בוקר יום שני

limors2

Well-known member
בוקר יום שני../images/Emo42.gif

אחרי תקופה ארוכה של חלומות רגילים או כאלה שבכלל לא זכרתי, היה לי אחד מוזר
אני לא זוכרת איך בדיוק הוא הלך, רק שהוא כלל בין השאר חטיפה ברכב מסחרי ע"י קבוצה של אנשים שנוהגים לשחזר במעליות בצורה מפורטת להפליא אגדות ילדים, בעזרת בובות ותפאורה וכאלה. אז הם חטפו אותי, דחפו אותי למעלית בבנין הקודם שלי בי-ם, והתעוררתי בדיוק באמצע שחזור של "הקוסם מארץ עוץ". המכשפה בדיוק הופיעה בחלון ליד הדלת וצחקה בקול רם. מה שהוסיף למוזרות של החלום זה שבעבר היו לי חלומות קצרים שהיו כמו הסברים לחלום הזה
אני זוכרת אחד שבו שמעתי על קבוצת המשחזרים האלה, ולכן היום כשנחטפתי ידעתי בדיוק מה הם רוצים ממני
למה אני חולמת על הדברים האלה, אלוהים אדירים

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. היום ניגשת לתיאוריה ואחה"צ בייביסיטר. וליאורה, תהיי בריאה

מנגוM

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל איך זה שיש חלון במעלית?
יואני אנצל את זה גם כהודעת הבוקר טוב.
היום יום חופשי, בערב שוב חזרה
בוקר טוב

limors2

Well-known member
יש מעליות עם חלון על הדלת החיצונית!

זאת הייתה מעלית כזאת, אבל לא היו בה דלתות פנימיות.

ady18

Well-known member
מלחמת העולמות

מוש בן ארי מול נירוונה? בעד מי אתם?

limors2

Well-known member
שיהיה נירוונה.

אך לא אזיל דמעה אם מוש יזכה, במיוחד כי לא נראה לי שאשמע/tapuzforum/images/emo3.gif

האלמנה1

New member
רציתי רק לאמר מצטערת

לא התכוונתי להרגיז אף אחד אני חדשה בצאטים ולא ממש מכירה את הנהלים כואב לי על כך שאני לא שומעת את מלכת הדבורים ולהקת מרפסות בכלל בתחנה כי אני מאזינה קבועה ומאוד אוהבת את הלהקה אל תכעסי...

limors2

Well-known member
זה בסדר!

עכשיו את יודעת, לא תפתחי עוד הודעות חדשות מיותרות, והכל יהיה בסדר

me123

New member
../images/Emo42.gifgood morning

Leora, your dsreams are weird
I have Internet in Poland! But since I am all day in getaot and other bad things, I only have internet at the late late night. Today wasn't so bad. so far - good! good day to all

limors2

Well-known member
איזה חוסר התחשבות, שיתנו לכם אינטרנט באוטובוס

*!

dcohn

New member
עבררתיייי תאוריייהההה:]]]]../images/Emo65.gif../images/Emo131.gif

למעלה