בוקר יום שני

בוקר יום שני ../images/Emo96.gif

היום היעד שלי הוא להצליח איכשהו לנשום, יש לי יום עמוס: לכאורה דחו לי את השיעור הראשון לעשר וחצי, אבל כמובן שאם יש זמן פנוי נפגשים לעבודה הזוגית שיש בדרמה למחר שאפילו לא התחלנו לעבוד עליה ברצינות
אז בשמונה אני כבר בסמינר, עד שבע בערב לומדת ואז יש אירוע סוף שנה ג' של המסלול שלי שחייבת להישאר אבל מקווה לברוח משם
. שיהיה לנו יום נפלא

היום יש לי יעד מאוד מאוד חשוב

ואני הכי מקווה שלא לפספס ואכן לעשות. היום זה היום החופשי היחידי שלי כל השבוע. ממחר אני נכנסת ללופ מוטרף של עבודה עד יום ראשון וברציפות. אז היום היעד שלי הוא לסיים את כל ההכנות לקראת העבודה ובערב לצאת לבלות עם בעלי ! היציאה הזו עם בעלי מאוד מאוד חשובה לי ואני אעשה הכל על מנת לעמוד ביעד זה.

hayapollak

New member
יעד מקסים

מאחלת לך הצלחה והנאה. מותר להזכיר לך משפט מפתח? על מנת שאצליח ביעד היומי שהצבתי לעצמי אני עושה תכנון מראש... *מפנה זמן, *עושה רשימה של מטלות שאני צריכה לעשות או יכולה לבטל ולדחות,מחליטה מה חשוב ומה פחות, כדי שישאר לי מספיק זמן לבצוע היעד היומי. שיהיה לכם אחלה בילוי.

היה נפלא !!

כל כך לא אופיני לי אבל עשיתי את זה, או יותר נכון עשינו את זה. בעלי הגיע הביתה בשעה 19 לערך מהעבודה נקיפות המצפון שלי לגביו ישר התחילו לפעול - הוא עייף, רעב, מותש וכו'.. הוא לא נתן להם מקום בשעה 21 לערך יצאנו לת"א, מסעדה בטיילת על החוף. כמה מדוזות היו על החוף זה פשוט לא יאומן ! היה ערב נפלא ואני שמחה שעמדתי ביעד שהצבתי לי. היעד בכלל - לצאת יותר מהבית... פשוט לצאת. לא משנה לאן .

את הנקיון סיימתי אז על יעד אחד

כבר יש
היעד השני- ללכת עם הילדים אחר הצהריים לבריכה. אה כן,,, וגם לקפל כביסה

למעלה