איזה תפוזים שמת לנו... אחד אהבל ואחד ממזר. אפשר לעשות מהם מיץ? אני אביא לך...אל תדאגי. צהרים טובים לך קארן....ושבת שלום. קחי עוד אחד... B-p עירוב של השניים. אם כבר אז כבר... אוהפת...
למה אין פה אף אחד????? הודיעו לי שיש חזרה היום ב-13:00 ואף אחד לא הגיע!!! לא רצינים אתם... מאיהל`ה, איפה המשמעת פה?? אוהפת הכי! להקה של ``מופרעים`` אנחנו.... זה משו.
הי מאמי! יצאת אתמול בסוף????? מה קורה איתך נשמתי שלי??????? אז מה אם קצת איחרתי.... ``השעון לא צלצל``..... ``הכלב אכל לי``.... ``והיה חפץ חשוד בדרך``..... להביא אישור מאמא?????
למה אף אחד??? את...פה. תוגי...פה. ילדונת...פה. מייק...היה בבוקר והלך להשיג את כל מה שצריך לקראת ההופעה בעוד שבוע וחצי(!) פחות יום (!). עינתי...עדין במיטה לפי מה שאני יודעת...שולחת לי הודעות לפלאפון. ניבוש..קיבלה פס ממני. משמעת! עכשיו! אני צריכה לצאת קצת...אמנם אתן הגעתן רק עכשיו אבל אני לא כל כך. ממנה אותך להיות המחליפה שלי לבינתיים. בנות - להקשיב לקארן! כולכן! ומי שלא...וואאיי וואאיי וואאיי מה שאני אעשה לו אחר כך... יהיה לו עסק איתי! קארן - לעבודה! מופרעים שכמותכם... אוהפת הכי בעולם.
אני נלחמתי עוד במרד התרנגולים 76` כתוב עלי בספרי ההיסטוריה! אף אחד לא יכול עלי, חכי חכי לחבילה בדואר, אל תתפלי אם היא תתפוצץץץץץץץץץץץץץ! מ ט ו ר פ ת עלייך.
תגידי לי רגע, מה מס` האי סי שלך? נראה לי ששלי קם לתחייה באופן לא ברור! תנסי לשלוח לי רגע הודעה, 43249806 הוא חיוור מתמיד, אבל תנסי בכל זאת, או שתכתבי לי את שלך.
יש לך תרנגול אחת מורדת... יש לך את עינת שעדיין ישנה... ניבי בחופשה... ויש ל אותי וזאת ה-ב-ע-י-ה לא באה היום לחזרות לא רוצה מה תעשי לי????? לא אוכלת????? נקודה היום אני אנטיייי הכל תתמודדו סתם חומד לא לכעוס אין חשק לכלום ולפני שאת מדברת על משמעת מה עם ההבטחות שאת חייבת לי??????? אז עד שאת לא תקיימית אני שובתת רעב
כן יש לך כיתת מופרעים... חחח אכלת אותה בעצם הלוואי ותאכלי משהו כבר...... ובתור מכי``ת אני בוחנת אותך היום איך את מתמודדת עם זה חחחחחח שוב אכלת אותה...... וגם ממך אני מצפה לא להרבה יותר רק לטיפה... ודרך אגב אני בשביתת רעב אז כל עוד את לא אוכלת גם אני לא.. ואני יכולה להסתבך בגלל זה אז נא להתחשב
ב. אני בתענית (יש תענית שנקראת: ``תענית יום השבת``) ג. אני נוטה להסתבך ד. אם מדובר בך מותק, אני חושבת שאתפשר.... ה. האי סי שלי הוא- 43249806 לא ברור לי אם הוא החלים, אז תנסי לשלוח לי משו טופ?