בוקר יום שלישי עוד שבוע מגיע למחציתו יום נפלא אנשים
M mich78 New member 9/8/05 #1 בוקר יום שלישי ../images/Emo142.gif עוד שבוע מגיע למחציתו יום נפלא אנשים
M mich78 New member 9/8/05 #2 ../images/Emo41.gif נצל"ש אילו יכולתם לבחור בתכונת "סופר על" שאיזו תכונה הייתם בוחרים [הייתי רוצה להיות בעלת יכולת נתינה ללא הגבלה ובלי הציפיה לקבל תמורה]
../images/Emo41.gif נצל"ש אילו יכולתם לבחור בתכונת "סופר על" שאיזו תכונה הייתם בוחרים [הייתי רוצה להיות בעלת יכולת נתינה ללא הגבלה ובלי הציפיה לקבל תמורה]
M m i t a l y New member 9/8/05 #5 שכל??? אתה??? דווקא נראה לי שלא חסר לך... אולי תתן לי קצת? גם לי לא היה מזיק קצת יותר שכל ואורך רוח...
שכל??? אתה??? דווקא נראה לי שלא חסר לך... אולי תתן לי קצת? גם לי לא היה מזיק קצת יותר שכל ואורך רוח...
G gzh22 New member 10/8/05 #6 ואני,לאור דברים שנכתבו כאן, נזכר במשפט:אלוהים,תן לנו את הכח לשנות את מה שביכולתנו לשנות,את היכולת לקבל בשלווה את מה שאין ביכולתנו לשנות ואת החוכמה להבחין ביניהם. לילה טוב.
ואני,לאור דברים שנכתבו כאן, נזכר במשפט:אלוהים,תן לנו את הכח לשנות את מה שביכולתנו לשנות,את היכולת לקבל בשלווה את מה שאין ביכולתנו לשנות ואת החוכמה להבחין ביניהם. לילה טוב.
ד דיא New member 10/8/05 #7 עד להשגת תכונת "סופר על" אשמח לפתח תכונות אנושיות פשוטות אחרות - סבלנות, מתינות, יכולת לקבל חלק מהדברים שקורים בלי לנסות לשנות אותם, ואולי גם יכולת לא לשאוף ל"סופר על"
עד להשגת תכונת "סופר על" אשמח לפתח תכונות אנושיות פשוטות אחרות - סבלנות, מתינות, יכולת לקבל חלק מהדברים שקורים בלי לנסות לשנות אותם, ואולי גם יכולת לא לשאוף ל"סופר על"
M mich78 New member 10/8/05 #8 גדולה ../images/Emo45.gif לא הייתי מתנגדת לפתח יכולת לקבל דברים מבלי לנסות לשנות אותם בוקר אור