בואי...
קחי את כל המילים של השיר... אני הייתי מחוייכת על גבול הצחוק...מגיע לך גם
אלן דילון: מוזר... אני לא יודע קורה לי הערב... אני מסתכל עלייך כאילו זו הפם הראשונה. דלידה: שוב מילים...תמיד מילים... אותן מילים... דילון: אני כבר לא יודע איך להדיג לך דלידה: בסך הכל מילים... דילון: אבל את סיפור אהבה יפה...שאני אפ'פם לא יודע לקרוא דלידה: מילים קלות...מילים שבירות... דילון: זה היה יפה כל כך... אָת המחר והאתמול שלי... דלידה: כן,יותר מדי יפה דילון: אָת תמיד האמת היחידה שלי דלידה: אבל זמן החלומות הסתיים... אפילו הזכרונות מתפוגגים...כששוכחים אותם. דילון: את כמו הרוח שגורם לכינורות לשיר... ומביא איתו את ריח הורדים. דלידה: קרמל...סוכריות...ושוקולד... תודה,אבל לא בשבילי יותר... אבל אתה בהחלט יכול להציע אותם לאחרת(
) דילון: אבל רגע...אני לא מבין אותך... דלידה: אני...מילים רכות עטופות בעדינות...יכולות להיות מונחות על פי... אבל לא על ליבי. דילון: רק עוד מילה אחת...בבקשה... דלידה: מילים...מילים...מילים... דילון: תקשיבי לי... דלידה: מילים...מילים..מילים... דילון: תקשיבי לי...אני מתחנן...אני נשבע... דלידה: מילים...מילים...מילים... עוד מילים שאתה מפריח ברוח. דילון: הגורל שלי מדבר אלייך... דלידה: עוד מילים...ועוד מילים...תמיד מילים... דילון: כמה הייתי רוצה שתביני אותי... דלידה: בסך הכל מילים... דילון: שלפחות תשמעי אותי עוד פם אחת... דלידה: מילים של קסם...מילים עם טאקטיקה... שמצלצלות מזוייף. דילון: את החלום שלי... דלידה: כן,כל כך מזוייף. דילון: התקווה היחידה שלי... דלידה: שום דבר לא עוצר אותך כשאתה מתחיל... אם רק היית יודע כמה אני רוצה... קצת שקט (
) דילון: את בשבילי המוסיקה היחידה... שמרקידה ת'כוכבים בדיונות... דלידה: קרמל...סוכריות...ושוקולד... תודה,אבל כבר לא בשבילי... לך תציע אותן למישי אחרת שאוהבת ת'כוכבים ש'ך בדיונות. והם ממשיכים לחזור על עצמם. יופי של טיימינג יש לך לשלוח לי ת'שיר הזה...חחחחחחחחחחחחחח