מה מתאים לי?
ש ש חף New member 9/8/09 #51 אני לא בעד שתשתוק וגם לא בעד לשחק זה די מצ'עמם וממש לא משנה איך אני נראת...
ב בא לבד2 New member 9/8/09 #52 אז אני לא אשתוק.. מדי פעם אני אגניב איזו מילה. נכון לא משנה איך את נראית.אפילו אם את דרדסית..
ש ש חף New member 9/8/09 #53 אני תמיד בעד לדבר אישה חופרת,אין מה לעשות... דרדסית בימים הטובים רגזני בימים קשים
ב בא לבד2 New member 9/8/09 #56 אז זהו שאני לעולם לא חופר. אבל ניתן לך להנות מהספק שאת צודקת. האמת שאני לא מרגיש כלום ביומיים האחרונים.
אז זהו שאני לעולם לא חופר. אבל ניתן לך להנות מהספק שאת צודקת. האמת שאני לא מרגיש כלום ביומיים האחרונים.
Y yaniv6479 New member 9/8/09 #19 בהחלט אם כי לקום מוקדם זה לא my cup of tea לפחות עכשיו קם בשעות סבירות יחסית..
ש ש חף New member 9/8/09 #15 הי יניב שמחה שאתה רגוע ראשון זה יום לחוץ בד"כ איך אני נהנת מהשקט עכשיו...
Y yaniv6479 New member 9/8/09 #20 היי גם לך אצלנו ימי ראשון בד"כ רגועים בעבודה, כי עובדים מול חברות בחו"ל, והן בחופש בראשון.
פ פלפל חריףף New member 9/8/09 #17 בוקר טוב ער משעה ממש מוקדמת, הסתבכתי עם הפרט האולי אחרון בעבודה שלי. אני לא יודע איך מאזכרים אתר אינטרנט בגוף העבודה.
בוקר טוב ער משעה ממש מוקדמת, הסתבכתי עם הפרט האולי אחרון בעבודה שלי. אני לא יודע איך מאזכרים אתר אינטרנט בגוף העבודה.