בוקר טופפפפ

בוקר טופפפפ ../images/Emo185.gif

הריח הזה של הבוקר הריח של הגשם שמתקרב עושה טוב על הלב אוי כמה שאני אוהבת גשם במיוחד בבוקר השכם אז קדימה תגיע גם לחיפה מבקשת זאת בחנופה גשם גשם בוא כי לא ראינו אתך עד כה בוקר טוב לכולם/ן בוקר קסום ומוקסם בוקר של שקט

sahr12

New member
בקר של סוף שבוע,תתחילו אותו כך...

לחייך לעיתים קרובות, להרגיש את ההנאה שברגעים מיוחדים, לחיות בחסד האל, לרכוש ידידים חדשים, לחפש קשרים עם ידידים משכבר הימים, להביע את אהבתך לפני אנשים שאתה אוהב, להפעיל את התחושות העמוקות, לשכוח את הצרות, לסלוח ליריב, לקוות, להתפתח, למנות את הדברים הטובים, להבחין בדברים המופלאים, לקוות שהם יקרו, להשליך את הדאגות, לוותר, להסתכל על הפרחים, לתת מהם במתנה, לקיים הבטחה, להתבונן בכוכבים, לראות את היופי שבכל מקום, לעבוד קשה, להיות נבון, לנסות להבין, להתאזר בסובלנות כלפי הזולת, להקצות זמן עבור עצמך, לצחוק מכל הלב, לגלות שמחת חיים, להתאמץ להשיג, לתת הזדמנות לאדם אחר, לנסות דבר מה חדש, להאט את הקצב, לנהוג ברכות לעיתים, להאמין בעצמך, לתת אמון באחרים, לראות את הזריחה, להקשיב לגשם, להראות זיכרונות, לבכות כשמרגישים צורך בכך, להאמין בחיים, להיות בעל אמונה, לשמוח בדברים הנפלאים, לנחם חבר, לחשוב על רעיונות טובים, לעשות טעויות, ללמוד מהן, לאהוב את החיים!" איזה יום יפה,רומנטי,אויר נקי....בקר אור לכולנו..והמשך יום קסום.

בוקר של סוף שבוע......

בשעה 13.00 אנחנו יוצאים לכיוון ירושלים.... את השמנים, מלחים, קצפים, חלוקי אמבט, יין, קטורת, נרות ריחניים, נרות צפים ועוד כמה הפתעות קטנות כבר הכנתי.... מה שנשאר זה רק להמתין לבעל שיחזור מהעבודה.... ויוצאים לדרך.... סוף שבוע נעים ורגוע לכולם

ליהי סופ שבוע קסום לך ולבני משפחתך

וגם המון תודה על העזרה שתמיד את מוכנה לתת אפילו אם מטורפת כמוני בשעות לא הגיוניות מבקשת חחחחח בוקר טופפפפפפפ

sahr12

New member
תעשו חיים ליהי...

ירושלים של זהב....עיר מדהימה.. תבלו.

חניבעל.

New member
מה- את הולכת לבשל?

שמנים מלחים....נרות? - לקבלת שבת????? חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא בטח לא בין מה נפל עלייך.

סער....בוקר טופפפ../images/Emo185.gif

כל מה שכתבת מילה במילה צריך ליישם וככה העולם יראה יותר נפלא

שלוש ארבע לעבודה......./images/Emo168.gif

הבוקר בא, הבוקר בא אז תגיד תודה שלוש ארבע, שלוש ארבע ולעבודה אתה חייב את זה לעצמך אתה חייב למשפחה אתה חייב לשפוך הרבה זיעה אז שלוש ארבע ולעבודה הערב בא, הערב בא אז תגיד תודה שלוש ארבע, שלוש ארבע ולמנוחה אתה חייב את זה למשפחה אתה חייב את זה לעצמך אתה חייב לשכוח מי אתה אז שלוש ארבע ולמנוחה היי, היי כן הבוקר בא, לעבודה כן אז שלוש ארבע אתה חייב את זה לעצמך אתה חייב למשפחה אתה חייב לשפוך הרבה זיעה אז שלוש ארבע ולעבודה. האהבה, האהבה היא תציל אותך שלוש ארבע, אז תאהב אותה אתה חייב את זה לעצמך אתה חייב למשפחה אתה חייב לשכוח מי אתה אז שלוש ארבע ולעבודה. מילים: אריק איינשטיין לחן: שם טוב לוי

sahr12

New member
גם לך חן..הלילה לא הייתי מתחת ...

לחלונך...:) אבל אם קמת ואת שרה...אז כנראה...ש...חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח

אם קמתי ואני שרה אז..... כנראה זה מה יש כי יותר מזה לא יהיה חחחחחחחחחח

קסומה

New member
בוקר טוב לכולם

היום הנחמד ביותר בשבוע הגיע........יום חמישי. הנה חידת תרתי משמע בשבילכם כדי לחדד את התאים האפורים.... =====אחרי ברק, סוף סוף יש מלך" מי אני?

קסומה

New member
חחחח מיכל

אמרתי חידוד התאים האפורים לא חידוד החרב........
חחחחחחחחחח בוקר טוב מיכלי.......תנסי שוב

למעלה