בוקר יום ראשון

בוקר יום ראשון

שבוע חדש בפתח הבטיחו מחר שיהיה חם מאד שרבי אפילו גרררר
אני מציעה לכווולם מהיום להכניס הרבה אוויר לבית ולסגור בערב את כל התריסים כדי שכל האבק הצהוב הזה לא ייכנס פנימה
ובינתיים ננסה להינות מהיום שבחוץ שהתחיל אפרורי שכזה והבטיחו שהמעלות יעלו כבר מהיום גרררר למה אי אפשר להתחשב קצת בבעלי כנף כמוני שצריכים הרבה רוח וקור הא??
אבל ננסה להינות ממה שיש נה נני נננה נה בוקר אור לכווולם שיהיה יום מלא במעשים טובים
רק טוב!!!

../images/Emo3.gif

הושיבו 4 נשים, ושאלו אותם "כיצד ומה אתן עושות עם ביצים? " הפולניה עם 6 ביצים אופה עוגה מרשימה.
הרוסיה עם 8 ביצים אופה פשטידה ענקית.
הצרפתיה עם 10 ביצים אופה עוגת יום הולדת לתפארת.
החרדית, בצחוק מתגלגל: "אני עם 2 ביצים מביאה לעולם 20 ילדים..."
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

זקנה אחת נהנית מהפלגה בספינת פאר, בעוד שכל הזמן היא מחזיקה בכובעה על מנת שלא יעוף ברוח. ג'נטלמן אחד ניגש אליה ואומר: "סלחי לי, גברתי, איני מתכוון להיות בוטה או להפריע לך, אך את מודעת לכך ששמלתך מתנופפת ברוח?" "כן, אני יודעת", עונה הזקנה, "אני זקוקה לשתי ידיי להחזיק בכובע". "אבל גברתי, לבטח את יודעת שאינך לובשת שום תחתונים, וכל האזור הפרטי שלך חשוף!" האישה מסתכלת למטה, מסתכלת בחזרה עליו ואומרת: "שמע, אדון, כל מה שאפשר לראות למטה כבר שם 85 שנים, את הכובע הזה קניתי רק היום!"

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

פרות רועות באחו, כולן עושות מוווווו… מו… ופתאום אחת עושה מה… מההה…. שואלים אותה הפרות, מה נסגר איתך ? עונה להם הפרה : אני לומדת שפה חדשה !
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
שבוע שכולו טוב ותקווה ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

התעוררנו אל שבוע חדש ומבטיח . למרות שגחלילית פתחה את השבוע בנימה אממממ מפאת מזג האוויר המעט חמים ומאובק אשר תרבוץ על מושבה העירוני ... ואני אומר : כמה יפה ונעים בארץ גליל
ובתשובה ותגובה לשירה " ערב עירוני " מביא את מילות השיר והשיר : לילות שרב אשר מכיל בקרבו שילוב של "ניחוח" אורבני מתובל בלילות שרב . שבוע שכולו חום , אהבה והמוןןןןןןןןן תקווה לילות שרב ביצוע: מתי כספי ודני ליטני מילים: זאב טנא לחן: מתי כספי הימים ימים של קיץ הלילות לילות שרב השעה אולי כבר שתיים עכשיו עיר שלמה הטילה עוגן ועלתה על המשכב אני יושב על המרפסת לבד. בליל ריחות אלי מגיע ריח ים ריחות אשפה אי שם בסביבות הגשר משאית עושה דרכה בחלון ברחוב סמוך אור כתום מאיר מישהו קורא שם ספר דמיונו אותו מסעיר. הימים ימים של קיץ הלילות לילות שרב. השעה כבר בטח ארבע עכשיו עיר שלמה קצובות נושמת לפעמים הופכת צד רק אני על המרפסת לבד. צליל גיטרה מחשמלת מתנגן אל החלל אי שם בקרבת האופק כבר עולה עשן כחלחל בחלון ממש ממול אור נדלק פתאום מישהו אל תוך הלילה מעורר מתוך חלום. הימים ימים של קיץ הלילות לילות שרב על העיר עולה כבר בוקר עכשיו.

צילוש43

New member
הבוקר אבדה התקווה...

למחשבי, קרס נפל מעומס השנים. והינה הגעתי אתכם להרגיע, מרגע של התגנבות במחשב מארח. ולפני שאני נעלמת רוצה להודות למי שבירך במסר ומי מכאן, מדוע לא עניתי עכשיו מובן. אזי שיהייה לבית התקוות המשך נפלא וטוב...
לשבוע טוב

ר נ א ל

New member
בוקר טוב ליום הצחוק הבינלאומי ../images/Emo6.gif

אחת לשנה, ביום א', הראשון של חודש מאי מציינים בכל רחבי העולם את יום הצחוק הבינלאומי. מדי שנה שולח אלינו דר' קטריה מדן, ממציא שיטת היוגה צחוק, מורי ורבי, מסר לכבוד יום חג זה ומבקש שנפיץ אותו לכל הקוראים שלנו. זו כבר הפכה להיות מסורת. כל שנה אני מתרגמת את המסר ומפיצה לכולם. אז, הרי הוא שוב לפניכם כלשונו. "חברי הצחקנים היקרים, אם אי פעם הייתה תקופה שהיה צריך לצחוק בה הכי הרבה, זה כנראה הזמן הזה ! העולם נמצא בתקופה של מהומה ופאניקה. משבר כלכלי, טרור ואלימות, אוחזים בכל מקום, וישנן תחושות הולכות וגדלות של חוסר אונים וחוסר ביטחון. זוהי אינה הפעם הראשונה שאנו מתמודדים עם מיתון כלכלי. מורדות ועליות מעצבים את החיים שלנו. איכות החיים אינה תלויה במה שקורה לנו, היא תלויה באופן שבו אנו מגיבים כשמשהו קורה לנו. אנו לא יכולים לשנות את נסיבות החיים החיצוניות בן לילה. הדבר הפשוט ביותר שאנחנו יכולים לעשות זה לשנות את הדרך שאנו מרגישים בתוכנו, לפיכך, זה הזמן המתאים ביותר לצחוק ללא סיבה, עד שיגיעו זמנים בהם התנאים החיצוניים ישתפרו. לשמחתנו, יש לנו את שיטת היוגה צחוק, כלי נפלא שמאפשר לנו לרומם ולחזק את מצב רוחנו במיוחד בעיתות משבר. שיטה שעוזרת לנו לטפח גישה מנטאלית חיובית והבנה המבוססת על אהבה ללא תנאי, סלחנות, נדיבות וחמלה. לערכים אלו אנו זקוקים כדי להביא לשלום ולהרמוניה בעולם שלנו. היום, זהו יום הצחוק הבינלאומי. ביום זה מתכנסים אלפים ברחבי העולם על מנת לצחוק ולסייע לצמצמם את מפלס הדמעות, ולפרק את המתח באמצעות צלילי הצחוק. המשימה שלנו היא להביא בריאות טובה, שמחה ושלום עולמי דרך צחוק. איך אפשר להביא שלום עולמי דרך צחוק ? הנוסחא פשוטה מאד - "כשאנחנו צוחקים אנחנו משתנים, וכשאנחנו משתנים העולם משתנה". כל העולם זוהי משפחה מורחבת אחת גדולה – בואו נצטרף אליה באהבה ובצחוק. אנא מכם, צחקו למשך דקה אחת למען שלום עולמי והדהדו את גלי הצחוק ליקום כולו. בצחוק הו הו הא הא הא דר' מדן קטריה מייסד תנועת מועדוני היוגה צחוק" תרגום באדיבות נילי דור האלה

alondli

New member
טוב, בגלל שהזמנת את זה (שוב)..../images/Emo3.gif

..ובגלל שבאמת..הצחוק יפה לבריאות, הגופנית והנפשית...מצב סרטון קצת..שונה, גם לגבי "צחוקים"..

למעלה