בוקר יום ראשון!

dragonit12

New member
בוקר יום ראשון!

קר לי>< היום יש מבחן בעעעעע. ממה לא בא לי עליו. ואני באה לביה"ס בשמונה וחצי,במקום בתשע ורבע.. אבל לונורא יהיה בסדר
בהצלחה במה שיש לכם היום! יומעולה!

limors2

Well-known member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif כנסו כנסו../images/Emo3.gif

התעוררתי שוב ב11:00 בדיוק, אפשר לחשוב שיש לי איזה שעון מעורר מוסתר או משהו
בא לכם היום סינגלס? אמיר- חג שמח!!!

dcohn

New member
אם לא אלמד לספרות..

או לחלופין: אהיה מעולפת על המיטה עם המחברת ביד ועיניים עצומות.

dcohn

New member
אין לי מושג :S

פרנהיים, האדונית והרוכל, אנטיגונה, בית בובות, ועוד כמה

me123

New member
אנחנו גם לומדים!../images/Emo2.gif

למדנו שנה שעברה
האדונית והרוכל זה מזעזע

dragonit12

New member
לדמתי אותם!

כאילו,אנטיגונה והאדונית והרוכל. אם את צריכה עזרה כל שהיא,אני כאן!

dcohn

New member
ת'אמת שהסתדרתי, תודה:]

אנטיגונה לא היה במבחן, היה "האדונית והרוכל", "פרנהיים", ו"בית בובות" והלך די טוב למען האמת

me123

New member
שוב אלו כמות התגובות?../images/Emo4.gif

אולי נפיץ ברחבי הפורומים את הפורום שלנו?

dcohn

New member
זוכר שהיתה תקופה שלא רצינו להפיץ את הפורום?

איפה איפה הן התקופות ההן? (עם הקוקו והסרעפן
) [ואני אומרת: איפה אלון איפההההההההההה?!?!?! כמות התגובות היתה כפולה אם הוא היה פה.]

dragonit12

New member
קרררר לי!

קמתי בבוקר,והייתי אמורה להתחיל היום בתשע ורבע,אבל הייתי צריכה לעשות מבחן בספרות,אז באתי בשמונה וחצי. שעה ראשונה -שעה חופשית. באתי,ומי שהיה אמור לשמור עליי במבחן לא הגיע. אז הלכתי למחנכת שלי ואמרתי לה,היא אמרה שהוא מגיע מאוחר... אז קבענו שאני אעשה זאת ביום שלישי בבוקר. אח"כ השלמתי קצת חומר שהיה חסר לי מחברה שלי וזהו. שעה שניה ספרות. התחלנו לדבר,והיא אמרה שהיא דוחה לנו את המבחן שאמור להיות מחר ליום אחר.. סבבה לנו. אחרי זה היא נתנה לנו עבודת כיתה כי היא הייתה צריכה ללכת לישיבה.. אז אני ועוד 5 ילדים עשינו את העבודת כיתה ביחד. היה נחמד ומצחיק
הפסקה היה נחמד לגמרי,דיברתי עם חברה שלי. היה נחמד לדבר איתה על המון דברים.. שעה שלישית תנ"ך. היא הסבירה לנו עוד קצת על הבגרות... כמה שיעורים יהיו לנו על הבגרות!? כבר חפרת לנו! אבל בתכלס,היה שיעור נחמד לחלוטיין.. שעה רביעית אזרחות. המנהל כזה אומר לי "שלומית,את משצית נכון?ואת בכושר?" אני:כן...וכן.." הוא"אוקיי,אז אני רוצה שתלכי להביא את מה שהדפסתי ותצלמי את זה על דף גדול כזה.. ותביאי לכאן.." אני:סבבה.." הלכתי והבאתי לו. אז הוא דיבר איתנו על מה ירד במיקוד,וזה מזה כייף!כי ירד לנו הפרק של הגישות. הדבר המעצבן הזה! ואז הוא הכתיב לנו קצת... הייתה הפסקה,והלכתי להביא למחכנת את העבודה שעשינו בכיתה. והיא כזה "מזה?" אני:העבודה.. היא:אה... התלמידים עבדו? אני:אממ..אין לי מושג,היינו שקועים בעבודה שהבאת.. היא:את משקרת לי.את מפחדת להלשין,***** לא תשקר לי. אני:אבל אני לא משקרת!באמת שלא שמתי לב! היא:אוקיי,אבל היה שקט בכיתה? אני:כן..לשם שינוי
איזו חוצפנית. היא אמרה שאני משקרת
בוף איתה! שעה חמישית אזרחות,אבל במקום היה לנו פרוייקט. אז התחלנו,היה לי משעמם טיחו,כמו בשל שיעור אחר של הפרוייקט. אבל עשינו דיי צחוקים התלמידים בכיתה! ככה גם בשעה השישית והשביעית. את השעה השמינית שחררו אותנו כי הקדימו לנו את השיעור. וזהו. אח"כ הגעתי הביתה,עשיתי שיעורים ראיתי טיוי וזהו. עכשיו אני פה! עם צינון מעצבן,וקור כלבים! ערב מעולה!

limors2

Well-known member
למה צריך להיות בכושר כדי לצלם משהו?../images/Emo12.gif

למעלה