בוקר יום שלישי!

dragonit12

New member
בוקר יום שלישי!

הרבה זמן לא פתחתי "בוקר טוב"
היום מתחילים בשמונה וחצי במקום בעשר
בוף! אבל לונורא. יש חזרה היום לסוף שנה. ואחרי זה אני אשב עם שני תלמידים מהכיתה ואעזור להם בפרוייקט. ואז אני אלך לחתום על חוזה! בוף,אתם לא מבינים מה קרה אתמול. 1.שהייתי עם חברה שלי בת"א,באנו לחצות את הרמזור והיה לנו אור ירוק. פתאום מכונית שחורה אחת נסעה בפול גז.ולא,לה היה אדום{התחלף לאדום בערך לפני חמש שניות...}אז רקאם היינו יורדות לכביש, לא היינו פה. מטורף לגמרי. ולא תגידו צעיר וכאלו..מבוגר!סבא!!! הרג אותי! 2.הלכתי לעשות את הבייביסיטר ובכניסה שלהם הייתה חתולה תקועה בין הדלת לקיר,וניסו להוציא אותה. והיא ייללה ממש חזק ועצוב
כל פעם שניסו לסגור טיפה את הדלת היא צרחה מכאבים{כלומר ייללה}. לבסוף אחרי 5 דקות הצליחו להוציא אותה. אבל זה היה כואב ועצוב
אשכרה ירדו לי שם דמעות,ואחד השכנים כזה אומר לי,אל תדאגי אבא שלי יצליח לשחרר אותה. אחרי החפירה,שיהיה לכם יום מעולה! ובהצלחה במה שיש לכם היום!

בוהדנוס

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איך אני אוהבת חזרות לסוף שנה
חבל שכבר אין לי כאלה
האכלתי הבוקר את הסוסים וגיליתי עכשיו שיש לי חציר בכיס, אז החלטתי לנסות ללעוס אותו כדי לדעת מה הטעם של הסוסים ורציתי להגיד לכם שאין להם טעם!!זה כמו לאכול חסה, רק בלי הפריכיות. |כן, התחרפנתי סופית| בא לי חופש

me123

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אוי, מסכנה החתולה
היום אני הולך להוציא "תמונה מיוחדת" בשביל לעשות ויזה לארה"ב
יום טוב לכולם

limors2

Well-known member
אני עשיתי תמונה אחת!

הייתי צריכה תמונות גם לדרכון הישראלי וגם לאמריקאי ואני שונאת להצטלם, אבל לשמחתי הם צילמו תמונה אחת (בלי משקפיים ועם אוזניים והכל כמו שהאמריקאים אוהבים) ושינו לה את הגודל כדי שהיא תתאים גם לישראלי וגם לאמריקאי. ועכשיו 2 הדרכונים שלי יושבים בארון ומחכים שאני אשתמש בהם
מסכנים.

limors2

Well-known member
בוקר טוב!../images/Emo42.gif

חתולים תקועים זה עצוב
בכיתה ו' הייתה לנו אחת שנתקעה עם הראש מתחת לסורגים בחלון של הכיתה ובכל פעם שניסינו להתקרב אליה כדי לשחרר אותה היא ניסתה לשרוט אותנו. אבל הצלחנו! אני כ"כ זקנה שזה עצוב. אתמול מתחתי את הברכיים בצורה מוזרה שוב ושוב (למרות שהן אמרו שכואב להן!) והיום הן כ"כ כואבות שאני צריכה להיזהר כשאני זזה
מישהי התקשרה אלי מהעבודה ב7:58 (כשישנתי) ושוב לפני כמה דקות ושאלה אם אני אוכל להגיע היום. פפ. ידעתי שהיא תתחיל לרצות לנצל אותי. אז אמרתי שלא
היום אני הולכת לראות מלאכים ושדים!

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אתם יודעים שאני לא אוהב את הסמיילי העצוב של תפוז?
הוא עצוב יותר מידי
יום טוב!

limors2

Well-known member
אני לא אוהבת את המחייך שלהם!

הוא נראה מזוייף יותר מדי

me123

New member
../images/Emo6.gif באמת?

הוא דווקא גורם לי לחייך
הוא לא נראה מזוייף בכלל

limors2

Well-known member
לדעתי ממש כן!

הוא נראה עקמומי. אפילו האחד של המסנג'ר יותר טוב ממנו!

limors2

Well-known member
לא מסכימה!

נכון שהוא נוראי, אבל החיוך שלו לפחות סימטרי ולא נראה עקום ומזויף כמו האחד התפוזי. אני בכלל נגד אייקונים מחייכים, אני אפפעם לא משתמשת בהם! כשאני כן משתמשת בהם זה לא מנחמדות. אז אם אני מחייכת אליכם במסנג'ר/פורום, היזהרו

abastor

New member
זה כי אייקונים מחייכים בדרך כלל מגעילים

לאייסיקיו פעם היה אחד טוב אם אני זוכר נכון, נראה לי שהייתי משתמש בו. היום אני לא משתמש לא בסמיילי ולא באייסיקיו
לא שמתי לב שהוא לא סימטרי עד שציינת את זה! איך הבחנת בזה בכלל?!

me123

New member
No Air - השיר הזה תמיד מזכיר לי את פולין!

אני לא יודע אם זה בגלל ששמעתי שם את השיר הזה או בגלל שבקליפ יש שם בניינים שנראים כמו הבניינים בפולין...
ולא, לא בגלל שם השיר - באמת שלא חשבתי על זה
רק עכשיו פתאום שמתי לב לזה.

dragonit12

New member
אוי..

איזה יום ספרותי היה לי היום! מהבוקר רק למדנו ספרות. באמצע היה שיעור מגמה אבל בקטנה כזה. עזרתי לתלמידים מהכיתה לסיים את הפרוייקט וסיימנו! היום הגשנו אותו. הבגרות עוד שבועיים אמאלההה!!! אחרי זה היו חזרות לטקס סוף שנה. היה מזה קורע
כולנו היינו פשוט על הרצפה. וואי,בחיים לא היינו כאלו מחורפנים! אח"כהלכתי לילד מהכיתה ולמדנו קצת ספרות לקראת הבגרות והמתכונת. ואז הלכתי לחתום על חוזה{זהו,רשמית אני עובדת!} הגעתי הביתה בסביבות שש וחצי. וישר הלכתי לראות את המשחק של גביע המדינה.. בוף
הפסדנו. אבל לזכותנו יאמר ששיחקנו דיי טוב,אז סבבה לגמרי. ערב טוב!

limors2

Well-known member
לא עשיתי בגרות בספרות.

בין השאר
רוצה לעשות פעמיים, גם בשבילי?

למעלה