בוקר יום שלישי

בוקר יום שלישי

בעוד כמחצית השעה נעמוד בצפירה לזכרם של מיליוני היהודים שנספו בשואה ואתמול בערב ראיתי בחדשות איך המדינה שלנו מזניחה את ניצולי השואה איך הם חיים בתת תנאים וכל כך התרגזתי כל כך מקומם אנחנו אולי זוכרים, השאלה האם המדינה זוכרת ולא שוכחת. רק טוב!!!

אתם שמעתם אתמול

את מה שקרה בג'נבה??! השנה, בעיתוי מצמרר ונוקב, קיבלה ישראל תזכורת נוספת לאיום השנאה המופנה כלפיה. בנאומו הסוער בוועידת האו"ם למאבק בגזענות בז'נבה, טען נשיא איראן כי "בתואנה של סבל היהודים לפני 60 שנה הקימו את המדינה שמנהלת את המשטר הכי אכזרי וגזעני". נשיא המדינה פרס התייחס אמש לנאום אחמדי-נג'אד, שעות לאחר שהתקיים: "הנאציזם הובס, אבל האנטישמיות עדיין נושמת. הגזים התנדפו, הרעלים נותרו. הוועידה בז'נבה היא השלמה עם הגזענות, לא מלחמה בה. והדובר הראשי בה אחמדי-נג'אד, הקורא להכחיד את ישראל ומכחיש את השואה - בושה וחרפה". מצמרר, מפחיד ומעורר כעס נוראי! רק טוב!!!

גאיה ק

New member
הקשר ה..הודי

צלב הקרס (Swastika) היה הסמל הרשמי של המפלגה הנאצית. שורשי הסמל הם מצפון מערב הודו ובמהלך השנים התפשט הסמל בעולם כולו כסמל לטוהר ולמזל טוב(כמה ציני). סמל זה נבחר כסמל המפלגה הנאצית והופיע על דגלה. והיום מיין קאמף הוא רב מכר בהודו ולא רק שם.

מרגש כל פעם מחדש

החלק השלישי תודה לברקלהההה שנתן לנו את האפשרות לפני שנתיים לקרוא את הסיפור המיוחד הזה לזכור ולעולם לא לשכוח רק טוב!!!

ברק 188

New member
גחלילית זוהרת ../images/Emo51.gif שהבאת זאת שוב...

לי הם יקרים וחשובים עד מאוד מסיפורם אני שואב כוחות בזמנים קשים מסיפורם אני מתחשל לזמנים טובים תודה.

למעלה