנע אותה שהוא רוצה,ואכפת לו...והוא אוהב... "כל המילים ש'ך הן בלה בלה בלה...כולה מילים...אתה רק מדבר"
את במרכך...היא כבר לא

my sunshine

New member
חחחחחחחח אז מילה אחת

נראה לי שאני יודעת עכשיו parole - מלים ....

בואי...

קחי את כל המילים של השיר... אני הייתי מחוייכת על גבול הצחוק...מגיע לך גם
אלן דילון: מוזר... אני לא יודע קורה לי הערב... אני מסתכל עלייך כאילו זו הפם הראשונה. דלידה: שוב מילים...תמיד מילים... אותן מילים... דילון: אני כבר לא יודע איך להדיג לך דלידה: בסך הכל מילים... דילון: אבל את סיפור אהבה יפה...שאני אפ'פם לא יודע לקרוא דלידה: מילים קלות...מילים שבירות... דילון: זה היה יפה כל כך... אָת המחר והאתמול שלי... דלידה: כן,יותר מדי יפה דילון: אָת תמיד האמת היחידה שלי דלידה: אבל זמן החלומות הסתיים... אפילו הזכרונות מתפוגגים...כששוכחים אותם. דילון: את כמו הרוח שגורם לכינורות לשיר... ומביא איתו את ריח הורדים. דלידה: קרמל...סוכריות...ושוקולד... תודה,אבל לא בשבילי יותר... אבל אתה בהחלט יכול להציע אותם לאחרת(
) דילון: אבל רגע...אני לא מבין אותך... דלידה: אני...מילים רכות עטופות בעדינות...יכולות להיות מונחות על פי... אבל לא על ליבי. דילון: רק עוד מילה אחת...בבקשה... דלידה: מילים...מילים...מילים... דילון: תקשיבי לי... דלידה: מילים...מילים..מילים... דילון: תקשיבי לי...אני מתחנן...אני נשבע... דלידה: מילים...מילים...מילים... עוד מילים שאתה מפריח ברוח. דילון: הגורל שלי מדבר אלייך... דלידה: עוד מילים...ועוד מילים...תמיד מילים... דילון: כמה הייתי רוצה שתביני אותי... דלידה: בסך הכל מילים... דילון: שלפחות תשמעי אותי עוד פם אחת... דלידה: מילים של קסם...מילים עם טאקטיקה... שמצלצלות מזוייף. דילון: את החלום שלי... דלידה: כן,כל כך מזוייף. דילון: התקווה היחידה שלי... דלידה: שום דבר לא עוצר אותך כשאתה מתחיל... אם רק היית יודע כמה אני רוצה... קצת שקט (
) דילון: את בשבילי המוסיקה היחידה... שמרקידה ת'כוכבים בדיונות... דלידה: קרמל...סוכריות...ושוקולד... תודה,אבל כבר לא בשבילי... לך תציע אותן למישי אחרת שאוהבת ת'כוכבים ש'ך בדיונות. והם ממשיכים לחזור על עצמם. יופי של טיימינג יש לך לשלוח לי ת'שיר הזה...חחחחחחחחחחחחחח

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo9.gif איזה נודניק הוא...

חופר לה במח... והיא בכלל שיחררה אותו כמו שמשחררים נפיחה

ע פ ר ל ה

New member
קוקואים אולי...

בסופו של דבר...מישהו מקבל בחילה וזז הצידה להקיא?! מאוד מעייף להתעייף
סומכת שיש לנודניקית חיזוקית של...
גוד לאק גדול במסלול החדש...

למעלה