בוקר יום שני

בוקר יום שני../images/Emo140.gif

הבוקר התחיל לו עם רוח שובב אמממ פשוט נהדר קל כל כך לעוף לא צריך לקחת שוונג
וכך התחיל לו יום השני הבטיחו גם כמה טיפות אבל אני לא מצאתי אותן. שיהיה יום שני פורח ועליז, מלא בעניין ויצירה רק טוב!!!

w o m a n 10

New member
אדםםםם אייכָּה???? ../images/Emo124.gif

זוכרים שאדם נתן צל"ש לאחיות בבית חולים המצלמות תינוקות שננטשו? כל כך התרגשנו מהמחווה הפשוטה אבל הכל כך אצילית. אז הנה גם לנו יש הזדמנות לעשות מצווה. פרוייקט "האלבום שלי" "ילדי פנימיות כמו שירי, רגילים להתאכזב. הם לא רגילים שמישהו מגיע בשבילם, עוקב אחרי מה שהם עושים, מתבונן בהם, מתעניין, מצלם. אין להם אמא שרצה אחריהם במסיבות פורים, מתלהבת מכל חיוך, או אבא גאה שמביט בהם כשהם רוקדים אם שאר הילדים. אחרי 18 שנה במוסדות שונים, במסגרות שונות – לפעמים אין להם אפילו תמונה אחת למזכרת מילדותם. אף אחד לא מצלם אותם. זו בדיוק הסיבה שהחליטו בעמותה ליזום את פרויקט "האלבום שלי". במסגרת הפרויקט מגיעים צלמים מתנדבים (לאו דווקא צלמים מקצועיים) לפנימיות אחת לשבועיים ומצלמים את הילדים השוהים בהן. המטרה המרכזית היא תיעוד, אבל התהליך שעובר הילד עם הצלם, משפיע גם על הדימוי העצמי שלו, מחזק את תחושת השייכות שלו וחושף אותו לעולמות תוכן מגוונים. להתנדבות לצילום ילדים בפנימיות יש לפנות לרותי גינוסר, עמותת "ילדים בסיכוי", בטלפון 03-6475075 , שלוחה 1.

ר נ א ל

New member
פורייקט נפלא ../images/Emo140.gif

רשמתי את הטלפון ומחר אבדוק איפה ומתי ..

w o m a n 10

New member
גחלילית ופלומה פיקסו גשו למודיעיןבבקשה../images/Emo132.gif

פלומה, המעטפה הזו בשבילך. סודי ביותר! תפתחי אותה רק בבית ,עדיף בחדר חשוך
ששששששששששששש גחלילית , זו בעבורך. אם ראשון לא חו"ל בעבורך, אז כדאי ללכת שמעתי הרצאה דומה , היה מרתק. אני אהיה שם , בשני האירועים (בעזרת השם והרבנות הראשית) לא יהיה קשה לזהות אותי... חפשו אישה שהיא 10... זו אני!

paloma blanca

New member
קיבלתי מעטפית הביתה ../images/Emo9.gif

אבל לא נראה לי מספיק מעניין
ואני לפני הגשת פרויקט גמר

w o m a n 10

New member
היה דווקא מעניין מאוד ../images/Emo9.gif

הוא העביר הרצאה של שעתיים בצורה קולחת ומעניינת. ניכר היה שהשקיע. לקחתי משם כמה דברים מעניינים. בהצלחה בפרוייקט

למעלה